Няма шега – Васил Божкв започва преговори за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Хан Крум

Re: ТОЗИ ПЪТ НЯМА ШЕГА – ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ ЗА ЦСКА

Мнениеот Хан Крум » 18 авг 2010 17:24

Видяхме че без Божков е по-зле отколкото с Божков .
Колкото и да съм го плюл навремето , добре ще е да се върне. :)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 18 авг 2010 17:26

Не знам колко Божков е левскар, защото на мача ни с Бешикташ, при 2:0 Божков се радваше като малко дете, а това с продадената титла си е пълна глупост, 7 точки се стопяват за нула време. При ерата Божков проблема беше Орманджиев и нищо друго!

lucifer1948
Контакти:

Мнениеот lucifer1948 » 18 авг 2010 17:29

veseo написа:Тоя нали го изгонихте преди 3-4 президента с думите "по-лош от него няма накъде" :roll:

тоя го изгонихме защото продаваше титли, да се надяваме че си е взел поука, ако ли не е пак ще го изгоним, какъв е проблема
особенното договорената титла на циганите от доко
Последна промяна от lucifer1948 на 18 авг 2010 17:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 авг 2010 17:30

Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..." :roll:

блиц не са ***. и мога да ти кажа колега , много пвоече познават от ***.. още когато никой си нямаше ххабер ,че ще идва македонеца те вече бяха казали че е тука и подписва!значи си имат явно някакви добри източници!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lucifer1948
Контакти:

Мнениеот lucifer1948 » 18 авг 2010 17:32

POPCORN написа:
Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..." :roll:

блиц не са ***. и мога да ти кажа колега , много пвоече познават от ***.. още когато никой си нямаше ххабер ,че ще идва македонеца те вече бяха казали че е тука и подписва!значи си имат явно някакви добри източници!

ами, често съм чувал коментаторите от гонг, да казват че се позовават на блиц, когато съобщават някоя новина.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 17:32

Cesc Fabregas написа:Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..." :roll:

На мен ми прозвуча като тема на Бижутера за НЛО в Люлин! :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

gandi64
Контакти:

Мнениеот gandi64 » 18 авг 2010 17:33

veseo написа:Тоя нали го изгонихте преди 3-4 президента с думите "по-лош от него няма накъде" :roll:

:lol:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 авг 2010 17:34

skarab написа:
Гуу написа:

Изгониха го "утрасите" с нелепите обвинения, че е продал титлата през последния му престой...Ама хайде стига със слагането под общ знаменател, какво значи "изгонихте го"...?

Факт е, че Васил Божков е най-читавия собственик, който сме имали.

:lol: :lol:

Прав си! Въобще не се бавеха заплати и нямаше никакви неуредици в отбора! Още се чудя Лима и Соуса как успяха да се чупят... :lol:
И "лагери" в Правец нямаше! И бойкоти на ритнитопковците нямаше! 8-)

Смеят ли да бойкотират.....

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 18 авг 2010 17:34

Вие сериозно ли си мислите,че някой,някакви или нещо (група фенове или както искате го,ги наричайте) е способен/ни да изгони Божков, ако даденото нещо с което се занимава му харесва и вижда смисъл да го прави ? Ей льольовци :) Господин Черепа е по голям бизнесмен от Доган,Станишев,Царя,Костов и т.н взети заедно.Когато нещо не му харесва вече и не му се занимава ...го продава изгодно. "Вервайте ми" !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 авг 2010 17:34

lucifer1948 написа:
POPCORN написа:

ами, често съм чувал коментаторите от гонг, да казват че се позовават на блиц, когато съобщават някоя новина.

точно..*** е на светлини години от блиц!е и блиц си имат свойте жълти новини, но кой ги няма?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”