Мнениеот red_fan » 28 авг 2010 17:45
И на мен бая ми е писнало от Караджов, но поне е млад и има накъде да се развива. Странно ми е защо изгониха Пифа, който за мен бе един от добрите вратари в България, за да се даде път на Чавдаров. Пифът бил стар... Много редки са случаите на Касияс, в които вратар под 30 годишна възраст да е достигнал световна класа. Освен това Чавдаров не е първа младост. За Илко Пиргов не искам и да чувам. Един от хората, на които им бе даден шанс в ЦСКА, който те пропиляха. Вместо да си даде ясната сметка, че никой не му е виновен, той се е озлобил срещу ЦСКА и ще ми разправя, че Т. Янчев бил за гонене... Кой си ти бе, не си ли ял бял хляб на Армията?!? Иво Иванов е голям армеец, за съжаление е далеч от върховите си възможности, ако не се лъжа, напоследък е резерва в Мин. ПК. Венци не е глупак и няма да пусне М Боли, защото в него вижда едни 1,5 млн. евро, а от ЦСКА няма кой да му ги плати. И на цялото нямане съм много доволен, че не взехме Акалски, да им е честит на колегите!
Аз не се сещам за читав вариант в БГ. Май ще трябва пак да търсим зад граница...