Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mitaca
Контакти:

Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Мнениеот mitaca » 15 авг 2010 00:12

Вижте сега ;). Дочев очевидно не може да се справи. А и не е кой знае какъв тренор (ако 20 години в 3-та и 2-ра Бундес лига без да мръдне нагоре) поне по визитка. Няма идея за БГ футбол, че и не само го признава, ами и го натяква всеки мач. Аз пишех, че Л. Пенев не става за треньор (и сега така смятам), както и за Гонзо, с което съм си навлякъл не едни отрицателни емоции от мои съфенове. Моето виждане просто е, че треньора трябва да "коли и беси" (фугуративно де, не наистина) в отбора. Гонзо го направи, въпреки, че знания нямаше (все още му трябват според мен за тренер), Любо се опита (и той е същата бира), но точно когато му трябваше подкрепа - не я получи. После Андоне (той поне е доказан за нашите ширини тренер), не направи абсолютно НИЩИЧКО! Според мен и "Специалния' (ама не нашия, а португалеца), това "орязване на права" нищо няма да направите! Та Дочев постоянно в интервютата казваше в прав текст, че не знае кои ще купят титаните, че и кога ще дойдат. Плювах ме си нашия собственик (и с право, въпреки, че на мен ми е ясно, че с плюване нещата не стават, нито с плакати лепенки и възгласи ****** к**во), но той поне не се мешаше при трансферите. Верно не даваше пари и продаваше, но футбола е бизнес и кат немаш пари трябва да разпродаваш "активите" без да имаш пари да купуваш. Още при Лупи вие (ръководството де) възприехте друга. Тогава беше тотално неплащане на държавата, фирми и т.н, но на изпълнителите плащахте (т.е. футболистите). И имаше резултат: прословутите 16 точки разлика ;). Но не би. И не си мислете, че хапката беше ЦСКА, Кремиковци беше. И кат не стана се случи, това дет се случи :(. Титаните дойдоха, кат манна небесна, за тях хапката бе парцела в Борисовата градина. Е не стана. Не само "говеда" кат мен ви предупреждаваха за това. Имаше и разумни ваши фенове. Ама вие повярвахте в "модерния" стадион с 3 500 парко места ....под стадиона (че няма как иначе, парка трябва да се запази). Ами мол-а? Ами ресторантите, ами апетитната търговска площ? Първанката (президента де) си отива (имам предвид, че няма начин да пъде президент пак, а и партийния екперимент е бит от всякъде, не че пророкувам нещо трагично, опазил ме Бог), и сега титаните са в небрано лозе. Очевадно са заложили на някакви бързи печалби с италианците и не са питали даже Емо (вие не го обичате, аз пък по малко, освен в национала де, ама чуйте какви интервюта дава, хич не е в час и той горкия). Ако не уволнят Дочев и той не си тръгне, престава да ми е интересен. треньор не може да е кукла на конци. Л. Пенев не вярвам да се върне, Ицо (стискам палци де, че е много слаб тренер) е поумнял (пък може би не?), Д.Пенев, е човек с голямо червено сърце, но няма да се оправи с "италианците" и останалата "паплач" там (надявам се, че не се обиждате вие ги наричате по страшно). Чудя се защо "постоянните заподозряни" Йешич и Стойчо не коментират. Мой наистина кораба потъва :(. Като Титан-ик.
Повярвайте, не ви го пожелавам! Нищо, че съм "рогато" :).

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 15 авг 2010 00:12

Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 авг 2010 00:22

TheClub написа:
Дали като не се разбере по форумите и разберем всички няма нещо да се промени?! Замисли се?

Та вие си чешете езиците откак е отворен този форум.. и все нещо и някой не ви харесва, но никой не дава конкретно предложение, като се изключи Стойчо Младенов или Чичовото, за треньори.Както обикновено, без да се интересувате дали е възможно това, вие уволнявате и назначавате, разпореждате се с чужда собственост и чужд капитал, но мрънкате, когато ви карат да дадете и своята лепта за отбора.Вдигате разни лозунги за вярност и чест, но за каква вярност говорите, като не пълните стадиона.. и това в София, в която имало милион цесекари.
А босовете ви като нищо ще уволнят Дочев, по 2 причини, но и двете са свързани с вас, феновете, които не спряхте да го плюете, а той е просто един бушон-слабото звено във веригата, което изгаря, за да не изгорят тези, от високите места.
Сега чета, че Стоичков ви се явява месията... Интересно е, на колко места трябва да се провали, за да го разкриете и него, че не става.
Голям проблем при вас е, че целта на шефовете е обезателната продажба на играчите, за които има някакъв интерес, та те затова и трябва да играят.Когато в ЦСКА(в частност и в България, като цяло) си тръгнат звездите, след скандал с треньора, а не треньорът, тогава и тези хора ще имат авторитет пред глезльовците.Дотогава-нанай, бате!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 15 авг 2010 00:24

RedForever написа:Аз съм ЗА чичо Митко да стане треньор и да ни класира в групите на Лига Европа! Нека гласуват доверие на чичо Митко и да го оставят да завърши сезона. Той може да извади отбора от дупката и да ни върне в борбата за трофеите!

колега до кога чичо МИТКО да обира кирта

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 00:25

Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.

ФАКТ! :cry: :cry: :cry:

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 15 авг 2010 00:30

TheClub написа:
Awesome написа:Титан са собствениците на ЦСКА и могат да правят каквото си решат, независимо дали това ни харесва или не. Още по-малко пък някакви форуми или фейсбук групи биха променили нещо.

Че е факт факт е, но вече има повече от ясни индикации, че постоянно се "парят" с това (разбирай, губят пари). Те бяха готови да продадът отбора още на полусезона миналата година. Нищо, че и шампиони можехте да станете. А сега вече копате дъното, докога?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 00:43

mitaca написа:
TheClub написа:

Че е факт факт е, но вече има повече от ясни индикации, че постоянно се "парят" с това (разбирай, губят пари). Те бяха готови да продадът отбора още на полусезона миналата година. Нищо, че и шампиони можехте да станете. А сега вече копате дъното, докога?

Както казаха преди мен ние нищо не можем да направим освен протест... Собственици са Титаните

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 авг 2010 00:43

TheClub написа:

пълни глупости
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 00:44

SHYNE написа:
TheClub написа:

пълни глупости

Ние не сме ВИЕ :(

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 авг 2010 00:44

точно за това може да се оправите без да идвате при нас ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “ЦСКА”