Колкото и да съм го плюл навремето , добре ще е да се върне.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
veseo написа:Тоя нали го изгонихте преди 3-4 президента с думите "по-лош от него няма накъде"
Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..."
POPCORN написа:Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..."
блиц не са ***. и мога да ти кажа колега , много пвоече познават от ***.. още когато никой си нямаше ххабер ,че ще идва македонеца те вече бяха казали че е тука и подписва!значи си имат явно някакви добри източници!
Cesc Fabregas написа:Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..."
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
veseo написа:Тоя нали го изгонихте преди 3-4 президента с думите "по-лош от него няма накъде"
skarab написа:Гуу написа:veseo написа:Тоя нали го изгонихте преди 3-4 президента с думите "по-лош от него няма накъде"
Изгониха го "утрасите" с нелепите обвинения, че е продал титлата през последния му престой...Ама хайде стига със слагането под общ знаменател, какво значи "изгонихте го"...?
Факт е, че Васил Божков е най-читавия собственик, който сме имали.
![]()
![]()
Прав си! Въобще не се бавеха заплати и нямаше никакви неуредици в отбора! Още се чудя Лима и Соуса как успяха да се чупят...![]()
И "лагери" в Правец нямаше! И бойкоти на ритнитопковците нямаше!
lucifer1948 написа:POPCORN написа:Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..."
блиц не са ***. и мога да ти кажа колега , много пвоече познават от ***.. още когато никой си нямаше ххабер ,че ще идва македонеца те вече бяха казали че е тука и подписва!значи си имат явно някакви добри източници!
ами, често съм чувал коментаторите от гонг, да казват че се позовават на блиц, когато съобщават някоя новина.