ТНС - ЦСКА !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- lacho_trepacho
- Контакти:
Re: Линкове за мача: ТНС - ЦСКА
Левски вече падат...
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

AIK ги почна!!

Абе вие у ред ли сте???Във форума на ЦСКА има линкове-нали ако гледат първо там ще видят??Така,че какъш е проблема да ги кача и тука??

Re: ТНС - ЦСКА !
Roger_Federer написа:Червени_шампиони написа:Това лайно Коста Янев и Виданов какво ще търсят в стартовия бе..и Нелсън пак е резерва!Гьорееее ке те тепам ей!
Коста Янев е много добър играч,ако твърдите обратното сте късопаметни!Момчето просто не е в най-добрата си форма в момента,но играе и съм сигурен,че се старае.Лично аз много го харесвам,незнам защо толкова много го плюете.Този Тиеро е пълна дупка,като се "възстанови" ще се уверите сами.Той си стои просто на заплата.Ако сте гледали някоя от контролите или сте били на мача с Олипиакос знаете,че е така.
За Коста Янев не казвам нищо, жалко че онези от Подуяне се опитаха да му строшат крака и почти успяха, а таман беше почнал да играе добре...
Но Федерер, за Тиено не си прав човече...Не знам дали си го гледал, аз съм го гледал по нета няколко пъти в Академика, защото просто заради Бенфика си следя португалското първенство и често играя мачове от него в букмейкъра....
Тиеро е добро попълнение,също като Нелсън и Акуаро...Другите без донякъде Шеридън тепърва им предстои да се доказват....
Аз съм много доволен от приличането на Трекаричи, това е един млад плеймейкър, който съм сигурен че ще направи много дори игри за нас ако е здрав

Иначе за мача с уелсците довечера - да стискаме палци да не се контузи някой от тези, които ще играят в защитата ни, че тогава бая ще я втасаме...Като гледам кой ще остане на пейката освен Марто Василев не виждам кой ще влиза на принудителна смяна отзад...

Важно е да се класираме за групите - по какъв точно начин изобщо не ми дреме, защото преди групите се дават точки само за преодоляна фаза на турнира....В груповата фаза вече са важни резултатите и ще се получават 2 точки при победа и 1 при равен

САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- delqnski47
- Контакти:
captain_drifuss написа:айде молим се и на мен на лично ми дайте линк, ако имате за на Левски също може, ще бъда благодарен!
днес победа за коефициент, за самочувствие и за да има поне една БГ победа!
ААА не ми минавай с тия приказки!Работиш ти за Булсатком знам аз мастиьоооо

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Левски падат от АИК с 0:1.
А НИЕ СМЕ.. АИК, АИК, АИК ОТ СТОКХОЛМ ША-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ!
Позеленях от кеф!

А НИЕ СМЕ.. АИК, АИК, АИК ОТ СТОКХОЛМ ША-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ!

Позеленях от кеф!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
cska_90 написа:Абе вие у ред ли сте???Във форума на ЦСКА има линкове-нали ако гледат първо там ще видят??Така,че какъш е проблема да ги кача и тука??
Малко си ми съмнителен

- captain_drifuss
- Контакти:
delqnski47 написа:captain_drifuss написа:айде молим се и на мен на лично ми дайте линк, ако имате за на Левски също може, ще бъда благодарен!
ААА не ми минавай с тия приказки!Работиш ти за Булсатком знам аз мастиьоооо![]()
![]()
аз съм от Близоо, конкуренцията

- delqnski47
- Контакти:
captain_drifuss написа:delqnski47 написа:captain_drifuss написа:айде молим се и на мен на лично ми дайте линк, ако имате за на Левски също може, ще бъда благодарен!
ААА не ми минавай с тия приказки!Работиш ти за Булсатком знам аз мастиьоооо![]()
![]()
аз съм от Близоо, конкуренцията
Аа добре,значи си наш чо'ек!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
Бате шефове, ако некой има, да даде линк плс!!! Бог ми е свидетел, немам нищо общо с булсатаджиите 

Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!