Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hattrick
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!

Мнениеот hattrick » 18 авг 2010 20:27

Ходете,подкрепете отбора,името ЦСКА,но на подписи и обръщения на играчите не вярвайте!Те играят за пари и всичко останало им е все едно.Днес ги има тия,утре са други.Хубавото е,че яко им пари на дупетата вече,постъпкали са ги явно.Трябва всички фенове да са на стадиона ЗАРАДИ ЦСКА-марката,името,успехите,легендите,привържениците,но не и за тия ритнитопковци!
Аз,макар и неутрален,а и възпрепятстван,ще потърся сили да отида също,защото смятам,че атмосфера ще има....ще я направите вие....а те(футболистите) ще бият уелсците....все пак не са Реал Мадрид,а ТНС...
И вчера писах-каквото и да става,в евротурнирите,ЦСКА измъква мачовете!!!
Even Santa Claus plays Hattrick!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 18 авг 2010 20:32

Това с обръщението е добре, но да не си останем само с него. `Щото ние парите ще си ги дадем, но ще ни ги върнат ли, ако пак се оакат? Дано отстраним ТНС, защото само с голи обръщения ще замирише на комсомолско поръчение.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 18 авг 2010 20:40

Вие вярвате на всичко което ви кажат.Тъпи ли сте или да???Имаше една декларация как един фен се извинява на венци живков,че го е псувал и с подпис отдолу.Човекът го е написал след като е посъветван от три мутри да го подпише.Бойкота остава вие си ходете да ви правят на глупаци.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 21:00

Кашчей написа:
TPAKTOP написа:
Кашчей написа:
Като го чета започвам да се замислям...... четвъртък с главно Ч, да бъдем за по реден?!? път....без запетайка пред втори съюз и.....

Може и футболистите да са го писали, наистина :roll: :roll:

ПП-Хан Кубрат е бил много мъдър, но не това е бил неговият съвет, защото сега нямаше да има изобщо България.Иначе, като за нахъсване-става!

Като те гледам си надъхан :lol: Утре идвай на стадиона :mrgreen:

Ако имаш излишни 200 лева да ми платиш пътя, престоя и билета-идвам :mrgreen:
Направо ела ме вземи от Русе с М5 :mrgreen:

ЗА другия мач братле ако кажеш няма грижи! В петък ми връщат книжката и оттам натаък наистина няма проблем! Само кажи! Ама само на мач на ЦСКА :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2010 21:05

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:
TPAKTOP написа:Като те гледам си надъхан :lol: Утре идвай на стадиона :mrgreen:

Ако имаш излишни 200 лева да ми платиш пътя, престоя и билета-идвам :mrgreen:
Направо ела ме вземи от Русе с М5 :mrgreen:

ЗА другия мач братле ако кажеш няма грижи! В петък ми връщат книжката и оттам натаък наистина няма проблем! Само кажи! Ама само на мач на ЦСКА :)

Става!
Стига да има и друг мач на ЦСКА след този ;) :mrgreen: Че както сте я подкарали........
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 21:10

Кашчей написа:Става!
Стига да има и друг мач на ЦСКА след този ;) :mrgreen: Че както сте я подкарали........

Аз говоря сериозно! Мач ще има и то с доказани отбори а не с някакво подобие на Марсилия и Оксер*. И бих дошъл до Русе защото имам 2-ри братовчеди там! Отдавна съм поканен ама все ненамирам време!
*не го казвам да се заяждам с левски просто не харесвам френският футбол! Единствено Олимпик Лион щот като хванат Реал и ги дупчт по най-грубия начин :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2010 21:28

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:Става!

