ЖО...МО...ама с Пената газим !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЖО...МО...ама с Пената газим !

Мнениеот delqnski47 » 09 фев 2009 21:56

evelinho написа:ако не сте забелязали пената играе в контролите само за победа пуска 11 човека и направи 1-2 смени и тва е ... за тва ще си стоите доло на второто място ;)

Не съм съгласен с теб!!!Пената сменя поне по 9-10 играчи на всяко полувреме,защото както се беше изказал един критик мисля че беше от гонг-''В главата на Пената винаги се въртят 11 играчи''!!! ;) Тоест в момента той ги подрежда за да направи един читав отбор от титуляри и резерви!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kkatan

Мнениеот kkatan » 09 фев 2009 21:57

душко,ако си беше направил труда да погледнеш,да послушаш ,щеше да видиш ,че пената сменя на полувремето минимум 6-7 човека.... но не ти се сърдя, знам ,че чакаш с нетърпение репортажите на журналистическия гигант грънчаров за това в колко часа са се изкъпали уефскарите, какво са яли на вечеря, колко пъти се е избръснал гонзо на ден ,за да изглежда човек..... абе зает си ,знам ,ама не умувай напразно

nafarfori
Контакти:

Мнениеот nafarfori » 09 фев 2009 21:58

sedem_!_dva написа:
nafarfori написа:
sedem_!_dva написа:И две победи с/у беларуси

ХАХАХАХАХХАХ ГОВЕДО ДА ГОВОРИ ЗА ПОБЕДИ СРЕЩУ БЕЛАРУСИ
БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКА МИ СЕ

Що да не говоря за беларуси бе :D Та да нямаме само загубата от БАТЕ при вссичките срещи на Левски срещу беларуски отбори, ако не знаеш има и победи от рода на 8:1 отпреди 10-на години, така че не знам защо да не пиша за Беларус :lol: :lol: :lol:

Е имайте си победи и с 20-0 ако искате важното е че БАТЕ имат победа над вицешампиона на България

Потребителски аватар
IRON_BRIGADES
Контакти:

Мнениеот IRON_BRIGADES » 09 фев 2009 22:02

за пената мога да кажа само едно цитирам:
николай гигов към журналистите"вие на г-н пенев как му разбрахте какво се опитва да ви обясни?с преводач ли ви го каза?"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!

kkatan

Мнениеот kkatan » 09 фев 2009 22:06

това що го каза ,бе ,буфер...????

Потребителски аватар
IRON_BRIGADES
Контакти:

Мнениеот IRON_BRIGADES » 09 фев 2009 22:08

kkatan написа:това що го каза ,бе ,буфер...????

Е КАК ЩО БЕ?ТИ РАЗБИРАШ ЛИ МУ НА ПЕНАТА КАТО ГОВОРИ?ПО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА СЕКА ВЕЧЕР СЕ ГАВРЯТ С НЕГО?И ГИГАТА И ТОЙ ЯКО СЕ ИЗГАВРИ С ЧИЧО МИТКО! :mrgreen: :mrgreen:

kkatan

Мнениеот kkatan » 09 фев 2009 22:15

това ли е най -важното.. какво му разбирам? ти мислиш ,че на всички треньори по света им разбират??? вие си говорете разбираемо още 25-30 год. с вашия благодетел.. пък дано влезете в четворката....

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 фев 2009 22:20

Абе няма зна4ение какво му разбират.Явно него разбира никои щото бая титли е спе4елил.Нека да него разбират,нека и даго бъзикат.Тои си е тренор номер 1 и е доказал защо е така.А ина4е пеи си пенкеле кои ли те слу6а..........

Потребителски аватар
IRON_BRIGADES
Контакти:

Мнениеот IRON_BRIGADES » 09 фев 2009 22:22

kkatan написа:това ли е най -важното.. какво му разбирам? ти мислиш ,че на всички треньори по света им разбират??? вие си говорете разбираемо още 25-30 год. с вашия благодетел.. пък дано влезете в четворката....

http://www.vbox7.com/play:1bf37af7 специален поздрав за теб прасе! ;)

kkatan

Мнениеот kkatan » 09 фев 2009 22:27

голям майтап,кюмюр, да ми се лези някой друг ...... ама точно привърженик на тоя жалък отбор!?!?!? айде прощавам ти... живей и се радвай на победите срещу ФК Подуене !!!

Върни се в “ЦСКА”