ЦСКА-отбор от чужденци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ЦСКА-отбор от чужденци

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 11:06

cskaole написа:Браво за класиранията в групите. Ама........Като гледам какви са евентуалните съперници, направо ми се реве. И нас и другият отбор ще ни пухат като сватбарски тупани за жалост...Стискам палци, па да видим.
И да стискаме палци и да не стискаме.....аз като гледам слаби отбори нема!! :lol: Дано поне ни се паднат по-известни имена в групите,че да видим реално на какво дередже сме,а и поне ще си продадем скъпо кожата( маркетинговите права за мачовете :lol: ) Ние в момента дълбаем дъното-така че по-зле от това няма да стане!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 11:08

мен ми е все едно кой ше са.Това за нас си е успех.От тук нататъка може само да спечелиме, няма какво да губиме вече..Така че кой и ще се падне, важното че ще си правим шоуто и ще си ходиме по мачове до зимата :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 11:08

ЕМИЛ написа:
soilwork написа:Сега цяла България чака на чичо Митко и Баждека-трябва да са почнали вече с черпенето за класирането в групите :lol: :lol: :lol:

Баждека е чичо Скрудж и не черпи.Митко е народен човек и там със сигурност е имало почерпка ;)

Вярно-забравих че вашият човек е голяма стипца :lol: Той на чичо Митко са му отпуснали достатъчно "командировъчни"....дано не се запият някъде,че да изтърват жребия :) :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 11:12

soilwork написа:
cskaole написа:Браво за класиранията в групите. Ама........Като гледам какви са евентуалните съперници, направо ми се реве. И нас и другият отбор ще ни пухат като сватбарски тупани за жалост...Стискам палци, па да видим.
И да стискаме палци и да не стискаме.....аз като гледам слаби отбори нема!! :lol: Дано поне ни се паднат по-известни имена в групите,че да видим реално на какво дередже сме,а и поне ще си продадем скъпо кожата( маркетинговите права за мачовете :lol: ) Ние в момента дълбаем дъното-така че по-зле от това няма да стане!

Защо пък да дълбаем в дъното, в какъв смисъл ? :roll:

Иначе аз искам - Ливърпул, Леверкузен и Йънг Бойз...като ще ни рита нещо, то поне нека да е кон...пък и нека не забравяме, че срещу силните играем силно.
Последна промяна от Гуу на 27 авг 2010 11:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 11:14

Гуу написа:
soilwork написа:

Защо пък да далбаем дъното в дъното, в какъв смисъл ? :roll:

Аз искам - Лъвърпул, Леверкузен и Йънг Бойз...като ще ни рита нещо, то поне нека да е кон...пък и нека не забравяме, че срещу силните играем силно.

да и като вземем някоя точка от тях после няма да има оправдания,че са слаби отбжори и некви такива!И аз искам силни съперници.Ще вземем повече пари от тв права и ще видиме по-голями футболисти на Васил Левски!Ще има и повече хора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 11:17

Поздрав за всички във форума и специално за бай Гьоре!! Чакаме жребия!! :lol: :lol: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tfpne58gj3U&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 27 авг 2010 11:33

Аз лично невиждам нищо лошо в това че в ЦСКА има много или дори само чужденци ... В най-големите отбори в света също е така ,така че това си е някакъв наш глупав комплекс да делиме българи и чужденци и все да сравняваме едните и другите.Нека който е по-добър той да играе за да вървим напред... ;) Моето мнение е,че новите футболисти са добри ,дори Еспозито който беше опрекван е с опит и ще помогне много на отбора,за Тиеро мога да кажа дори от малкото мачове които му гледах,че е много добър и борбен футболист който има страхотен пас и много плътен и силен удар с левия крак,но играе еднакво добре и с двата крака ( е всепак е национал на Гана ... :))другите са ни ясни вече няма какво да ги споменавам( Нелсън,Акуаро,Тибони,Шеридън са си класни футболисти) ... абеее за чужденците нямам какво да кажа просто са си добри футболисти... Сега обаче очаквам да вида Фабрицио грило и Лукас за които имам големи надежди,а можеби висчки имаме. ;) Човекът който трябва да дава увереност и стабилност на целия ни отбор това е вратарят,точно това е проблемното ни звено в момента вратарското,защото ние нямаме стабилен и сигурен вратар.

Тези тримата Коста Янев, Виданов и Караджов нямат работа в ЦСКА !!! Толкова слаби футболисти няма кой да купи,но дано поне ги подарът на някой силен окръжен отбор ... :mrgreen: :twisted: :!:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2010 11:56

Ходжов да последва Мигелито и да се разкарва!Митко Илиев ако и той продължава така,скоро да не вижда титулярно място!Николай Манчев също-АУТ!
Караджов не разбирам на къв ЧЕП го плюете,при положение че е на около 21 години!Ама това си е ваше мнение!
САМО ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 12:17

Пичове нищо лично, ама заприличвате на Ботев... Тъпи копелета за президенти и Управа (Като Христолов) Отбор от Жабари предимно и както сами казвате 1-2 Българи ще останат...

Vaseto_pln
Контакти:

Мнениеот Vaseto_pln » 27 авг 2010 12:23

Ами българите като не искаха да играят когато беше Дочев,сега ще духат супата...

Върни се в “ЦСКА”