Повярвайте, не ви го пожелавам! Нищо, че съм "рогато"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TheClub написа:
Дали като не се разбере по форумите и разберем всички няма нещо да се промени?! Замисли се?
RedForever написа:Аз съм ЗА чичо Митко да стане треньор и да ни класира в групите на Лига Европа! Нека гласуват доверие на чичо Митко и да го оставят да завърши сезона. Той може да извади отбора от дупката и да ни върне в борбата за трофеите!
Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.
TheClub написа:Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.
ФАКТ!![]()
![]()
mitaca написа:TheClub написа:Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.
ФАКТ!![]()
![]()
Че е факт факт е, но вече има повече от ясни индикации, че постоянно се "парят" с това (разбирай, губят пари). Те бяха готови да продадът отбора още на полусезона миналата година. Нищо, че и шампиони можехте да станете. А сега вече копате дъното, докога?
TheClub написа:Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.
ФАКТ!![]()
![]()
SHYNE написа:TheClub написа:Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.
ФАКТ!![]()
![]()
пълни глупости
Потребители, разглеждащи този форум: kamilata3 и 14 госта