Ах, колко жалко е да си пълен олигофрен. И се научи да пишеш правилно името на ГУНДИ, бе тъпак.
Ти си боклук на квадрат, ти си боклук над боклуците. Имай малко уважение към човек, който не е сред живите, нещастник. Ти си грешка на природата, изчезни от света, малоумнико. Хората са го признали на времето, ти ли ще казваш какъв футболист е бил Гунди? Повръща ми се от такива като теб.
Извинявам се за думите, които използвам, но този нещастник ме вбеси тотално.
Любо Пенев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Любо Пенев
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Хиксчеигрекче,дребна душицо,спри се вече бе!Ти си никой в сравнение с всяко човешко същество,камо ли пък да говориш така за Гунди!Много долна твар си,нямам думи просто!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
@hiksigrekk го няма вече, лично го изгоних.
Нека сега и аз кажа няколко думи. Любо Пенев бе човека, направил феноменалния пас към Емо Костадинов в онази незабравима вечер на 17 ноември 93-та на Парк де Пренс, класирал ни за световното в щатите. Неприятан болест сполетяла го в последствие му попречи да вземе участие на паметното за всички българи световно. След това той се завърна и за всичките години след това мисля,че има един гол и то в нашата врата. Някога бях чел, статистика, че чичовото има и друг гол за националния отбор- в контрола, срещу някоя арабска страна- не твърдя че е така, но това може да се провери от който желае. В същото време не спирах да му се възхищавам от играта и успеваемостта му в Испания Така, че определено имаше огромна разлика между играта му за националния и клубните му отбори. Аз като българин съм му простил всички слаби мачове с националната фланелка, само заради онзи пас, дори и репликата за супата съм му я простил- истината е, че нашите журналисти могат да изкарат и хипопотам от кожата му понякога с въпросите си. Така и не ми стана ясно защо остави ЦСКА когато бе президент на отбора, че най-макрая се наложи да облича екипа на пловдивското Локо.
За жалост и с него се получи така, че е повече признат в чужбина отколкото у нас.Не може да не уважавам човек, спечели два пъти шампионата на Испания и то при наличието на отбори като Барса и Реал, които тогава бяха изключително силни.
Нека сега и аз кажа няколко думи. Любо Пенев бе човека, направил феноменалния пас към Емо Костадинов в онази незабравима вечер на 17 ноември 93-та на Парк де Пренс, класирал ни за световното в щатите. Неприятан болест сполетяла го в последствие му попречи да вземе участие на паметното за всички българи световно. След това той се завърна и за всичките години след това мисля,че има един гол и то в нашата врата. Някога бях чел, статистика, че чичовото има и друг гол за националния отбор- в контрола, срещу някоя арабска страна- не твърдя че е така, но това може да се провери от който желае. В същото време не спирах да му се възхищавам от играта и успеваемостта му в Испания Така, че определено имаше огромна разлика между играта му за националния и клубните му отбори. Аз като българин съм му простил всички слаби мачове с националната фланелка, само заради онзи пас, дори и репликата за супата съм му я простил- истината е, че нашите журналисти могат да изкарат и хипопотам от кожата му понякога с въпросите си. Така и не ми стана ясно защо остави ЦСКА когато бе президент на отбора, че най-макрая се наложи да облича екипа на пловдивското Локо.
За жалост и с него се получи така, че е повече признат в чужбина отколкото у нас.Не може да не уважавам човек, спечели два пъти шампионата на Испания и то при наличието на отбори като Барса и Реал, които тогава бяха изключително силни.
mike28 написа:@hiksigrekk го няма вече, лично го изгоних.
Аз пуснах темата, но ти доразви идеята ми.

Любо е една от многото легенди на ЦСКА обявени за предатели от собствените фенове. След Жеков, изгонен от любимия си клуб на 28 години с мотив преклонна възраст, Чичовото беше най-добрия централен нападател на чорбата. Завистта на българите към успелите винаги го е преследвала, ако не беше чичо му всички щяха да го признаят, но нейсе. А феновете на любимият му отбор бързо забравиха, че се откупи сам от Селта и го набедиха за предател, а лятото с цялата си наглост го молели за кинти......