ЦСКА взе Мболи под наем
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: ЦСКА взе Мболи под наем
Чудесен трансфер!Мболи заедно с Шеридън и Нелсън са ни най-стабилните трасфери това лято.Мболи може и да е под наем,но е класен вратар и вярвам,че ще свърши добра работа.
- Даниел Младенов
- Контакти:
Момчето изглежда добър вратар, но не забравойте, че уж сигурният му трансфер пропадна въпреки пробите. Така, че може и да не е толкова добър колкото бате ви венци го изкарва. Иначе ви пожелавам успех с него 

- akademix17
- Контакти:
Караджов написа:Не одобрявам много този трансфер-тъй като си имаме много добър вратар в лицето на Ванката!! Този е по-слаб от него! Ама щом е факт,трансфера ще го видим що за стока е М'Боли! Направо съм много ядосан![]()
Страшен е Ванката, нямам думи... Мболи е две класи над него, и го казвам, като се има в предвид, че до преди време и аз защитавах Караджата, ама се видя що за стока е
[center]
[/center]

добре го взимате този, не е лош вратар, ама какво ще се случи като пропуснете две плащания.
а и Венци Стефанов дали се сеща с кого си има работа, колкото платихте за Платини, Делев, Галчев /аз поне само тези знам/ толкова и този ще платите!
Хайде, на хайрлия да е!
а и Венци Стефанов дали се сеща с кого си има работа, колкото платихте за Платини, Делев, Галчев /аз поне само тези знам/ толкова и този ще платите!
Хайде, на хайрлия да е!
delqnski47 написа:За сега си оправихме вратарския проблем!Поне до Нова Година!
Дано М'боли дотогава го спазариме за постоянно!
Хайде да не го спазарявате за постоянно! Наш играч е, дано при вас си вдигне цената, което би било чудесно. Мен специално много ме яд че няма да играе в Славия!

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- delqnski47
- Контакти:
MCMXIII написа:delqnski47 написа:За сега си оправихме вратарския проблем!Поне до Нова Година!
Хайде да не го спазарявате за постоянно! Наш играч е, дано при вас си вдигне цената, което би било чудесно. Мен специално много ме яд че няма да играе в Славия!
Е,аз искам да го спазарим,все пак гледам интересите на ЦСКА!

Дано накрая останем и вие,и ние доволни!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Meer написа:добре го взимате този, не е лош вратар, ама какво ще се случи като пропуснете две плащания.
Хайде, на хайрлия да е!
Бате, кой играч на ЦСКА е бил върнат на предишният си отбор поради неизпълнение на финансовите параметри?
ЦСКА Завинаги!
delqnski47 написа:MCMXIII написа:delqnski47 написа:За сега си оправихме вратарския проблем!Поне до Нова Година!
Е,аз искам да го спазарим,все пак гледам интересите на ЦСКА!![]()
Дано накрая останем и вие,и ние доволни!
Вие излизате от групата на ЛЕ, ние получаваме поне 3 000 000 евро от някой европейски отбор за играча

ДАНО!!!

Последна промяна от MCMXIII на 31 авг 2010 17:47, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Екстра, определено имахме нужда от добър вратар! Дано го задържим и след Нова година, въпреки че се съмнявам...