azata написа:Angoff написа:Както вие плащахте наем за Герена и го получихте без да плащате ли бе тиквеник !
Ми то вие сте тези които не плащате сметки бе мен.Това и малките деца го знаят и на кестените по дърветата го пише.Сумати играчи завлякохте,сумати отбори завлякохте,данъци,наеми и тем подобни.Хиляди реверанси ви направиха и вашите собственици продължават да не плащат.И това и на теб ти е ясно много добре,за това не ми говори за тикви и бостани,ами приеми фактите такива каквито са.По-добре си задай въпроса-Кога ще почнем да си плащаме за да не ни тормози "Синьото БФС" и "Синята Държава"
Между неплащане и разсрочване има малка разлика... ние така или иначе ще си ги платим задълженията, докато вие щетите от укриването на данъци никога няма да поправите...

Мълчете "сини", мълчете, защото ви подариха стадион, за който не плащахте и стотинка, защото не декларирате не реалните заплати на футболистите, защото укривате данъци и това цяла България го знае, така че просто, ако имате малко срам замълчете.