Взети идеи от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Взети идеи от ЦСКА

Мнениеот UltraBlue » 27 авг 2010 14:37

BaLoN написа:Тия говеда всичко крадат от нас не само за секторите ... колко песни вече но сменили само името на отбора :!: :twisted: Нещастници !!! ;) Те нямат истинска агитка бе измислени са като отбора им по желание ПОД СТРОЙ :P :lol: циганска работа ... или крадът или си пеят само едно лефски але, але але але (100 пъти) хахаха НЕ КОМЕНТИРАМ :)

Мале колко си оригинален... горд ли си с глупостите, дето наръси... :shock:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 27 авг 2010 14:39

Маргина написа:Сектор Г - И преди
Сектор В - И сеа
Сектор А -Шампион е ЦСКА съответно "Левски значи свобода"

Защо и феновете на Левски пеят нашата песен ??? Тук няма заяждане просто търся истината това е наша песен!!!

Гони те параноя или просто си решил да се заяждаш?
Между другото имаш право не само да претендираш за оригиналност, а дори и да патентоваш изписването на буквите. Макар че е грешно, дори смешно. Според мен след като използваш кирилица би трябвало да напишеш " ... Сектор Б... ". За запетайките и други препинателни знаци знаци можеш да потърсиш помощ. Както и за историческите справки. Все пак се опитваш да създадеш фундаментален труд в областта на авторското право.
Още по-добре ще бъде, ако се успокоиш и се отдадеш се на удоволствията. Предстои weekend. ЦСКА отново не загуби и продължава в ЛЕ. Вече сте красиви като калинки, имате точки...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 27 авг 2010 15:04

BaLoN написа:Тия говеда всичко крадат от нас не само за секторите ... колко песни вече но сменили само името на отбора :!: :twisted: Нещастници !!! ;) Те нямат истинска агитка бе измислени са като отбора им по желание ПОД СТРОЙ :P :lol: циганска работа ... или крадът или си пеят само едно лефски але, але але але (100 пъти) хахаха НЕ КОМЕНТИРАМ :)

А < Сектор Г защо мълчиш, *** в устата ли държиш?> чувал ли си?

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 27 авг 2010 15:35

Вече имате публика само в един сектор и то 50-100 4овека, така че и това със секторите няма да ви се получи текезесари

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 27 авг 2010 15:58

Нали преди по-малко от месец имаше такава тема? Нали знаете, че почти нищо не е наше? А 70% от песните, които пеем сега са от времена, в които не сме били планирани. ;)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 27 авг 2010 16:07

В Подуене обичат да крадат , нищо ново .
Но като почнат да мучат "Сектор Бееееее " знаят че отново са втори . ;)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 16:51

Жалки червени плагиати!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 27 авг 2010 18:19

tornadoto_96 написа:Песента " Има има истина една тя е само само ЦСКА " не е ли пак наша щото те пеят " Има има истина една тя е само Левски София " Моля да ми кажете на кого е песента ! ;) ;) ;) :(

ПЕСЕНТА Е НА ЦСКА ГОВЕДАТА Е ОТКРАДНАХА ПРЕЗ 1986 година И ПРИ ТЯХ СЕ ПЕЕШЕ има има истина една тя е само ВИТОША винаги след ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”