ЦСКА - Монтана
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
ЦСКА - Монтана
Нека тук коментираме първия мач на ЦСКА от турнира в Албена.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Re: ЦСКА - Монтана
Братовчед ти откри резултата!!! 

- [1948]CSKA
- Контакти:
пореден гол на Саидходжа 1:0 

- a boy named goo
- Контакти:
kalo написа:Братовчед ти откри резултата!!!
Това към мен ли беше насочено ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
гоооооооол 1-0 за цскааааа
саидходжа вкараааааааа- браво ,мн точно попълние ще се окаже ,остава да се докаже в шампионата

ПС: не ми е братчед,брат,роднина....просто е от цска и го харесвам
:О)
саидходжа вкараааааааа- браво ,мн точно попълние ще се окаже ,остава да се докаже в шампионата

ПС: не ми е братчед,брат,роднина....просто е от цска и го харесвам

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

a boy named goo написа:kalo написа:Братовчед ти откри резултата!!!
Махни ги говедата бе пич. Като ги е яд, че нямат качествен нападател само се чудят какво да измислят с кухите си кратуни. Браво на Пената, отново доказа с привличането на Саидходжа, че има страшен нюх към таланти. Момчето ще бъде в основата на 32-ата ни титла!!!
ЧИЧО МИТКО-ВОДКАТА Е ПРАВ. НЯМА НУЖДА ДА СЕ ИГРАЕ С ОТБОРИ КАТО ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА. ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ТРУПА ОПИТ СРЕЩУ ВТОРОРАЗРЯДНИ И ТРЕТОРАЗРЯДНИ ОТБОРИ. НАЛИ ПРИ ТЕЗИ ДЪЛГОВЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЦСК "СЕПТЕМВРИЙСКО ЗНАМЕ" /ПАНЧЕРЕВО/ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОЛУЧИ ЛИЦЕНЗ ЗА А-ГРУПА.
Имахме нужда точно от такъв нападател - който да вкарва ако не винаги, то почти винаги а не като Гената да попуска твърде често и все да чакаме дали ще има "ден"...
Ходжата явно винаги има "ден"
Като гледам с какъв състав започнахме - на Пенев според мен вече са му ясни титулярите за пролетта, поне докато Здравко и Владо се оправят...
Не съм само сигурен Машадо ли е по-добър в момента или Виданов..

Ходжата явно винаги има "ден"

Като гледам с какъв състав започнахме - на Пенев според мен вече са му ясни титулярите за пролетта, поне докато Здравко и Владо се оправят...
Не съм само сигурен Машадо ли е по-добър в момента или Виданов..

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
cskaole написа:a boy named goo написа:kalo написа:Братовчед ти откри резултата!!!
Махни ги говедата бе пич. Като ги е яд, че нямат качествен нападател само се чудят какво да измислят с кухите си кратуни. Браво на Пената, отново доказа с привличането на Саидходжа, че има страшен нюх към таланти. Момчето ще бъде в основата на 32-ата ни титла!!!
Наистина може да е основата на 32-та Ви титла но не се знае коя година ще е това.....