Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Мнениеот hristov25 » 12 авг 2010 14:08

Добре Ок вземал ги като са гледани на ДВД-та. Макар, че преди време каза, че са му дали ДВД-та, които да гледа. Така, че би трябвало да знае какво е привлечено. Сега излезе, че е безгласна буква. Някак си не се връзват нещата. Или гледа едни водят, едни му други.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 12 авг 2010 14:10

danko_sot написа:Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:
Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли??? :) ;)

Ти що некажеш Дочев какво е трябвало да направи.Вече разбрахме че ако бил мъж трябва да си тръгне. кажи за селекцията какво е трябвало да направи ??? Казал е искам футболисти на този и този пост , след това какво .... да почне да ги гони всички които му водят,да ги приеме само половината , какво .Айде ти не си зомбиран ама кажи на нас заблудените .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 14:13

naskocska написа:
danko_sot написа:Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:
Дочев се съгласил друг да му прави селекцията... Дочев се съгласил да остане стария треньорски щаб.... Дочев се съгласил на това, Дочев се съгласил на онова. Този Павел Дочев е много съгласен човек, не мислите ли??? :) ;)

Ти що некажеш Дочев какво е трябвало да направи.Вече разбрахме че ако бил мъж трябва да си тръгне. кажи за селекцията какво е трябвало да направи ??? Казал е искам футболисти на този и този пост , след това какво .... да почне да ги гони всички които му водят,да ги приеме само половината , какво .Айде ти не си зомбиран ама кажи на нас заблудените .

Нищо, той Павката не е виновен ;) Човекът просто е с по мек характер и е наивен. Попаднал е на неправилното място ми се струва и още не може да разбере кво става и къде се намира.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

olisadebe
Контакти:

Мнениеот olisadebe » 12 авг 2010 14:14

Ти не мислиш ли че който и да е български играч, дори юноша не би офейкал при първа възможност? и да не би апостол попов да е по-добър от италианците? та той е 2ра година в ЦСКА и всяко отиграване му е голова атака напротивника, впрочем и павката е така. Заради него оня швейцарец ни вкара 4 гола. А и 1ния италянец съм го гледал във всички предсезонни мачове и игра страхотно, но му смениха 4 партньора, нормално е да се обърка. Другия сме го гледали 50 минути?! Да селекция се прави преди сезона. В това си прав.Но тази селекция нали не се прави за 1 сезон само? нали искаме да изградиме отбор който да играе 4-5 сезона заедно? И това че сме загубили 1 сезон (въпреки че има 28 кръга и всичко може да се случи, само виж миналия сезон) ще е минимална жервта ако изградиме отбор. от 90 година нашата стратегия е сезон за сезон, без бъдеще. сега обаче виждам че се купуват играчи на по 21-22 години. ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЕЩАТА ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ.[/quote]

Човек ти сам си противоречиш -ЗА каква селекция за 4-5 години на пред ми говориш-АЗ не се сещам чужденец да е играл 5 години в БГ отбор вообще(изключвам Сърбите)ми те всички чужденци които дойдат, тук и след първата година и вече стягат багажа да бягат,на какво отгоре да стоят тук -на големите заплати ли,на перфектните стадиони ли,на празните ни стадиони ли,и вообще на прекрасния футбол който се играе в БГ?
Виж сега всички така говорят преди началото на един сезон,че щели да правят отбор за години но пред -НО НЯКОЙ МАЙ ТРЯБВА ДА ПОПИТА И ФУТБОЛИСТИТЕ,СТОИ ЛИ ИМ СИ В БЪЛГАРИЯ......
Последна промяна от olisadebe на 12 авг 2010 14:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2010 14:15

danko_sot написа:
kolokolo написа:
naskocska написа:Да не мислите че някой чужденец дошъл в БГ е гледан някъде другаде освен на ДВД .Примерно левски къде са гледали и колко Мюлдер,Гриин,Слори и т.н. айде някой да ми каже къде другаде освен на ДВД.Това дали са взели правилните играчи или не е друг въпрос, но в БГ все още отборите нямат толкова пари че и скаути да пращат по Европа или по цял свят.

