Големите ни таланти в нападение

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

valantain
Контакти:

Re: Големите ни таланти в нападение

Мнениеот valantain » 20 авг 2010 00:27

POPCORN написа:
valantain написа:Сега се прибирам от мача, Шеридън ми хареса има доста футбол в това момче само не разбрах защо трябваше да чака за 2то полувреме!!!!Ганаеца и той има поглед върху играта.
Най големия днес обаче беше Галчев шапка му свалям раздаде се до последния сигнал!Другия който ми хареса много е Тонев .
На другия полюс,Виданов,Трифонов,Муши,трагедии ,до някъде добре до някъде зле бяха и Маркиньос, Д.Илиев,Делев.

не съм съгласен с тебе за Тонев само

Момчето изнесе много добър мач- покриваше Виданов-пресираше когато трябва в средата че и на другия фланг-пресираше и се бореше-и не спря докато не го извадиха да търси топката.Какво не ти хареса че не разбрах???

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 авг 2010 00:29

valantain написа:
POPCORN написа:
valantain написа:Сега се прибирам от мача, Шеридън ми хареса има доста футбол в това момче само не разбрах защо трябваше да чака за 2то полувреме!!!!Ганаеца и той има поглед върху играта.
Най големия днес обаче беше Галчев шапка му свалям раздаде се до последния сигнал!Другия който ми хареса много е Тонев .
На другия полюс,Виданов,Трифонов,Муши,трагедии ,до някъде добре до някъде зле бяха и Маркиньос, Д.Илиев,Делев.

не съм съгласен с тебе за Тонев само

Момчето изнесе много добър мач- покриваше Виданов-пресираше когато трябва в средата че и на другия фланг-пресираше и се бореше-и не спря докато не го извадиха да търси топката.Какво не ти хареса че не разбрах???

ми много се меша.. трявба повече да подава :)пък и понякога вместо да подаде бие към вратата...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 20 авг 2010 00:33

ми много се меша.. трявба повече да подава :)пък и понякога вместо да подаде бие към вратата...
Мисля че единствения път когато би във вратата(не съм сигурен)не му зачетоха гол(поне така ми казаха че е било че на стадиона аз нямаше как да го видя това)
За мешането никой не се откриваше за да му подаде и за това се получаваше това това задържане по дълго!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 авг 2010 00:35

valantain написа:ми много се меша.. трявба повече да подава :)пък и понякога вместо да подаде бие към вратата...
Мисля че единствения път когато би във вратата(не съм сигурен)не му зачетоха гол(поне така ми казаха че е било че на стадиона аз нямаше как да го видя това)
За мешането никой не се откриваше за да му подаде и за това се получаваше това това задържане по дълго!

а имаше един шут второто полувреме май където би ехееееееее беше пчоти до дъгата на наказателното и бие някъде в корнер :lol: :lol: освен ако не е бил той
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 20 авг 2010 01:18

Изстрадана победа,но сладка.Честито.И аз мисля че единственият който игра добре(първото полувреме) беше Сашко Тонев.Всички други бягаха от топката и нямаше никаква игра.Последните 15 мин видях един отбор с желание.Мисля че се дължи на чужденците,особено на този Нелсън.Още в Севлиево го видях че е качествен.Успех на всички и лека.

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 20 авг 2010 07:02

в Севлиево направи няколко грешки и публиката го грабна - та той е още млад и на чуждо място дано тоя гол му даде самочувствие а и Шеридън е класа - личи му не като Виданов и Ходжата

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 20 авг 2010 11:28

ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ЧАКАТЕ 80-ТАТА МИНУТА ТЕКЕЗЕСАРИТЕ ДА КАПНАТ ОТ УМОРА, ЧЕ ДА ИМ ВКАРАТЕ 3 ГОЛА !!!!!!!!!!!!!!!???????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 20 авг 2010 11:29

След мъката, която ни налегна на стадиона снощи, посрещнахме 30 метровия дрибъл на Шеридъм с двама тичащи след него текезесари като нещо изключително...
За съжаление не виждам друг в нашия отбор, който може да направи подобно нещо, а това е задължително за бековете и крилата, за да има острота. Иначе му личи на ирландеца, че е от "тестото" на Гранден - знае как да застане, как да се движи по терена. Нашите с тази статична игра, никой не се открива без топка, чакат подаване на крак, не могат да центрират(справка всички опити на Р. Трифонов и няколкото корнери), направо до края на полусезона постоянен лагер и да се учат от А и Б на футбол, защото не можем правим елементарни неща във футбола. Иначе браво на Галчев, Маркиньос и на смените. За съжаление на Саидходжа и Д. Илиев, видя се нямат място в отбора.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 20 авг 2010 12:03

НКВД- написа:ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ЧАКАТЕ 80-ТАТА МИНУТА ТЕКЕЗЕСАРИТЕ ДА КАПНАТ ОТ УМОРА, ЧЕ ДА ИМ ВКАРАТЕ 3 ГОЛА !!!!!!!!!!!!!!!???????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нашия отбор винаги вкарва и бие слабите отбори, които ни се падат. Все ми е едно дали в 80 или 98 минута важното е, че си взимаме мачовете. Нямаме издънки срещу отбори от рода на ТНС. Някои други са специалисти по отпаданията от дърводелци. Затова не обиждай, а си гледай отбора, защото 0:0 е добър, но доста коварен резултат. Да няма после още едно място на картата, където Левски се е спънал!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 авг 2010 13:18

мн. съм доволен от Шеридан... дано се успокоим и тръгнем напред... но с тия собственици нещо не съм оптимист.ще видим мача с моряците и тогава....

Върни се в “ЦСКА”