Защо Дочев трябва да остане!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: Защо Дочев трябва да остане!

Мнениеот Kolec » 15 авг 2010 04:16

Не може "амбициозен" отбор от която и точна на земята да назначи треньор, който никога, НИКОГА не е водил отбор от първа дивизия дори и в Ф.Острови! Не може отбор желаеш шампионската титла да пазарува играчи "който били много добри за серия Ц" ... не може...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

gandi64
Контакти:

Мнениеот gandi64 » 15 авг 2010 06:02

MVBasten написа:Аз вярвам, че Дочев е компетентен за треньор на ЦСКА. И съм на мнение, че трябва да остане поне до Нова година. При настоящата динамика във футбола (а и във всяка друга сфера) слабите резултати се толерират максимум за такъв период. Конкретно за ЦСКА и предвид настоящата реалност, една смяна на треньора ще е безсмислена. Няма значение кой специалист ще поеме отбора. Дочев беше откровен и ... прав, че в ЦСКА от години не се работи професионално и най-вече ефективно. За съжаление, единствената надежда за ЦСКА е свързана с невъзможен процес. Собствениците на отбора трябва да признаят, че не притежават достатъчна компетентност (вкл. и финанси) да менажират клуб от такъв ранг. Без нов спонсор, който да е първо инвеститор, всяка нова кампания на клуба ще е обречена до неговото абсолютно обезличаване (все по-вероятен сценарий). Днес ЦСКА е ... кота нула. Без стадион, без пари, без многобройните си привърженици и с опорочена футболна школа, която ще дава шанс на платежоспособни разглезени младежи вместо да създава талантливи футболисти. По тази логика, няма значение кой е треньор на ЦСКА. Необходим е мениджър, който да изгради нова стратегия и план за бъдещето на клуба.
много точен анализ на колегата.

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 15 авг 2010 06:26

Немога да разбера как всички преценявате , че Дочев требвало да остане защо какво толкова е постигнал като треньор нищо , просто буди съжаление с тези си свои изказвания и за това ви е симпатичен . :) Дано се махне час по скоро и да дойде треньор , който е ръководил отбор от България!
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 авг 2010 07:05

Kolec написа:Не може "амбициозен" отбор от която и точна на земята да назначи треньор, който никога, НИКОГА не е водил отбор от първа дивизия дори и в Ф.Острови! Не може отбор желаеш шампионската титла да пазарува играчи "който били много добри за серия Ц" ... не може...

Аз се сещам за неколко такива селски отборчета - например има едни Барселона, сигурно не си ги чул, там така назначиха некакъв Гуардиола, в Реал М направиха същия номер с дел Боске, в Аякс - с Кройф, в Байерн (и преди в националния отбор на Германия) - с Бекенбауер... Ако и Дочев е толкова неуспешен, колкото тях, като нищо може да загубим финала в ШЛ нагодина. Не че той си върши перфектно работата, напротив, очевидно е, че човекът си няма понятие за какво става въпрос, не познава качествата на играчите, променя си мнението по-често от Бойко Борисов, когато се пробва да говори за икономика. Ама точно затова не може да се каже, че той се е провалил. Слави хубаво се е сетил за въпроса "Кои други играчи имаме, че не се сещам?", макар да не е схванал идеята - че неподготвените италианци играят, щото няма други здрави защитници, че ако не играе Митко Илиев, ще го питат защо играе Мигел, както го питаха снощи и т.н. Аз определено вече не съм много сигурен, че Дочев е човекът за треньор на ЦСКА, доста инфантилен ми изглежда за тая работа, ама сегашната криза определено не е треньорска, а президентска. И там няма спасение - както много правилно ( :shock: , можело) отбеляза Гърнето - той оставка няма да подаде, щото няма на кого.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2010 07:07

Въпросът не е дали Дочев трябва да остане,а,ако си тръгне,кой ще го замести?И,като се поогледате наоколо,ще видите,че картинката,май-май,хич не е радостна.А в договорът му,сигурно има и солидна неустойка,която той сигурно ще си иска(и то веднага,а не като някои други треньори,дето само мънкат,че имали да взимат от ЦСКА).Убеден съм,че именно това е причината от Титан толкова да умуват по уволнението му.

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 15 авг 2010 07:10

Пичове, трябва тази идиотизация на футбола ни да спре. Без Христол-off при нас в Ботев се диша, хората ходят на мачове /на контрола над 3500/ малко повече от годишните посетители на елитната Славия. Може и във В група,но свободни. Пожелавам на вас феновете на ЦСКА и Левски да се освободите от робството на Титан и Батков защото те са като Христол-off пиявици които са израснали от комунистическа семка и единственото което могат да правят е да унищожават направеното преди тях.

boicheto
Контакти:

Мнениеот boicheto » 15 авг 2010 08:37

Ако беше Стойчо Младенов, дали щеше да мълчи като риба ако му пробутват футболистчета дето не могат да изкарат 30 мин. на терена?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 авг 2010 09:02

boicheto написа:Ако беше Стойчо Младенов, дали щеше да мълчи като риба ако му пробутват футболистчета дето не могат да изкарат 30 мин. на терена?

Не,защото той сам щеше да си ги води! :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

АРМЕЕЦ
Контакти:

Мнениеот АРМЕЕЦ » 15 авг 2010 09:19

Дочев е добър специалист, но е свикнал да работи както в Германия.Трябват ми такива и такива футболисти за тези и тези постове и се надява всичко да стане както става там в Германията.Това му доставят с това разполага.Мисля си по скоро ,че всичките интриги в клуба забърква Емо Костадинов. Той просто не става за тази длъжност на която е в момента.Негово задължение е да следи за играчите ,които му се доставят ,но той явно предпочитада си седи кротко и да си гушка паричките ,които съвсем не са малко и да оставя Дочев сам да събира негативите.Никога Емо не призна ,че е сбъркал с привличането на тези футболисти. Грешката пък на Дочев се състои в това че от страх да си не загуби работата (това се видя при отстраняването на Зафиров),не смее да каже нищо на собствениците и да изрази недоволството си от направената селекция.Като не познаваш играчите ,с които разполагаш потърси мнението на тези които ги познават.У нас също могат да се намерят добри защитници които са здрави ,а не контузени и нуждаеши се от месеци въстановяване.Вчера на мача се видя че Дочев разполага с още 4-ма нападатели ,но интересно защо реши отново да заложи на Руи Мигел.Странно защо при липсата на добри защитници не върна Тошко Янчев да помага отзад а го прати напред в халфовата линия.Въпреки всичките проблеми които имаме си мисля , че ще отстраним ТНС и ще продължим в групите.Ако не върви в първенството то поне в жребия за Европа имаме късмет.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 авг 2010 09:24

Немога да разбера защо казвате ,че Дочката бил мек ? Вчера незнам дали сте го видели,но на няколко ситуаций реагира доста бурно .Обаче ,понеже ми е симпатичен ,се надявам да го махнат ,че да запази малко уважение .Не е лош тренер ама има лоши работодатели
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”