http://www.blitz.bg/sport/article/69520
Вече и в блитц го пише!!!
ЦСКА взима М'Боли
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА взима М'Боли
Don't get high on your own supply
Viktor4o_Rs написа:Става въпрос , че Титаните са възможно най-некоректните платци , бъдете сигурни , че съвсем скоро Венци ще ви съди , както ви съди и ЧерноморецНе мога да разбера как може да купувате , като дължите на целия свят пари ?
ЦСКА не спази крайния срок за изплащането на дължимите суми по сметката на Миньор за трансфера на Румен Трифонов. Днес Арбитражният съд, който на 13 август постанови "червените" да се разплатят с "чуковете" до днес, насрочи ново заседание и до два дни ще се произнесе по случая.
"Армейците" трябваше да платят за Трифонов, който премина на "Армията" през зимата, 140 000 лв., но до днес не са получени никакви постъпления в касата на Миньор. Това съобщи за Новспорт изпълнителният директор на "жълто-черните" Пламен Атанасов.
"ЦСКА признаха още миналия път, че не са платили. Убеден съм, че Арбитражният съд приема и признава, че няма плащане", каза Атанасов.
Миньор обаче няма намерение да търси по-голямо възмездие, освен да си получи парите за Румен Трифонов.
"Не ме интересуват наказанията за ЦСКА. Само искаме да приведат парите и да заплатят разноските по делото", обясни още шефът на "чуковете".

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
delqn47 написа:Viktor4o_Rs написа:Става въпрос , че Титаните са възможно най-некоректните платци , бъдете сигурни , че съвсем скоро Венци ще ви съди , както ви съди и ЧерноморецНе мога да разбера как може да купувате , като дължите на целия свят пари ?
Кат дължим пари на целия свят,защото света ни продава не мога да разбера?
Aми и аз това се питам , явно за вас правила няма ... Но мистерията тук е как играч като Венци е повярвал на обещанията , които са му дали Титан , след като той е много много умен

Чичо Венци не пие бензин или нефт, не е от вчера в бизнеса ! Тъпо е че всичко стана по този начин, но и това го има във футбола. Иначе за Райс мога да кажа само хубави неща. А какъв съм аз да казвам, при положение че е национал и участва на световното.
Viktor4o_Rs написа:delqn47 написа:Viktor4o_Rs написа:Става въпрос , че Титаните са възможно най-некоректните платци , бъдете сигурни , че съвсем скоро Венци ще ви съди , както ви съди и ЧерноморецНе мога да разбера как може да купувате , като дължите на целия свят пари ?
Aми и аз това се питам , явно за вас правила няма ... Но мистерията тук е как играч като Венци е повярвал на обещанията , които са му дали Титан , след като той е много много уменИма нещо по-дълбоко тук освен големия процент за трансфер в чужбина на Райс
А де ...... ако нямаш достатъчно сиво вещество ще ти помогна ......... само сините шамани виждат някой да ни съди а задълженията, които имаме ЯВНО се изплащат редовно , колкото и да им се иска на някои да не е така ....... са сгря ли нещата ???? иначе отново перфектен трансфер , както и всички останали тази година ........ успех на момчето в ЦСКА
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Неутрален написа:Чичо Венци не пие бензин или нефт, не е от вчера в бизнеса ! Тъпо е че всичко стана по този начин, но и това го има във футбола. Иначе за Райс мога да кажа само хубави неща. А какъв съм аз да казвам, при положение че е национал и участва на световното.
аве стига сте писали за голямия терикат стефанов там има друг шеф който е дал разрешение за трансвера
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Viktor4o_Rs написа:delqn47 написа:Viktor4o_Rs написа:Става въпрос , че Титаните са възможно най-некоректните платци , бъдете сигурни , че съвсем скоро Венци ще ви съди , както ви съди и ЧерноморецНе мога да разбера как може да купувате , като дължите на целия свят пари ?
Aми и аз това се питам , явно за вас правила няма ... Но мистерията тук е как играч като Венци е повярвал на обещанията , които са му дали Титан , след като той е много много уменИма нещо по-дълбоко тук освен големия процент за трансфер в чужбина на Райс
Точно това имам впредвид!С тия 70-80% бъдещ трансфер Славия си урежда минимум 500 000 евро по- нататък,когато Райс отиде в чужбина!
Don't get high on your own supply
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Така ли ? Лечков син шаман ли е , като каза вчера че имате да им давате пари ? А Балъков и Събев ? А шефовете на Миньор за Румен Трифонов ? А Пирин , дали на прокурор сделката за Спас Делев ? Айде малко по-аргументирано ако може 

Viktor4o_Rs написа:Така ли ? Лечков син шаман ли е , като каза вчера че имате да им давате пари ? А Балъков и Събев ? А шефовете на Миньор за Румен Трифонов ? А Пирин , дали на прокурор сделката за Спас Делев ? Айде малко по-аргументирано ако може
ми баикушев каза че всичко е платено но ти пак пишеш че не така че ходи да се

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Viktor4o_Rs написа:Така ли ? Лечков син шаман ли е , като каза вчера че имате да им давате пари ? А Балъков и Събев ? А шефовете на Миньор за Румен Трифонов ? А Пирин , дали на прокурор сделката за Спас Делев ? Айде малко по-аргументирано ако може
АЕ МАЛКО ПО СЕРИОЗНО АКО МОЖЕ ..... С ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ РОДА , ЧЕ НЯКОЙ СИ ЧУЛ ОТ НЕЗНАМСИКОЙ Е МАЛКО СМЕШНО ...... ОТИВАШ В СЪДА И ПИТАШ ДАЛИ ИМА ДЕЛО И КОЙ ГО Е СПЕЧЕЛИЛ.... А НЕ ПЕШО ГЕРЕНСКИ В СПОРТАЛ.БГ РЕШИЛ ДА ПИШЕ СТАТИЯ И СВИЧКОТО ТЕЛЕ В БЪЛГАРИЯ РУПА ЛИ РУПА.........
П.П. ИГРАЧИТЕ НА ЛЕВСКИ ПОЛУЧИХА ЛИ СИ ПАРИТЕ ЗА ЛИГА ЕВРОПА ИЛИ ОЩЕ СИ ГИ ЧАКАТ?????
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