Сашо Тонев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сашо Тонев
Момчета, вие ще ме откажете от този форум. Специално Тонев си е доста перспективен и според мен ако работи и се развива правилно до две-три години макс го виждам в добър европейски отбор. Единствено понякога малко се лакоми и не подава, а също и трябва да стане още по постоянен и да показва във всеки мач хъс и желание подхождащи за марката ЦСКА. При Делев хъса е налице в почти всички мачове, особено важните. Но той има малко технически проблеми, като овладяване на топката, спиране, също трябва да поработи за повече финтове, техника на скорост, дори и ударите. Но това са все неща, които се учат и усъвършенстват. А той талант има, скорост също, за хъса говорехме. Така че и него го чака добро бъдеще според мен, ако работи добре и се труди. Колкото до Румбата, малко съм разочарован от него от показаното до тук. Трябва да избяга максимално бързо от тази праволинейност в играта, дано треньорите му подскажат. Не може да разчита само на кросове по тъчлинията и центрирания с ляв крак, това вече цялата А група го знае и съответно защитниците взимат мерки. При игра в защита също има пропуски. Но като цяло не е лош играч, наш юноша, отдаден на идеята ЦСКА. Но ако Грило покаже добра игра, мисля, че Румбата в скоро време ще седне на пейката. Иначе аз го виждам по-скоро като ляв бек, а не като крило
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Видно е, че е талантлив, но много почна да стреля от центъра, което адски дразни. То да шутира ама поне да има шут, пък той некви пилешки :X
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Видно е, че е талантлив, но много почна да стреля от центъра, което адски дразни. То да шутира ама поне да има шут, пък той некви пилешки :X
Срещу ТНС-гол-макар и незачетен, гола си е гол!!
Срещу Сливен-гол!!
Все такива пилешки да ги бие!!

cska_90 написа:Messinho написа:Видно е, че е талантлив, но много почна да стреля от центъра, което адски дразни. То да шутира ама поне да има шут, пък той некви пилешки :X
Срещу ТНС-гол-макар и незачетен, гола си е гол!!
Срещу Сливен-гол!!
Все такива пилешки да ги бие!!
Срещу Сливен точно това недоразумение игра мн слабо! Това че вкара гол не го прави играч на мача , или нещо подобно. Нека погледнем рялно на нещата:
Караджата - слаб
Виданов - Слаб
Трифонов - не се представя мн слабо ( все пак това не е негова позиция )
Сашко и Спаско - МН СЛАБО !!
Марко - слаб
Тибони и Шеридан - Те са явно нещото в този отбор
Акуаро и Янчев - Акуаро бележи и от доста , а за Тошко само полужителни неща

Така виждам аз отбора
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Добре, след като ми се изтриват малко по-арогантните мнения спрямо автора на темата... ще го кажа просто така-Сашо Тонев е доста млад и изключително талантлив футболист, нямате право да го нападате по този смешен начин!!! Най-малкото което е, че е от нашата школа, съответно един от нас!!!
ПП.
[offtopic]Авторе, поздрави!!![/offtopic]
ПП.
[offtopic]Авторе, поздрави!!![/offtopic]
YA GUNNERS YA
- SLAVMASTER
- Контакти:
дано само като ви напусне да не ви прави такива жестове за благодарност като в Сливен!
Посредствен,незабележим и без бъдеще в водещи български отбори.
FIDEL написа:Това недоразумение на природата Сашко Тонев много му се вдигна самочуствието нещо напоследък. Никакви футболни качества - заедно със Спас Делев са най-некадърните крила - забиват главите в земята бягат до флагчето на корнера и падат и се кръстят я за дузпа - я за фаул. Вчера Сашко ме издразни, като вкара гола какви жестове правеше на публиката на Сливен - там където го приютиха, когато никой не го искаше и бе отритнат от футбола...Нещастник...
Сашо Тонев пуши тревва