Тв + е закупл правата за излъчване на гостуванията на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тв + е закупл правата за излъчване на гостуванията на ЦСКА
Темата си е за ключ и без това по цял ден се водят спорове между "червени" и "сини".
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
storm написа:Ми то на човек му писва ,някви си келеши да пускат всеки ден някви глупости и да ми се правят на разбирачи в скайпа ,пък и го казах като има кой да ме разсмива с коментарите си там ще седя !
Добре за това съм съгласен и аз се дразня! Ами като те разсмиваме не ни обиждай има много хора от вашия форум които са пичове и си изказват мнението! Ти да си ми чел мнение с употребата на дума от рода на "Говедо"?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
- Контакти:
Маргина написа:Тв + е закупл правата за излъчване на гостуванията на ЦСКА в Лига Европа !!! Официално потвърждение чакайте довечера !
неговори глупости, в лига европа е невъзможно един клуб да договаря сам условията си, цялаат лига европа, говоря груповата фаза се продава от уефа, нищо независи от клуба. про бг и ринг дават мачовете от лига европа!!!
това ми прилича , като на ивелин попов с отказа от англия , че нямал мачове за националния, хахаха
- Roger_Federer
- Контакти:
Ако това е вярно боклуците от Тв плюс много ще си патят,пак няма да можем да гледаме мачовете по телевизията.
темата е за дел
МРЪН, МРЪН.
Защо не мрънкате, че мачовете от англия се излъчват по Диема, Нова Спорт и ринг, нима те са с национален ефир ???
Който плаща той си поръчва музиката, сърдете се на скръндзливите НАЦИОНАЛНИ телевизии
Защо не мрънкате, че мачовете от англия се излъчват по Диема, Нова Спорт и ринг, нима те са с национален ефир ???
Който плаща той си поръчва музиката, сърдете се на скръндзливите НАЦИОНАЛНИ телевизии
Кво само плюете по Булсат. Много сте зле. Колко плащате за мизерните си кабеларки? Пак същите пари. Само че, качеството е пъти по скапано. Аз си пуснах Булсат само заради Тв+. И пари да ми дават не бих се отказал. Поне знам: събота и неделя по 5-6 мача от Италия и Испания. Чиста работа. Имат пари хората плащат си. Печелят абонати. Но защо "да им давам на тея 15лв. , след като мога да си ги давам на кабеларката и да си гледам мачовете безплатно в нета" ? Никой не ви кара, но е тъпо само да хулите и да обиждате. Щом не искате пуснете си радио и това е 

- Captain Stottlemeyer
При вас е много весело!
Иначе авторът вече постави личен рекорд - вече 2 часа темата му не е заключена! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- TPAKTOP
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:При вас е много весело!Иначе авторът вече постави личен рекорд - вече 2 часа темата му не е заключена!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Националките печелят от турските сериали.Няма телевизия да не излъчва по някоя сапунка.А не е таина ,че цената на един мач в ЛИГА ЕВРОПА е колкото 60 - 70 серии на сапунките. Затова и хората от третата възраст си остават потенциалните зрители на националните телевизии.