пенев има 167 гола в испания
айде умирайте говеда!!!
Любо Пенев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев
На рогато не можеш да му обясниш. За тях оня педал с обичката, дето като играеше в Славия им се одупи на публиката е най-великия сред великите български нападатели, играли някога зад граница.
Аз съм абсолютен мазохист и затова си позволявам да пиша във вашия форум.Нямам много големи наблюдения върху играта на Любо Пенев,но отчитам неговите сериозни постижения.Поклон за мъжеството му,че преодоля болестта си!Но вие без омраза и простащина по адрес на вечния съперник не може да живеете,така че просто ви моля да престанете с това поведение,радвайте се на вашите футболисти,без да обиждате останалите.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече!Оставете Сираков на мира,той също е голям нападател,дал е достатъчно на футбола ни,да не говорим,че има по-голям принос за националния от Пенев,но айде да не почваме,сега знам какви обиди следват...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Пената него харесват щото им каза да духат супата.Бе6е прав.А за на6ите журналисти неможе да се каге нищо хубаво,серат само помия повтарят като папагали едно и също,търсят някаква сензация.Помните оня журналист дето яде бои от Стои4ков.Малко му бе6еТака 4е какво казват и пи6ат журналистите няма зна4ение,важно е хората как го помнят а тои определено елегенда,и в България и в Испания.Такива игра4и като него ве4е нямаме
.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече
Опитай се да ни обясниш следното нещо-Георги Аспарухов от кой е постигнал повече ?От кой е вкарал повече голове?Даже Бербатов е и доста по-красив от него....Кажи за едно единствено нещо-компонент от играта или пък....и аз не знам...просто нещо,в което тези тримата да не са по-добри от него.
Опитай се да ни обясниш следното нещо-Георги Аспарухов от кой е постигнал повече ?От кой е вкарал повече голове?Даже Бербатов е и доста по-красив от него....Кажи за едно единствено нещо-компонент от играта или пък....и аз не знам...просто нещо,в което тези тримата да не са по-добри от него.
popaj написа:.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече
Имам много просто отговор с една пословица ... Когато няма риба и ракът е риба !
Когато нямаш качествени играчи,избираш най добрия сред тях и го правиш полу-бог ...факт е че е бил добър играч ама всички тия митове за Милан и милионите е доста смешна,дразни ме факта и,че се опитват да го направят по добър от всеки един играч дори сред водещите в Европа...а преди него са поне 5-ма и то в червено,колкото и не скромно да звучи си е така...един Джевизов е с класи над Георги Аспарухов,един гол на Уембли не е като да спасиш света,да му се невиди и Иван Колев е вкарвал на маракана пред 70 000 зрители ама не им изнася на тях и не го споменават нали...както казах всички в синьо страдат от ИЗБИРАТЕЛНА ПАМЕТ !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Хм, хубава тема!
Имам една статия от вестник "Футбол", в която треньора на Валенсия разкрива каква фантастична девятка има в отбора в лицето на Любо Пенев...
Ще я сканирам скоро и ще я кача да я видят малките цска-рчета и да четат...
123 мача и 88 гола за ЦСКА, не е зле за 5 години :
http://www.sportnaslava.com/wiki/index. ... 0%B5%D0%B2
Велик играч и голям характер, Любо е достоен за уважение заради постигнатото!
Той просто е личност!

Имам една статия от вестник "Футбол", в която треньора на Валенсия разкрива каква фантастична девятка има в отбора в лицето на Любо Пенев...
Ще я сканирам скоро и ще я кача да я видят малките цска-рчета и да четат...

123 мача и 88 гола за ЦСКА, не е зле за 5 години :
http://www.sportnaslava.com/wiki/index. ... 0%B5%D0%B2
Велик играч и голям характер, Любо е достоен за уважение заради постигнатото!
Той просто е личност!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
""както казах всички в синьо страдат от ИЗБИРАТЕЛНА ПАМЕТ !""
Не знам дали имаш представа, колко си прав.... Ако имат един наистина успешен играч, който е получил признание в Европа, аз няма да го отрека.. И сега се сещам за Мариян Христов, който трябва да бъде най-голямата им гордост, поне в съвремието. Няма спор, че Гунди е бил много класен играч, но има спор дали Жеков е бил на по-ниско ниво... Аз просто уважавам нашите големи играчи, нека те уважават техните, но не ги съпоствят с хора като Ицо и Бербо, защото е смешно...
Не знам дали имаш представа, колко си прав.... Ако имат един наистина успешен играч, който е получил признание в Европа, аз няма да го отрека.. И сега се сещам за Мариян Христов, който трябва да бъде най-голямата им гордост, поне в съвремието. Няма спор, че Гунди е бил много класен играч, но има спор дали Жеков е бил на по-ниско ниво... Аз просто уважавам нашите големи играчи, нека те уважават техните, но не ги съпоствят с хора като Ицо и Бербо, защото е смешно...
Чета ви тук размислите и страстите и умирам от смях.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Последен пост в този форум.
Безсмислено е да ви се обяснява каквото и да е!
Любо Пенев имал 167 гола, много добре!
Някъде да отрекох успехите му? Един човек просто се чудеше защо за него не се пише и не се говори много.
Аз дадох своя отговор, казах това, което мисля.
А имено, че Пенев прилича точно както и чичо му на абсолютен дебил. Тези двамата са живото доказателство, че сме произлезли от маймуната. Което по никакъв начин не обезценява успехите им във футбола.
Според мен това е единствената причина за Любо Пенев да не се пише и да не се говори, той е крайно неприятен с физиономията си и държанието си!
Представям си какво ще последва, така че повече нямам намерение да влизам в този форум и да пиша каквото и да било!
Извинявам се на обидените!
Безсмислено е да ви се обяснява каквото и да е!
Любо Пенев имал 167 гола, много добре!
Някъде да отрекох успехите му? Един човек просто се чудеше защо за него не се пише и не се говори много.
Аз дадох своя отговор, казах това, което мисля.
А имено, че Пенев прилича точно както и чичо му на абсолютен дебил. Тези двамата са живото доказателство, че сме произлезли от маймуната. Което по никакъв начин не обезценява успехите им във футбола.
Според мен това е единствената причина за Любо Пенев да не се пише и да не се говори, той е крайно неприятен с физиономията си и държанието си!
Представям си какво ще последва, така че повече нямам намерение да влизам в този форум и да пиша каквото и да било!
Извинявам се на обидените!