ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ МЕ СПОХОДИ ЕДНО ВИДЕНИЕ,ДОКАТО СПЯХ.ДОСТА СЕ РАЗЛИЧАВАШЕ ОТ ТРАДИЦИОННИТЕ МИ БАТАЛНИ И ЕРОТИЧНИ СЪНИЩА.ТА,ЯВИ МИ СЕ НА СЪН ЕДИН АНГЕЛ НЕБЕСЕН,КОЙТО МЕ ПОВЕДЕ ЗА РЪКА ИЗ БОРИСОВАТА ГРАДИНА.ОТ ДВЕТЕ МИ СТРАНИ СЕ РАЗХОЖДАХА МЛАДЕЖИ СЪС СИНИ И ЧЕРВЕНИ ШАЛЧЕТА И ТЕНИСКИ.ДРУЖЕСКИ СИ БЪБРЕХА С ПО ШИШЕНЦЕ БОЗА В РЪКА.ДИСКУТИРАХА ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИЛОТО ПРИ РЕЗУЛТАТ 16:16 ДЕРБИ МЕЖДУ ЦСКА И ФК ПОДУЕНЕ.ВСИЧКИ БЯХА РАДОСТНИ И ДОВОЛНИ!А ИМАШЕ И ТАКИВА,КОИТО ИГРАЕХА ПО ПЕЙКИТЕ НА ДОМИНО.БЯХА ЗАБРАВИЛИ ВЕЧЕ ЗА МАЧА.ПОЛИЦАИТЕ БЯХА ЗАХВЪРЛИЛИ ЩИТОВЕТЕ И ПРЪЧИЦИТЕ СИ И ИГРАЕХА НА НАРОДНА ТОПКА.В ЕДНА ЛОКВА ВИДЯХ АДВОКАТ БАТКОВ,КОЙТО СЕ ТЪРКАЛЯШЕ В КАЛТА И РЪМЖЕШЕ ОТ УДОВОЛСТВИЕ.ПОВТАРЯШЕ С ПРИМРЕЖЕНИ ОЧИ:-КЕФ,МАА МУ СТАРА,КЕФ...ДО ЛОКВАТА,КАЧЕН НА ЕДНО ДЪРВО ,ЛУПИ БРОЕШЕ БАНКНОТИ И СЕ ОГЛЕЖДАШЕ ТРЕСКАВО НА ЛЯВО И ДЯСНО-ДА НЕ МУ ГИ ВЗЕМЕ НЯКОЙ.ЯВНО БЕШЕ ЗАЛОЖИЛ НА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ.
НАД ЦЕЛИЯ ПАРК СЕ НОСЕШЕ ВЕСЕЛАТА ГЛЪЧКА.ДОРИ И ПТИЧКИТЕ БЯХА МЛЪКНАЛИ И СЕ НАСЛАЖДАВАХА НА НЕОБИЧАЙНАТА ВЕСЕЛБА.
СЪНУВАХ СЪН
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: СЪНУВАХ СЪН
иди и се прегледай някъде
miti4nia написа:иди и се прегледай някъде
ТОКУ ЩО БЯХ НА ЛЕКАР.КАЗА МИ ,ЧЕ СЪМ ЗДРАВ.БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА.КАЗА МИ ПОВЕЧКО ЧАЙЧЕТА.....НАЛИ ЗНАЕШ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТИ БЛАГОДАРЯ.
- Neron
- Контакти:
konan написа:miti4nia написа:иди и се прегледай някъде
ТОКУ ЩО БЯХ НА ЛЕКАР.КАЗА МИ ,ЧЕ СЪМ ЗДРАВ.БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА.КАЗА МИ ПОВЕЧКО ЧАЙЧЕТА.....НАЛИ ЗНАЕШ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТИ БЛАГОДАРЯ.
Тогава кажи и на лекаря да се прегледа!!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
С колко дузпи лазарки/велизарки беше това 16:16?
Тогава кажи и на лекаря да се прегледа!!!
АА,ДОБРЕ.ЕЙ СЕГА ЩЕ ОТИДА ДА МУ КАЖА.НЕЩО ДРУГО ДА МУ ПРЕДАМ ЛИ?ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА МНОГО,ЧЕ МУ ЖЕЛАЕШ ДОБРОТО.ЕЙ СЕГА ОТИВАМ.ХАЙДЕ,ЧАО!!!
АА,ДОБРЕ.ЕЙ СЕГА ЩЕ ОТИДА ДА МУ КАЖА.НЕЩО ДРУГО ДА МУ ПРЕДАМ ЛИ?ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА МНОГО,ЧЕ МУ ЖЕЛАЕШ ДОБРОТО.ЕЙ СЕГА ОТИВАМ.ХАЙДЕ,ЧАО!!!

- Neron
- Контакти:
konan написа:Тогава кажи и на лекаря да се прегледа!!!
Щом те е искаръл че си ОК е редно и той да отиди да го видят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
вечно да си втори,вечно да си втори,ах колко жалко е да си уеффскар 

чак пък на по една боза........ иначе картинката с локвата е реалистична! мечтай ,момче, не спирай
Да ти кажа, приятелю, не си далеч от истината с тоя сън... И сега Батков си кара кефа без да му пука за нищо и никой, и сега Лупи си гледа от високо и си брои парите, полицията си играе на народна топка обаче с прокуратурата и съдиите, феновете пият бира с качество на вкиснала боза и дербитата все някак успяват да свършат X.... Това си е чиста реалност, никакъв сън не е... А птичките не пеят, защото ги няма, нали знаеш.. или са на юг..или са измрели.. или са толкова гладни и депресирани че никак не им е до пеене... за сметка на това се чува в далечината от към Димитровград или там където беше, по някоя Руса кукувица или Рошава гарга да програчва някой стон... ама К'во да правиш, c'est la vie...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"