Долу ръцете от „Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Долу ръцете от „Армията"!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 авг 2010 21:04

delqnski47 написа:Имаме си претенции и вас това не ви вълнува! ;)

Бъркаш приятелю, много ни вълнува, защото става дума за държавна собственост, върху която ТИ имаш толкова право, колкото и АЗ. Така че, седни си на четирите букви (дали върху гъза или върху цска ми е все тая :mrgreen: ) и се успокой! Лека нощ, сладурче! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 авг 2010 21:06

ЦСКА остава на своя стадион “Българска армия”. Днес бе последният ден от договора между клуба и министерството на спорта, а от утре (1 септември), “червените” трябваше да освободят терени, зали и административни сгради. Служители заявиха пред БЛИЦ, че това няма да стане, ЦСКА ще продължи да използва съоръжението. В следващите няколко месеца собствениците на клуба ще започнат нови преговори с министъра на спорта Свилен Нейков за евентуално удължаване на договора за наем. От министерството преди време заявиха, че след изтичане на настоящия договор ще търсят други наематели. Заради опасността да не бъде намерен такъв и в центъра на София да има пустеещ стадион, Свилен Нейков е склонен да продължи взаимоотношенията си с ЦСКА.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 31 авг 2010 21:06

Чака се решението на Бойко Борисов! Всъщност той така и обеща на последната среща с привържениците на ЦСКА! Най-вероятно ще го дадат на концесия за 35-40 години,а двата милиона дълг към държавата ще се плащат на вноски.Проекта и инвеститорите са готови.Тази седмица се уточняват детайлите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:06

Dobri написа:
delqnski47 написа:
Dobri написа:С булдозери :lol: :lol: :lol:
С тротил :lol: :lol: :lol:

Как ще спрете разрушаването на частен обект?

Има си начини

Какъв? С гражданско неподчинение?
Просто земята под "Армията" е много апетитна хапка, а вие нямате пари да я купите (това се отнася за всеки наш отбор).
Най-доброто решение за вас е да си построите "Нова армия" извън града, на собствена земя. Тогава никой няма да може да ви пипне.

Значи не стига,че ЦСКА като клуб е инвестирал толкова много в държавата с кирливите наеми,не стига,че държавата изхвърли на улицата ДЮШ на ЦСКА,ами сега карат ЦСКА да плаща цяла земя и след това пък да прави и цял стадион!!!Къде го виждаш това да стане в близките 1000 години,в най-бедната страна в ЕС-БЪЛГАРИЯ?Кой ще изкара толкова пари??Това никога няма да стане мой човек!Поне в България!Държавата ИЗОБЩО не й пука за българския спорт!Така,че всики спете спокойно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 31 авг 2010 21:08

Captain Stottlemeyer написа:

Бъркаш приятелю, много ни вълнува, защото става дума за държавна собственост, върху която ТИ имаш толкова право, колкото и АЗ. Така че, седни си на четирите букви (дали върху гъза или върху цска ми е все тая :mrgreen: ) и се успокой! Лека нощ, сладурче! :mrgreen:

То и върху Герена трябва всички да имаме право, но го дадоха безвазмезно! И аре стига с тоя комунизъм!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

belcho_kulev
Контакти:

Мнениеот belcho_kulev » 31 авг 2010 21:13

Левскарите гледат еднопосочно(само в тяхна полза)просто така са свикнали напоследък.
ЦСКА ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 31 авг 2010 21:13

Значи не стига,че ЦСКА като клуб е инвестирал толкова много в държавата с кирливите наеми,не стига,че държавата изхвърли на улицата ДЮШ на ЦСКА,ами сега карат ЦСКА да плаща цяла земя и след това пък да прави и цял стадион!!!Къде го виждаш това да стане в близките 1000 години,в най-бедната страна в ЕС-БЪЛГАРИЯ?Кой ще изкара толкова пари??Това никога няма да стане мой човек!Поне в България!Държавата ИЗОБЩО не й пука за българския спорт!Така,че всики спете спокойно!

Не съм казвал, че правилно.

Сега напълно сериозно. Ако целта е някой да налапа земята, го прави по перфектния начин:
1. ЦСКА не си плаща наема и са изгонени.
2. Никой не иска да вземе стадиона под наем.
3. Стадиона се занемарява и съответно се обявява за опасен.
4. Стадиона се продава за символична сума на точния човек.
5. Стадиона е вече частна собстевеност, събаря се и въпросния бизнесмен може да си строи върху/продаде това апетитно място.
Последна промяна от Dobri на 31 авг 2010 21:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:14

Captain Stottlemeyer написа:

Сладурче,ти ще имаш равно право за тази ''Армия'' с нас когато я наемеш(или купиш)!А ЦСКА в продължение на 20 години плаща наем и държавата ги гълта нанякъде!То и вашия ГЕРЕН беше държавна собственост,но ви я подариха нали?
Последна промяна от delqnski47 на 31 авг 2010 21:17, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 31 авг 2010 21:16

Дори в тоя форум се вижда как всички са против най-успелия български клуб (:
Да бяХа само лвескарите ок, ама и фенове на локо пд и на кой ли още не гледат с насмешка на тва (: А е в интерес на всички..
Последна промяна от infallible на 31 авг 2010 21:18, променено общо 1 път.
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 авг 2010 21:17

Dobri написа:Значи не стига,че ЦСКА като клуб е инвестирал толкова много в държавата с кирливите наеми,не стига,че държавата изхвърли на улицата ДЮШ на ЦСКА,ами сега карат ЦСКА да плаща цяла земя и след това пък да прави и цял стадион!!!Къде го виждаш това да стане в близките 1000 години,в най-бедната страна в ЕС-БЪЛГАРИЯ?Кой ще изкара толкова пари??Това никога няма да стане мой човек!Поне в България!Държавата ИЗОБЩО не й пука за българския спорт!Така,че всики спете спокойно!

Не съм казвал, че правилно.

Сега напълно сериозно. Ако целта е някой да налапа земята, го прави по перфектния начин:
1. ЦСКА не си плаща наема и са изгонени.
2. Никой не иска да вземе стадиона под наем.
3. Стадиона се занемарява и съответно се обявява за опасен.
4. Стадиона се продава за символична сума на точния човек.
5. Стадиона е вече частна собстевеност, събаря се и въпросния бизнесмен може да си строи върху/продаде това апетитно място.

+1
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “ЦСКА”