От утре стадион "Българска армия" вече не е на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: От утре стадион "Българска армия" вече не е на ЦСКА
ако не си запознат мога да те запозная.но само срещу заплащане.но според мен(незнам на кой отбор си привърженик)гледай си отборчето и не се занимавай с нас
- TPAKTOP
- Контакти:
kokic1986 написа:Я назовете поне един инвеститор... , те сигурно са много - чакат да ви дадат "армията" и да изсипват милиардите в Борисовата градина
Я назовете кой е виновен за Казанската афера? Аман вече от такива като вас! Щом са казали значи ще има!Цяла България се застрои с незаконни строежи ама като стане въпрос за ЦСКА се отказва! Било парк?! Ами хубаво то до колкото съм запознат и Лаута е парк ама Динев ще си строи нов стадион! Само инж. Диков е против подобни строежи! Разбирам Столична Община да разреши строеж и тогава да се бавим ама вие се заяждате "къде са ви инвеститорите" В България всичко е незаконно! Ето самата държава строи спортна зала на Червено знаме и тя беше с нередовни документи! Ама ЦСКА трябва да ядат *** щот са неприятни на общината! "София значи ЦСКА"* това трябва да го знаят всички общинари
*рефрен от една песен на агитката
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:kokic1986 написа:Я назовете поне един инвеститор... , те сигурно са много - чакат да ви дадат "армията" и да изсипват милиардите в Борисовата градина
Я назовете кой е виновен за Казанската афера? Аман вече от такива като вас! Щом са казали значи ще има!Цяла България се застрои с незаконни строежи ама като стане въпрос за ЦСКА се отказва! Било парк?! Ами хубаво то до колкото съм запознат и Лаута е парк ама Динев ще си строи нов стадион! Само инж. Диков е против подобни строежи! Разбирам Столична Община да разреши строеж и тогава да се бавим ама вие се заяждате "къде са ви инвеститорите" В България всичко е незаконно! Ето самата държава строи спортна зала на Червено знаме и тя беше с нередовни документи! Ама ЦСКА трябва да ядат *** щот са неприятни на общината! "София значи ЦСКА"* това трябва да го знаят всички общинари
Ако имаше инстински инвеститори до сега стадиона щеше да е даден 100 пъти ... ако се сещаш на къде бия !
-
- Контакти:
streleca 76 написа:difeza написа:streleca 76 написа:момчета мисля,че ние феновете на цска трябва да си изразим мнението гласно,ако е нужно и с един или колкото трябва протести.неможе да нямаме стадион.това е срамно не това е брутално.дучето кога ще се изкаже по този въпрос и ние докога ще им мълчим.това е подигравка.кажете ми един отбор(велик отбор)без стадион.може и под наем но се води като тяхна крепос.
успокой се малко.велик отбор не сте.
ние сме едни от най-великите в европа драги.статистиката го показва.аз няма какво да говоря.
Ти болен ли си бе дете мое?!
Велики в Европа ?!

Барселона, Ман. Юнайтед, Челси ... ето това са великите отбори.
Преди време сте били някой по-именит отбор и това ли Ви прави "ВЕЛИКИ" ?!
Няма велики отбори в БЪЛГАРИЯ!!!
-
- Контакти:
имам въпрос към ники александров,ако в момента следи форума.ще засегнили тази тема в гонга от 17.00часа и той като един от водещите журналисти(ренвунстен привърженик на червената идея)ще си изкаже ли мнението в ефир и мерките който той самият смята,че трябва да се предприемат
streleca 76 написа:имам въпрос към ники александров,ако в момента следи форума.ще засегнили тази тема в гонга от 17.00часа и той като един от водещите журналисти(ренвунстен привърженик на червената идея)ще си изкаже ли мнението в ефир и мерките който той самият смята,че трябва да се предприемат
Ei sega ti otgovqrq Niki Aleksandov

- TPAKTOP
- Контакти:
kokic1986 написа:TPAKTOP написа:kokic1986 написа:Я назовете поне един инвеститор... , те сигурно са много - чакат да ви дадат "армията" и да изсипват милиардите в Борисовата градина
Ако имаше инстински инвеститори до сега стадиона щеше да е даден 100 пъти ... ако се сещаш на къде бия !
Нали ходиха на среща и Нейков каза че "хората са сериозни"?

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
streleca 76 написа:имам въпрос към ники александров,ако в момента следи форума.ще засегнили тази тема в гонга от 17.00часа и той като един от водещите журналисти(ренвунстен привърженик на червената идея)ще си изкаже ли мнението в ефир и мерките който той самият смята,че трябва да се предприемат
[offtopic]Абе пич, на клавиатурата ти да не са й изтъркани буквите?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Чисто технически, който е от София може да го види и сам това не виждам как би могло да се строи в борисовата градина и то цял нов стадион дори и в тази криза да имаше някой с излишни 40 -50 милиона. Другото което е и Левски и ЦСКА като искат могат да си вдигнат бази изцяло техни в покрайнините на София ще има място и за хотели и за магазини и за басейни и за всичко, поне така правят оттатък. Фетиша стадион на центъра е пълна безмислица.
TPAKTOP написа:Нали ходиха на среща и Нейков каза че "хората са сериозни"?
Мисълта ми е , че ако бяха толкова сериозни щяхада са бутнали някой лев там където трябва и да са задвижили нещата отдавна