VALIO-CSKA написа:Според мен ако игаем добре и побеждаваме стадиона ще е Макс но и вашето мнение е важно
Ще се напълни ли националния стадион на мача с Порто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще се напълни ли националния стадион на мача с Порто
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
за порто незнам ама за братята от турция може и да го напълните
storm написа:VraTar4o написа:DA i*a maika vi govejda samo znaete da mu4ite v nashiq forum are mlk tova e tema za CSKA-ri a ne ze goveda tapaci... Nie da vi provalqme taka temite ?
Ти сам я проваляш с това ,че не можеш да пиешеш на кирилица
П.С Ние ще имаме повече фенове от вас и то на по малък стадион и с по слаб отбор .
Е да сте живи и здрави. Ние колкото и да сме, поне не сме натегачи. Миналата година ( преди 5 месеца по-точно ) 1 000 левскари седяхте и крещяхте Батков К***о, докато на въпросния мач с по-слаб отбор и по-малък стадион 22 000 говеда аплодирахте същия този Батков, когато правеше почетна обиколка на по-малкия ви стадион. Тъй че не се занимавайте с нас дали ще напълним Васил Левски или не, тва си е наша работа. Аз ще съм там, за други не отговарям, но не трябва да е пълен само за Порто, а по принцип...
-
vinividivici
- Контакти:
Есествено,че неееееееее! До тогава панчаревската команда тотално ще е рухнала,а техните фенове ще замислят още някакъв боикот!

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Ма някои хора имат богато въображение
Ти VALIO-CSKA кой набор си а? Ако си на 10 или 12 години ти е простено,но над тези години............
Аз съм на 25 и имам спомен само за един мач на цска и пълен национален стадион,я познай за кой мач става въпрос?
Стига глупости!!! 
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 06 сеп 2010 16:54, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Кой ще иде на тоя безсмислен мач
?
Гуу написа:Зависи от това как ще протече и завърши мача с Бешикташ.
Ти как мислиш..Гути, Куарешма, Аурелио, Нихат Кахвечи, Бобо. Обща стойност на играчите-96 млн. евро
- анто маина
gerganaa написа:за порто незнам ама за братята от турция може и да го напълните
Като са ти братя, ти ще ги подкрепяш ли?
TPAtkov написа:Гуу написа:Зависи от това как ще протече и завърши мача с Бешикташ.
Ти как мислиш..Гути, Куарешма, Аурелио, Нихат Кахвечи, Бобо. Обща стойност на играчите-96 млн. евро
Примерът ти е неуместен. Не е редно да сравнявам, но си спомни Реал - Лион миналата година. Само един играч на Реал струваше приблизително 90 милиона... така че не е много ясно какво ще стане. на 16 септември ще се разбере
TPAtkov написа:Гуу написа:Зависи от това как ще протече и завърши мача с Бешикташ.
Не съм оптимист, колкото и да ми се иска не виждам как ще измъкнем мача, но ако победим, съм убеден, че срещу Порто стадиона ще се напълни, както междувпрочем имаше някаде около 35-40 хил. срещу Фулъм, точно след победата ни срещу Динамо Москва. Ако пък загубим, което би било едно от най-нормалните неща, очаквам между 10-20 хил, не повече.
Факт е, че манталитета на феновете ни в България е такъв, че ходят само когато са "в добро настроение", ако мога така да се изразя.