Това е гласа на разума . ;)
И аз се съмнявам че в другите Бг клубове нещата са различни .
Сега всички сини медии са се заели да разкостят ЦСКА на парчета , и истеричните и зомбирани фенчета само им помагат .
Дочев си го каза , ако бяха били двата мача за първенството (нещо съвсем реално) изобщо нямаше да се занимаваме с тия простотии.
Дочев се е съгласил друг да му прави селекцията , значи ще работи с нея.
Дали селекцията е лоша ще разберем след много мачове.

Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:

Може ли някой да ми каже какво всъщност не ви хареса в тая пресконференция и особено частта за трансферите? Първо - какво като са гледани само на ДВД, след като в България това е масовата практика и изключенията се броят на пръстите на едната ръка. Второ - кой може в този момент да каже, че селекцията е провал, след като са минали 1-2 мача и освен това 80% от тая селекция още не сме я виждали въобще в игра? Двамата италианци в защита като цяло са стабилни, въпреки някои колeбaния, но все пак съгласете се, че безгрешни няма дори в Манчестър, отделно кой знае нашите български манекенчета как ги хранят италианците за щяло и нещяло, а подобно нещо се отразява неминуемо. Гледайте цялостната игра в един мач, не избирателно дадени моменти. За мен на този етап селекцията е по-скоро успешна до доказване на противното!
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 авг 2010 14:17

Всеки има право на мнение....
За едни това да гледаш някой само по интернет и на ДВД е оправдано, за други ако няма пробен период за да се види на живо в игрова обстановка играча - не става и не са съгласни да го взимат само по ДВД-та, където са му сложени "избрани отигравания или срещи, където просто "е имал ден"....

На колегите от левски ще припомня, че Жозеф Дезире Жоб, който е доказан нападател не преговаря с левски, заради непреклонното желание на Кокала да го види в пробен период...

А този пък поредния тъмнокож при тях идва, минава прегледи и подписва - не съм чул да е бил първо на проби...Така че всеки щаб сам си решава как да работи в това отношение...

За мен при нас работата е сбъркана при тия трансфери...Аз не мога да кажа как работят скаутите ни ( които доколкото знам сега са Методи Томанов и Методи Деянов ), гледали ли са тези играчи които дойдоха, освен "гледанията" им от страна на Дочев на ДВД-та.... :roll:

Но нали всички червени запалянковци знаем как е при нас - неминуемо работата на всеки нов треньор се сравнява с тази на успешните ни треньори....

Та в този смисъл ще повторя нещо, което казах в една друга тема :
Аз не си спомням за толкова години откакто съм станал от този отбор - някой от нашите доказали се треньори да е взимал играчи само от гледания на ДВД-та....

Я си представете как Пената, Паро или Стойчо си нямат друга работа, а решават че няколко дни по няколко часа ще се пулят пред ДВД-тата и ще се взират за качествата на някое предложено им ново попълнение... :?: :lol:

Естествено че има грешки при селекцията ( нали помните как беше отпратен навремето Кристиян Ободо от Паро, според когото момчето ставало само да чисти басейна ), винаги ги е имало - имаше ги и Мансур Аянда и Славко Матич и Жозе Фуртадо и т.н които вече никой не си спомня....
Но ги имаше и Ней и Петре и Вуядинович и Максич и да не ги изброявам и другите все пак успешни трансфери в миналото....

От сегашните нови попълнения съм си казал мнението кои стават от тях. Това са Уилям Тиеро, Джудзепе Акуаро на който му трябва още игрова практика и сработване с другия централен защитник който и да е той и Грегъри Нелсън, на когото съм гледал 1-2 мача в Розендаал а и отчасти контролата с Ботев Враца където игра прилично....Шеридън и Грило не съм ги гледал, може ите да стават, но нямам мнение за тях...докато за Тибони и Еспозито ми бе достатъчен един мач да ги гледам...Вярно че Тибони влезе като резерва но или можеш лии не...Направи ми впечатление, че той изобщо не може да спре нормално една топка, приличаше ми на пълен дърводелец, некакво копие на Руи Мигел, даже и не си даваше зор да тича толкова, а Еспозито просто ще го пропусна - бил назад с подготовката...Е, да се надяваме че срещу Академик и Сливен ще навлезе в супер форма.... :evil:

