ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Мнениеот k_oleto » 17 авг 2010 20:55

От всички статии, които четох в последната седмица, най-ми допадна следната мисъл: дори Левски да влезе в групите на ШЛ, ЦСКА пак ще го свали от челото на заглавията в пресата с някой скандал :)
И така........
1-во за първи път от........./аз не си спомням, а и много от статистиците не помнят/ ЦСКА няма победа в първите 3 кръга на шампионата
2-ро Махаме тренера - без да сме се издънили в Европата - това предстои, така че.........за нова смяна има време.....
3-то Изскачат нови задължения на ЦСКА = и преди ги имаше, ма не през такъв интервал
4-то НО НЕ КАТО КЛАСИРАНЕ в моята статистика - ЦСКА няма стадион, няма база, няма нищо - играе на националния стадион
5-то - във връзка с точка 4-ри: убийствени цени на билетите - най-солените в цяла България. Извод: Шефовете на ЦСКА си мразят публиката
6-то: НО НЕ КАТО КЛАСИРАНЕ в моята статистика = на мач на червените присъстват само роднините на футболистите
7-мо Сегашния тренер на ЦСКА е може би най-безизвестният такъв, който е водил отбора от създаването му
8-мо - 9 нови попълнения и всички или дървета или с контузий /не е ясно дали контузените не са дървета/
9-то мога и да продължавам, ма.....ме боли и искам да спра

Linkin_Park
Контакти:

Re: ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Мнениеот Linkin_Park » 17 авг 2010 21:01

Чак да ви се прииска през 2008 да ви бяха хвърлили във "В" група , че то оставянето ви в елита излиза по - страшно!Сега щяхте в най - добрият случай да празнувате връщането си отново в елита и нямаше да имате всички тези проблеми!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 21:07

Бате съгласен съм с теб ама това за цените на билетите! Знаеш ли колко пъти Нац. стадион е по-скъп от Армията като наем? Как Титан си мразят публиката? Проблема ни е че нямаме стадион! В цяла България ББ им раздава ключове и стадиони, левски искат и ст.Раковски да имат 2 а ние нямаме нито един. Приеми го все едно имаш магазин с дадена стока отиваш в по-скъп район и трябва да избиеш разликата или да има повече клиенти или по-високи цени на артикулите! Ако си пълнихме стадиона всеки път сега щяхме да сме си на 4-5лв.
Иначе за другото си прав но това си е някакъв проблем в клуба защото постоянно има изтичане на информация.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 21:13

TPAKTOP написа:Бате съгласен съм с теб ама това за цените на билетите! Знаеш ли колко пъти Нац. стадион е по-скъп от Армията като наем?

Като е по скъп, защо трябваше да дезертират от "Армията"?
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 17 авг 2010 21:25

Korsata написа:
TPAKTOP написа:Бате съгласен съм с теб ама това за цените на билетите! Знаеш ли колко пъти Нац. стадион е по-скъп от Армията като наем?

Напротив. Те точно това изтъкнаха като причина, че Армията им е много по-скъпа от националния...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 авг 2010 21:25

Korsata написа:

Защото не им се плаща за ВАШИЯ храм ;) Ето за това :!: За жалост навсякъде положението със стадионите е сходно и е въпрос на време и на други да се случи...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 21:31

Аз мисля че има и друга причина! Като се занимари Армията до неузнаваемост г-н П. Диков няма да има друг изход освен строеж на нов стадион! Това може да е един вид изнудване!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 авг 2010 21:31

TPAKTOP написа:Бате съгласен съм с теб ама това за цените на билетите! Знаеш ли колко пъти Нац. стадион е по-скъп от Армията като наем? Как Титан си мразят публиката? Проблема ни е че нямаме стадион! В цяла България ББ им раздава ключове и стадиони, левски искат и ст.Раковски да имат 2 а ние нямаме нито един. Приеми го все едно имаш магазин с дадена стока отиваш в по-скъп район и трябва да избиеш разликата или да има повече клиенти или по-високи цени на артикулите! Ако си пълнихме стадиона всеки път сега щяхме да сме си на 4-5лв.
Иначе за другото си прав но това си е някакъв проблем в клуба защото постоянно има изтичане на информация.

Еми ако зачекна въпроса за детско-юнушеската школа ? Ами ако попитам защо Армията не е наред ? Ами ако се замислим - дори с ремонт на стадиона и същите цени = разходите да са избити. Националният стадион не е моя стадион, нито цените са ми по джоба - сорка

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 17 авг 2010 21:32

Титаните с парите които дадоха за Жабарите можеха да направят стадион 15000+ места за евромачове и цена на билетите от 5 до 7 лв

Потребителски аватар
lubenk
Контакти:

Мнениеот lubenk » 17 авг 2010 21:32

Относно точка първа.
ЦСКА започват сезона с 4 загуби през '84 или '86 ( не съм сигурен, но приблизително) и в последствие завършват втори.
Между другото тогава тръгва лафа за ЦСКА и калинката. Имало е и още три такива лоши старта на сезона, но много по-назад в миналото.
Било и по-зле и отборът се е справил тогава. Не виждам защо да не го направи и сега.
Успех в четвъртък.
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”