ЦСКА през сезон 2010-2011

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: ЦСКА през сезон 2010-2011

Мнениеот TheClub » 22 авг 2010 11:33

Avanti_Ragazzi написа::) :) :) :) Братле,първо на мача ви с Чрноморец нямаше 1000 човека,ти 2000 ги направи? Стадиона има броячи и ако не се лъжа мисля,че 700 и нещо са били на мача? И второ ако довечера дойдат 10 000,на мача ви с Черно Море ще се гръмна с пистолет честно!!!!!!! :) :) :) :) Вие кога за последно сте били 10 000 на мач в първенството без да броим мачовете с Левски бе?......Кога та сега ще сте? Нещо не си си взел хапчетата ми се струва,или пък си под годините нужни за достигане на пълнолетие в България!!! :) :lol:

А вие кога сте били 10 000, когато сте били в лоша серия?!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2010 11:39

Абе говорете нещо за състав,игра,очаквания! Всеки път едно и също-не ви ли омръзна вече?

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 22 авг 2010 12:48

Rodn1 написа:Виж сега хубаво е да се опитваш да пишеш,но той показва невисоката ти езикова култура.В никой материал няма да намериш такива многоточия.Това изглежда недобре, направо неприятно.
Второ ,аз не виждам никъде не виждам анализ,а само преразкази на избрани моменти от мачовете ни дотук.Така че постарай се малко и помисли какво ще пускаш занапред във форума!
И ти си един смешко, който пише без да мисли! Цитирам: "аз не виждам никъде не виждам","но той показва"-думата ТОЙ я замести с ТОВА! И как се сети в едно мнение да вкараш думи като НЕВИСОКА и НЕДОБРЕ! Залягай над учебниците и не се излагай повече!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 авг 2010 12:50

Kerer написа:
cska_vd написа:
Kerer написа:А сега миналия сезон се смяхте.А сега Вие плачете, щото така се чустваше Левски когато падаше от всякви отбори.

пиши малко по-смислено ... а сега- миналия сезон .. нещо не ми се връзва .. :?

Не се преи не зет от Гората.
Миналия Сезон Когато Сложиха Радко Достанич, Отначало добре Победихме Баку ама постепенно нещата излязоха извън контрол.Паднахме от Дебрецен, Берое, Черноморец Бургас, Локо Пловдив направихме Х, на мача с Лацио направихме срамна загуба на Герена с 4:0.После Едвам Победихме изпадащия Спортист Своге с 3:2.

Абе къв ''Левски'' те гони тебе бе???
Тука говорим за ЦСКА :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 авг 2010 12:52

Avanti_Ragazzi написа::) :) :) :) Братле,първо на мача ви с Чрноморец нямаше 1000 човека,ти 2000 ги направи? Стадиона има броячи и ако не се лъжа мисля,че 700 и нещо са били на мача? И второ ако довечера дойдат 10 000,на мача ви с Черно Море ще се гръмна с пистолет честно!!!!!!! :) :) :) :) Вие кога за последно сте били 10 000 на мач в първенството без да броим мачовете с Левски бе?......Кога та сега ще сте? Нещо не си си взел хапчетата ми се струва,или пък си под годините нужни за достигане на пълнолетие в България!!! :) :lol:

Да бе вие 'щото претъпкахте стадиона като падахте от Берое,Локо СФ,Сливен и кой ли още не....аааре нема нужда!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 22 авг 2010 13:32

Kerer написа:
delqnski47 написа:

Да бе вие 'щото претъпкахте стадиона като падахте от Берое,Локо СФ,Сливен и кой ли още не....аааре нема нужда!

Твои думи
Абе къв ''Левски'' те гони тебе бе???
Тука говорим за ЦСКА :!:

За Разлика от вас Когато Падахме Имаше някъде към 4-5 Хиляди Фенове на Левски.А Вие Едва 1000

И сам не си вярваш!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 22 авг 2010 13:46

За съжаление тук Kerer и Avanti_Ragazzi донякаде са прави. Наистина миналата година, ако погледнем статистиката за посещаемост ще видим, че средно на "Георги Аспапрухов" са били около 3973 човека, докато на "Армията" 3307 човека.

Факт е, че сега е моментът, в който цесекарите трябва да докажат, че са истински фенове, защото онези няколко стотин човека, които се събраха на домакинството срещу Черноморец, не говорят нищо хубаво за феновете ни. Макар че тук играят много важна роля и цените билетите, защото каквото и да си говорим, ако при "представленията" миналата година, които са играха на "Герена" бяха с цени 10 лева, едва ли щеше да е много по-различно положението от това, което се случи преди две седмици.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 авг 2010 14:08

ruash написа:
Rodn1 написа:Виж сега хубаво е да се опитваш да пишеш,но той показва невисоката ти езикова култура.В никой материал няма да намериш такива многоточия.Това изглежда недобре, направо неприятно.
Второ ,аз не виждам никъде не виждам анализ,а само преразкази на избрани моменти от мачовете ни дотук.Така че постарай се малко и помисли какво ще пускаш занапред във форума!
И ти си един смешко, който пише без да мисли! Цитирам: "аз не виждам никъде не виждам","но той показва"-думата ТОЙ я замести с ТОВА! И как се сети в едно мнение да вкараш думи като НЕВИСОКА и НЕДОБРЕ! Залягай над учебниците и не се излагай повече!

Имам една любима мисъл:„Не ми казвай какво да правя,за да не ти кажа къде да отидеш".И като наричаш смешко друг потребител показваш много ама много ниската си култура.Така ,че не ми обеснявай да залягам над учебниците след като на теб явно първите ти 7 години липсват :!:
Колкото до моите грешки.Прав си.И ще се поправя,но на теб никой няма да ти даде мъдрост да не се заяждаш с хора, които не познаваш!Тъпото и безсмилено заяждане няма да ти помогне в живота.Поздрави!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 22 авг 2010 22:02

И аз имам една любима мисъл отпреди 20 години "По какво си приличат и различават калинката и ЦСКА". Отговорът е: "И двете са червени, само че калинката има точки, а ЦСКА - не!" ! :)

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 22 авг 2010 23:52

Та колко бяхте днес на мача? Че аз Гонг слушах и там казаха 1 000.

Върни се в “ЦСКА”