Аз говоря сериозно! Мач ще има и то с доказани отбори а не с някакво подобие на Марсилия и Оксер*. И бих дошъл до Русе защото имам 2-ри братовчеди там! Отдавна съм поканен ама все ненамирам време!
*не го казвам да се заяждам с левски просто не харесвам френският футбол! Единствено Олимпик Лион щот като хванат Реал и ги дупчт по най-грубия начин :mrgreen:

ОК, Тракторе!Честно казано, ти си от малкото фенове на ЦСКА, с които мога да водя такъв диалог, но той вече излиза извън темата, та ако искаш-има и лични ;)

Пък.... може и да съчиним едно писмо, като това на казаците до турския султан, към играчите и ръководството, ако се издънят :evil: .. и ще си го подпишем двамцата :mrgreen:
„Запорожките казаци до турския султан! Ти, султане, дявол турски и на проклетия дявол брат и приятел, на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите си ти рицар, като с гол гъз таралеж не можеш да убиеш. Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ще се бием с тебе, мама ти ще изпона#бем. Ти си вавилонски готвач, макeдонски дърдорко, ерусалимски самохвалко, александрийски козел кастриран, на Големи и Малки Египет свинар, арменски злодеец, татарски пръч, каменецки палач, на целия свят и подсвят шут, на отровната змия внук и за нашия х#й кука. Ти си свинска мутра, конски задник, ръфащо куче, некръстена глава, да ти #бем майката. Ето това ти казват запорожците, никаквецо. Няма и свинете християнски да пасеш. А сега свършваме, защото не знаем датата и календар нямаме, месецът е на небето, годината си отива, а денят тук е като при вас, за което целуни по задника нас!

Подписали: Кошевой атаман Иван Сирко с целия запорожки кош”

А тъй като при превода се губи част от „сочността” на оригинала, ето го за владеещите руски език:

„Запорожские казаки турецкому султану! Ти, султан, чорт турецкий, i проклятого чорта брат i товарищ, самого Люцеперя секретарь. Якiй ты в черта лыцарь, коли голою сракою ежака не вбъешь. Чорт высирае, а твое вiйско пожирае. Hе будешь ты, сукiн ты сыну, сынiв христiянських пiд собой маты, твойого вiйска мы не боiмось, землею i водою будем биться з тобою, распро#б твою мать. Вавилоньский ты кухарь, Макидоньский колесник, Iерусалимський бравирник, Александрiйський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего свiту i пiдсвiту блазень, самого гаспида внук и нашего х#я крюк. Свиняча ты морда, кобыляча срака, рiзницька собака, нехрещений лоб, мать твою въ#б. От так тобi хапорожцi виcказали, плюгавче. Hе будешь ти i свиней христiанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо i календаря не маемо, мiсяц у небi, год у книзя, а день такий у нас, якиi i у Вас, за це поцелуй в сраку нас!

Пiдписали: Кошевой атаман Иван Сирко Зо всiм кошем Запорожськiм”
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 21:35

Кашчей написа:ОК, Тракторе!Честно казано, ти си от малкото фенове на ЦСКА, с които мога да водя такъв диалог, но той вече излиза извън темата, та ако искаш-има и лични ;)

Пък.... може и да съчиним едно писмо, като това на казаците до турския султан, към играчите и ръководството, ако се издънят :evil: .. и ще си го подпишем двамцата :mrgreen:

Не знам от къде го изнамери това писмо и каква историческа идея има но ме развесели! Честно! :lol: Моля те дай някакъв източник? Дори да е книга ще я намеря да я прочета! Ясен ми е периода на написаното но никога не бях чувал за нешо подобно!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2010 21:40

Освен чудният текст, това е станал сюжет за великолепна картина на Репин :)

http://xoomer.virgilio.it/pavelnik/Bibl ... orozci.htm

тук го има и писмото на султана, на което запорожците отговарят.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 22:30

Кашчей написа:Освен чудният текст, това е станал сюжет за великолепна картина на Репин :)

http://xoomer.virgilio.it/pavelnik/Bibl ... orozci.htm

тук го има и писмото на султана, на което запорожците отговарят.

Мерси много брат!

Върни се в “ЦСКА”