Рибата се вмирисва откъм главата!
Кой ги доведе тези футболисти в ЦСКА? Колко футболисти на килограм се взеха откакто "титаните" са в ЦСКА? Кой застана зад "пияниците" когато Любо Пенев реши да ги извади от отбора? Футболистите си правят каквото искат защото знаят, че имат "гръб". При неуспехи пръв го отнася треньора и те много добре знаят това. А и дори някои да бъдат извадени от състава, какво от това? Нали ще продължат да вземат хилядарките в евро благодарение на договорите им сключени с любезното съдействие /което едва ли е безкористно/ на Емо Костадинов.
Шефовете много добре знаеха какво ще стане, когато върнаха Костадинов в щаба на отбора. Това ме навежда на мисълта, че и те са в играта. Каква е целта им незнам - обикновено пране на пари или целенасочено съсипване на отбора, но резултатите са на лице.
Футболистите на ЦСКА !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболистите на ЦСКА !!!
По темата: вместо да освобождават треньора,според мен трябва да освободят или продадат(подарят)част от футболистите а те са:Караджов,Виданов,Янев,Делев,Мигел,Марко,Чавдаров,четиримата италианци,Нелсън,турчина,Илиев,Манчев.Да попълнят бройката с юношите и дадените под наем и да доиграем полусезона,то е ясно че тази година ще ни се води "нулева" така че поне да почват да градят отначало!
- POPCORN
- Контакти:
Май се точниме на Миодраг Йешич !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
soilwork написа:По темата: вместо да освобождават треньора,според мен трябва да освободят или продадат(подарят)част от футболистите а те са:Караджов,Виданов,Янев,Делев,Мигел,Марко,Чавдаров,четиримата италианци,Нелсън,турчина,Илиев,Манчев.Да попълнят бройката с юношите и дадените под наем и да доиграем полусезона,то е ясно че тази година ще ни се води "нулева" така че поне да почват да градят отначало!
Не е точно така , изоставате 6 точки , който са нищо! В ЛЕ ще се класирате , така че сезона не е загубен , поне не за сега. В България има потенциал и трябва да се работи с юнушите , не само в цска , във всички отбори трябва да се подобрят нещатата в тази сфера. Вместо чужденци на килограм , трябва да се помисли и за стадионите.
аз си мисля че единствената смяна трябва да е на Костадинов - Майкъла или Орманджиев
- bluegabrovo
- Контакти:
Не са виновни футболистите.Виновни са ТИТАН ,постояно се месят в работата на всички треньори,не плащат заплатите на време.Вина носи и „големият“ Дучето ,със неговите бунтове,бойкоти и недоволства той не помага а разваля отношенията между фенове и футболисти.Ако ,ТИТАН си замине ще трябва да вземат със ебеси и Дучето и всички други който пречат на отбора,феновете и футбола.Но това не важи само за цска ,а за всички ръководства на футболини клубове,фен клубове и всичко свързано със футбола в БЪЛГАРИЯ.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
Прави ми впечатление, че грешките на италианците от предните мачове се гледаха под лупа и се подложиха на убийственна критика. Грешките на българите обаче не. Случайно ли е?За мен например подаването на Виданов не бе случайно. Нещата вървяха без да искаме да бием. Капитана също не ми харесва, след всеки мач 2-3 едни и същи мънкания. Какъв е капита, ако не може да обедини отбора и не може да каже какво става там. и така нататък и т.н.
- POPCORN
- Контакти:
vista написа:Прави ми впечатление, че грешките на италианците от предните мачове се гледаха под лупа и се подложиха на убийственна критика. Грешките на българите обаче не. Случайно ли е?За мен например подаването на Виданов не бе случайно. Нещата вървяха без да искаме да бием. Капитана също не ми харесва, след всеки мач 2-3 едни и същи мънкания. Какъв е капита, ако не може да обедини отбора и не може да каже какво става там. и така нататък и т.н.
точно виданов все едно нарочно му подаде така

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
vista написа:Прави ми впечатление, че грешките на италианците от предните мачове се гледаха под лупа и се подложиха на убийственна критика. Грешките на българите обаче не. Случайно ли е?За мен например подаването на Виданов не бе случайно. Нещата вървяха без да искаме да бием. Капитана също не ми харесва, след всеки мач 2-3 едни и същи мънкания. Какъв е капита, ако не може да обедини отбора и не може да каже какво става там. и така нататък и т.н.
+1
Особено ми допадна Янев...едвам се влачи по терена и пухти като локомотив. И аха-аха да направи още някоя крачка. А Виданов "натори" цялото наказателно поле (и около него) с ла***ните си отигравания.

Те ЦСКА станаха интернационале. Не може да взимаш звездите на серия Б ; Ц-1 ; Ц-2 ; и да искаш да правят чудеса. Може ли хора не чували за ЦСКА да разберат срама на отбора в момента ??? Не може. Но могат да си взимат заплатите и да чакат трансфер в Турция/Русия и т.н. да си пийват и да си по*бват. От Славия съм и пак ми е неприятно за ЦСКА. Не знам на феновете на отбора какво им е.