ТНС пристигна в София!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

ТНС пристигна в София!

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 13:51

Отборът на ТНС пристигна днес в София, повече от два дни преди гостуването си на ЦСКА в плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Малкият уелски тим отседна в центъра на столицата, и ще остане в България чак до неделя. Невъзможността да си позволи скъп чартърен полет, а и шанса да се разгледа София накараха ТНС да предпочете дълъг престой тук.

Мениджърът на ТНС Майк Дейвис отговори с усмивка на всички въпроси на Гонг, споделяйки впечатленията, натрупани и миналата седмица от визитата му в България. Той изгледа на живо срещата между ЦСКА и Черноморец, за да види детайлите в играта на „червените”. Ето какво сподели Дейвис:

- Ще бъде труден мач. Аз бях тук, гледах мача миналата седмица, знаем, че ни очаква труден двубой. ЦСКА са страхотен отбор, но ние просто се наслаждаваме на момента, защото сме най-прогресиралия уелски тим в евротурнирите. Затова очакваме с нетърпение това предизвикателство, ще дадем най-доброто от себе си, и се надявам, че ще накараме Уелс да се гордее с нас!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ТНС пристигна в София!

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 13:53

С тоя "разграден двор" с който сме в момента,очаквам големи трудности на мача в четвъртък! Дано се стегнат футболистите и покажат добър футбол!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 17 авг 2010 14:00

Не ми се мисли какво ще стане ако ТКЗС-то удари ЦСКА.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 17 авг 2010 14:04

baltimore написа:Не ми се мисли какво ще стане ако ТКЗС-то удари ЦСКА.

"Играем мач за мач." , "Гледаме напред" , "Стават и такива неща във футбола", "От едно положение ни вкараха 3 гола..." :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 14:07

baltimore написа:Не ми се мисли какво ще стане ако ТКЗС-то удари ЦСКА.
Това ще е най-големият резил в историята!!! Неуспешните евро-мачове на сините,ще бледнеят пред този"подвиг"! Дано бием,иначе не знам кво ше става.....

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 17 авг 2010 14:09

Поне съм сигурен че няма да има подценяване според мен момчетат ще скочат да играят с ентосиазъм, но с олово в краката си.Макето не познава отбора така че кой знае каква роля да изиграе не ми се вярва тоя мач трябва да го вземем на мускули,а и вобще всички до края на сезона.

Потребителски аватар
hattrick
Контакти:

Мнениеот hattrick » 17 авг 2010 14:11

Стига де...какво се притеснявате за тоя мач?ЦСКА,в хубаво,в лошо,в дъжд,студ,жега или не,без пари или с тях,без играчи и треньор,ВСЕ измъква мачовете в евротурнирате! ;)
Even Santa Claus plays Hattrick!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 17 авг 2010 14:15

Добре дощли на ткзс-то. Трябваше Пената да дойде и тогава 100% го взимахме мача и то с разлика. Но сега... тегаво ще е. Той македонеца ако може поне да ги нареди на терена и мача е наш, ама дали може.............

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 14:16

Ще ги смачкаме! Причината да не летят веднага след мача не е скъпия чартър а че след като ги потопим с 3:0 не е хубаво в следващите 24 часа да летят :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 17 авг 2010 14:18

zavinagicska написа:Поне съм сигурен че няма да има подценяване според мен момчетат ще скочат да играят с ентосиазъм, но с олово в краката си.Макето не познава отбора така че кой знае каква роля да изиграе не ми се вярва тоя мач трябва да го вземем на мускули,а и вобще всички до края на сезона.

"момчетата" да се чете "момичетата", "олово в краката" - "нищо в главата", а "Макето не познава отбора" - "никой не ще да познава отбора"

п.с. Алкохолът "преобразува" достатъчно добре мускулите в сланини. :lol:

Върни се в “ЦСКА”