Дати и ред на мачовете в ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

batelevski
Контакти:

Дати и ред на мачовете в ЛЕ

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 16:32

Последна промяна от batelevski на 27 авг 2010 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Дати и ред на мачове в ЛЕ

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2010 16:38

Започваме и свършваме с мачовете с Бешикташ и Порто и между тях двата мача с Рапид. Донякъде е добре защото в последните два мача поне единият измежду Порто и Бешикташ ще са се класирали вече и може би, повтарям - може би е възможно леко да подценят мача и в това да е нашият шанс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Дати и ред на мачове в ЛЕ

Мнениеот Love_ » 27 авг 2010 16:41

Предвид ситуацията в клуба, всяка точица ще е чудо ! Лично мисля, че ще сме с 0 точки.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Re: Дати и ред на мачовете в ЛЕ

Мнениеот chievo » 27 авг 2010 16:44

Абе преди няколко години бихме Бешикташ с 2-0 в редовното време, въпреки че в продълженията ни отстраниха, ама тогава отборът беше много по-обигран.

Дано момчетата да се пообиграят до първите мачове, потенциал има.

Иначе е добре, че тръгваме с гостуване.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 авг 2010 17:02

Без да се заяждам искам да кажа, че според мен групата е много тежка. Нашата е прекрасна в сравнение с вашата. Ако сравним Порто и Спортинг, Бешикташ и Лил и Рапид и Гент смятам, че и трите ваши противници са от по-висока класа. Искрено ви пожелавам успех не само заради коефициента ни, но и защото в Европа за мен е без значение Левски или ЦСКА. И най-вече да праснете гадните турци. :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 авг 2010 17:51

Момчета, оптимално 4 точки! Възможно е да биеме като домакини Рапид, и ако успееме на магия да измъкнеме точка в някой от другите мачове ще е супер! Но дори и 1 точка да вземе отбора пак ще е успех с оглед на реалността в БГ футбола и особено в нашия отбор! Снощи видях дузина мнения срещу коментатора от "film+", ами дразнещ беше, но и беше много прав! Футболистите не могат да си подадат 3 точни паса, секи мач се изпускат по 5,6 100%тови голови положения, в защита сме трагедия, а вратаря ни не може да излиза при центрирания! Реално ние сме от най - слабите отбори в турнира и е нормално да завършим последни в една от силните групи! Важното е на всяко домакинство да горят по 40 000 червени сърца и да подкрепят любимия отбор, независимо от обстоятелствата!!! ... на сините успех, те не ме интересуват особено...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 авг 2010 18:00

Според мен започваме добре. Гостуваме на турците, които макар да са гранд не са Фенербахче и Галатасарай. Спомнете си, как с осакатен отбор за една бройка щяхме да ги обърнем на Армията. Следват две домакинства, като мача с Рапид трябва да вземет точки, защото Порто май е много силен. Не знам, не обичам сметки, но най-важното футболистите ни трябва да се оправят, да си повярват, да свикнат един с друг. Готови ли са всички можем да вземем точки, но важното е да няма контузии и скандали. И най-важното да не се делим, а да напълним В.Левски, както сме го пълнили преди. Успех АРМЕЙЦИ, Европа пак ни чака!!!

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 27 авг 2010 18:07

МОМЧЕТА СТЯГАЙТЕСЕ СМАЖЕТЕ ФЕСОВЕТЕ ПО 5 НА НОЖ ТЯХНАТА ****** РЕЗАЦИ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 20:20

siniq_fen написа:Без да се заяждам искам да кажа, че според мен групата е много тежка. Нашата е прекрасна в сравнение с вашата. Ако сравним Порто и Спортинг, Бешикташ и Лил и Рапид и Гент смятам, че и трите ваши противници са от по-висока класа. Искрено ви пожелавам успех не само заради коефициента ни, но и защото в Европа за мен е без значение Левски или ЦСКА. И най-вече да праснете гадните турци. :mrgreen:
Мисля че групата ви е достатъчно тежка-даже в сравнение с миналата година Виляреал и Лацио,които имаха големи проблеми в първенствата си,този път ви се паднаха здрави отбори,които ще играят с титулярите си.Спортинг и Гент ще ви отнесат с разлика,шансовете ви за точка са единствено срещу Лил-макар че и там ще е голяма мъка,като им гледам играчите! Все пак оптимизма е хубаво нещо! :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 авг 2010 21:23

soilwork написа:
siniq_fen написа:Без да се заяждам искам да кажа, че според мен групата е много тежка. Нашата е прекрасна в сравнение с вашата. Ако сравним Порто и Спортинг, Бешикташ и Лил и Рапид и Гент смятам, че и трите ваши противници са от по-висока класа. Искрено ви пожелавам успех не само заради коефициента ни, но и защото в Европа за мен е без значение Левски или ЦСКА. И най-вече да праснете гадните турци. :mrgreen:
Мисля че групата ви е достатъчно тежка-даже в сравнение с миналата година Виляреал и Лацио,които имаха големи проблеми в първенствата си,този път ви се паднаха здрави отбори,които ще играят с титулярите си.Спортинг и Гент ще ви отнесат с разлика,шансовете ви за точка са единствено срещу Лил-макар че и там ще е голяма мъка,като им гледам играчите! Все пак оптимизма е хубаво нещо! :mrgreen:

Да видим :)
Само Левски!

Върни се в “ЦСКА”