ЦСКА по-силни от първия полу-сезон?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: ЦСКА по-силни от първия полу-сезон?

Мнениеот popaj » 04 фев 2009 22:43

Не са 10, а 9 но да не изпадаме в дребнавост сега. Отбора на Гонзо го знаете кой е, същия който в общата статистика има с около 30 победи повече в директните мачове
П.С За вас Гонзо е като цял отбор, знаеш по какви причини sedem_!_dva

Пич,тази вечер съм в добро настроение.Изобщо не ми е ясно как така ще стане, едно футболно недоразумение като Гонзо, да има облика на цял отбор.Ако го имате за харизматична фигура-толкова по зле за вас.Есента Гонзо получи подарък от един наш колеблив вратар.Реално в този мач вие отивахте на резултат.Със сигурност това ще ви се случи в пролетния мач.Запомни го .Денят е 4-ти февруари и аз ти го казах.Наздраве,ако си си сипал нещо за пиене.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ЦСКА по-силни от първия полу-сезон?

Мнениеот sedem_!_dva » 04 фев 2009 22:59

popaj написа:Не са 10, а 9 но да не изпадаме в дребнавост сега. Отбора на Гонзо го знаете кой е, същия който в общата статистика има с около 30 победи повече в директните мачове
П.С За вас Гонзо е като цял отбор, знаеш по какви причини sedem_!_dva

Пич,тази вечер съм в добро настроение.Изобщо не ми е ясно как така ще стане, едно футболно недоразумение като Гонзо, да има облика на цял отбор.Ако го имате за харизматична фигура-толкова по зле за вас.Есента Гонзо получи подарък от един наш колеблив вратар.Реално в този мач вие отивахте на резултат.Със сигурност това ще ви се случи в пролетния мач.Запомни го .Денят е 4-ти февруари и аз ти го казах.Наздраве,ако си си сипал нещо за пиене.

Не пия, но наздраве на теб, защото май ти си сипал ;)
Иначе, че беше подарък така е, но има още 14 гола други, които ги знаете всички, че повечето са решаващи, да не ти изреждам мачовете, та затовава ти казвах, че Гонзо е като цял отбор за вас ;) Ако наистина чакаш разгром, значи бая си си сипал, намали малко количеството ;)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”