СЪНУВАХ СЪН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
konan

СЪНУВАХ СЪН

Мнениеот konan » 04 фев 2009 16:39

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ МЕ СПОХОДИ ЕДНО ВИДЕНИЕ,ДОКАТО СПЯХ.ДОСТА СЕ РАЗЛИЧАВАШЕ ОТ ТРАДИЦИОННИТЕ МИ БАТАЛНИ И ЕРОТИЧНИ СЪНИЩА.ТА,ЯВИ МИ СЕ НА СЪН ЕДИН АНГЕЛ НЕБЕСЕН,КОЙТО МЕ ПОВЕДЕ ЗА РЪКА ИЗ БОРИСОВАТА ГРАДИНА.ОТ ДВЕТЕ МИ СТРАНИ СЕ РАЗХОЖДАХА МЛАДЕЖИ СЪС СИНИ И ЧЕРВЕНИ ШАЛЧЕТА И ТЕНИСКИ.ДРУЖЕСКИ СИ БЪБРЕХА С ПО ШИШЕНЦЕ БОЗА В РЪКА.ДИСКУТИРАХА ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИЛОТО ПРИ РЕЗУЛТАТ 16:16 ДЕРБИ МЕЖДУ ЦСКА И ФК ПОДУЕНЕ.ВСИЧКИ БЯХА РАДОСТНИ И ДОВОЛНИ!А ИМАШЕ И ТАКИВА,КОИТО ИГРАЕХА ПО ПЕЙКИТЕ НА ДОМИНО.БЯХА ЗАБРАВИЛИ ВЕЧЕ ЗА МАЧА.ПОЛИЦАИТЕ БЯХА ЗАХВЪРЛИЛИ ЩИТОВЕТЕ И ПРЪЧИЦИТЕ СИ И ИГРАЕХА НА НАРОДНА ТОПКА.В ЕДНА ЛОКВА ВИДЯХ АДВОКАТ БАТКОВ,КОЙТО СЕ ТЪРКАЛЯШЕ В КАЛТА И РЪМЖЕШЕ ОТ УДОВОЛСТВИЕ.ПОВТАРЯШЕ С ПРИМРЕЖЕНИ ОЧИ:-КЕФ,МАА МУ СТАРА,КЕФ...ДО ЛОКВАТА,КАЧЕН НА ЕДНО ДЪРВО ,ЛУПИ БРОЕШЕ БАНКНОТИ И СЕ ОГЛЕЖДАШЕ ТРЕСКАВО НА ЛЯВО И ДЯСНО-ДА НЕ МУ ГИ ВЗЕМЕ НЯКОЙ.ЯВНО БЕШЕ ЗАЛОЖИЛ НА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ.
НАД ЦЕЛИЯ ПАРК СЕ НОСЕШЕ ВЕСЕЛАТА ГЛЪЧКА.ДОРИ И ПТИЧКИТЕ БЯХА МЛЪКНАЛИ И СЕ НАСЛАЖДАВАХА НА НЕОБИЧАЙНАТА ВЕСЕЛБА.

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Re: СЪНУВАХ СЪН

Мнениеот miti4nia » 04 фев 2009 16:45

иди и се прегледай някъде

Потребителски аватар
konan

Мнениеот konan » 04 фев 2009 16:54

miti4nia написа:иди и се прегледай някъде

ТОКУ ЩО БЯХ НА ЛЕКАР.КАЗА МИ ,ЧЕ СЪМ ЗДРАВ.БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА.КАЗА МИ ПОВЕЧКО ЧАЙЧЕТА.....НАЛИ ЗНАЕШ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТИ БЛАГОДАРЯ.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 фев 2009 16:59

konan написа:
miti4nia написа:иди и се прегледай някъде

ТОКУ ЩО БЯХ НА ЛЕКАР.КАЗА МИ ,ЧЕ СЪМ ЗДРАВ.БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА.КАЗА МИ ПОВЕЧКО ЧАЙЧЕТА.....НАЛИ ЗНАЕШ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТИ БЛАГОДАРЯ.

Тогава кажи и на лекаря да се прегледа!!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 04 фев 2009 17:04

С колко дузпи лазарки/велизарки беше това 16:16?

Потребителски аватар
konan

Мнениеот konan » 04 фев 2009 17:06

Тогава кажи и на лекаря да се прегледа!!!

АА,ДОБРЕ.ЕЙ СЕГА ЩЕ ОТИДА ДА МУ КАЖА.НЕЩО ДРУГО ДА МУ ПРЕДАМ ЛИ?ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА МНОГО,ЧЕ МУ ЖЕЛАЕШ ДОБРОТО.ЕЙ СЕГА ОТИВАМ.ХАЙДЕ,ЧАО!!! :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 фев 2009 17:11

konan написа:Тогава кажи и на лекаря да се прегледа!!!

АА,ДОБРЕ.ЕЙ СЕГА ЩЕ ОТИДА ДА МУ КАЖА.НЕЩО ДРУГО ДА МУ ПРЕДАМ ЛИ?ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА МНОГО,ЧЕ МУ ЖЕЛАЕШ ДОБРОТО.ЕЙ СЕГА ОТИВАМ.ХАЙДЕ,ЧАО!!! :)

Щом те е искаръл че си ОК е редно и той да отиди да го видят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

pensioner

Мнениеот pensioner » 04 фев 2009 17:49

вечно да си втори,вечно да си втори,ах колко жалко е да си уеффскар :D

kkatan

Мнениеот kkatan » 04 фев 2009 17:57

чак пък на по една боза........ иначе картинката с локвата е реалистична! мечтай ,момче, не спирай

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 04 фев 2009 18:30

Да ти кажа, приятелю, не си далеч от истината с тоя сън... И сега Батков си кара кефа без да му пука за нищо и никой, и сега Лупи си гледа от високо и си брои парите, полицията си играе на народна топка обаче с прокуратурата и съдиите, феновете пият бира с качество на вкиснала боза и дербитата все някак успяват да свършат X.... Това си е чиста реалност, никакъв сън не е... А птичките не пеят, защото ги няма, нали знаеш.. или са на юг..или са измрели.. или са толкова гладни и депресирани че никак не им е до пеене... за сметка на това се чува в далечината от към Димитровград или там където беше, по някоя Руса кукувица или Рошава гарга да програчва някой стон... ама К'во да правиш, c'est la vie...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “ЦСКА”