Не са 10, а 9 но да не изпадаме в дребнавост сега. Отбора на Гонзо го знаете кой е, същия който в общата статистика има с около 30 победи повече в директните мачове
П.С За вас Гонзо е като цял отбор, знаеш по какви причини sedem_!_dva
Пич,тази вечер съм в добро настроение.Изобщо не ми е ясно как така ще стане, едно футболно недоразумение като Гонзо, да има облика на цял отбор.Ако го имате за харизматична фигура-толкова по зле за вас.Есента Гонзо получи подарък от един наш колеблив вратар.Реално в този мач вие отивахте на резултат.Със сигурност това ще ви се случи в пролетния мач.Запомни го .Денят е 4-ти февруари и аз ти го казах.Наздраве,ако си си сипал нещо за пиене.
ЦСКА по-силни от първия полу-сезон?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sedem_!_dva
Re: ЦСКА по-силни от първия полу-сезон?
popaj написа:Не са 10, а 9 но да не изпадаме в дребнавост сега. Отбора на Гонзо го знаете кой е, същия който в общата статистика има с около 30 победи повече в директните мачове
П.С За вас Гонзо е като цял отбор, знаеш по какви причини sedem_!_dva
Пич,тази вечер съм в добро настроение.Изобщо не ми е ясно как така ще стане, едно футболно недоразумение като Гонзо, да има облика на цял отбор.Ако го имате за харизматична фигура-толкова по зле за вас.Есента Гонзо получи подарък от един наш колеблив вратар.Реално в този мач вие отивахте на резултат.Със сигурност това ще ви се случи в пролетния мач.Запомни го .Денят е 4-ти февруари и аз ти го казах.Наздраве,ако си си сипал нещо за пиене.
Не пия, но наздраве на теб, защото май ти си сипал

Иначе, че беше подарък така е, но има още 14 гола други, които ги знаете всички, че повечето са решаващи, да не ти изреждам мачовете, та затовава ти казвах, че Гонзо е като цял отбор за вас

NON MOLLARE MAI