Аз съм привърженик на статистиката - там се вижда кой какво е направил и какво може....
Ходжата например има първия сезон 7 гола с Ботев и 7 гола с ЦСКА като не във всички срещи на ЦСКА е бил титуляр....Тибони да ми каже някой колко гола има за миналия шампионат и от колко срещи....Мисля,у че са по-малко отколкото има Капитана ни :!:
При Нелсън е същото - за 2 сезона във втородивизионния холандски розендаал има общо май бяха 7 гола...Че какви са тези "нападатели" - той онзи който преди време го следяхме от Таврия Симферопол Александр Ковпак е по-добър от тях.... :roll:

Дано Дочев да успее да стабилизира отбора като направи няколко поредни победи, но аз лично си признавам, че започвам да се съмнявам, след като се запознах с нещата казани от хора около щаба и ръководството....Вярно е, че ни трябва силна личност за старши треньор, но е вярно също ще трябва да престанем да сменяме треньорите през 6 месеца....

Много по-добре е Титан-ите да си опичат акъла добре когато решат да правят треньорска смяна а не да се чудят каквода правят след това когато започне да става ясно, че се очертава поредния провален сезон.... :roll:

Но каква "интелигентност" при взимане на подбни решения може да се очаква от "ръководители", които смениха Димитър Пенев след само един загубен мач.... :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 авг 2010 14:18

naskocska написа:Значи аз съм зомбиран и истеричен фен, така ли излиза? :) :geek:

Имена не съм споменавал . 8-)
Факт е че голяма част от феновете на ЦСКА са истерясали лумпени и обстановката около клуба е нездравословна отдавна .
Лефски , ако не се лъжа ,паднаха в 4 от 5 контролни мача , като в единия избягаха на полувремето . Нашия отбор беше сринат само за един безсмислен мач на представянето . Ако си мислиш че оплюването и освиркването нe са се отразили психически на сега изграждащ се отбор , си в грешка . Можеш да си предствиш какво щеше да ни се случи ако се
бяхме представили като Лефски в контролите.
Сега освен с максимално спокойствие и подкрепа , с друго не можем да помогнем .
Последна промяна от kolokolo на 12 авг 2010 14:23, променено общо 1 път.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 12 авг 2010 14:20

olisadebe написа:Човек ти сам си противоречиш -ЗА каква селекция за 4-5 години на пред ми говориш-АЗ не се сещам чужденец да е играл 5 години в БГ отбор вообще(изключвам Сърбите)ми те всички чужденци които дойдат, тук и след първата година и вече стягат багажа да бягат,на какво отгоре да стоят тук -на големите заплати ли,на перфектните стадиони ли,на празните ни стадиони ли,и вообще на прекрасния футбол който се играе в БГ?
Виж сега всички така говорят преди началото на един сезон,че щели да правят отбор за години но пред -НО НЯКОЙ МАЙ ТРЯБВА ДА ПОПИТА И ФУТБОЛИСТИТЕ,СТОИ ЛИ ИМ СИ В БЪЛГАРИЯ......

Ами не съм казал да играеме 5 години в един и същи състав. Ето давам ти за пример "левски" както и ти направи. Бардон. Идва от ОЛ и играе 5 години за "левски". и защо така? защото тогава работиха правилно. даваха им пари на време. всичко си им беше наред. но се изчерпаха защото играха в един състав 5 години. аз не искам т'ва. трябва да има движение. ще продадеше 2-3ма ще наложиш някое дете от школата или резервата на този който си продал. по-този начин работи сър алекс 25 години в най-успешния английски клуб за последните 20 години. защо да не взимаме пример от тях? от големите? но в по-малки размери и с по-малко изисквания.

Jazzting
Контакти:

Мнениеот Jazzting » 12 авг 2010 14:21

Ще взема и аз да се пусна по шорти на поляната пред блока и хоп - ДВД. ще се хвърлям там като луд- задни ножици , шпагати и т.н. пък ако ме изгледа Павката може и да ме картотекират за Лига Европа. Хахахахахаххаа. :) :) :) :) :)

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 12 авг 2010 14:21

vaskonti написа:Може ли някой да ми каже какво всъщност не ви хареса в тая пресконференция и особено частта за трансферите? Първо - какво като са гледани само на ДВД, след като в България това е масовата практика и изключенията се броят на пръстите на едната ръка. Второ - кой може в този момент да каже, че селекцията е провал, след като са минали 1-2 мача и освен това 80% от тая селекция още не сме я виждали въобще в игра? Двамата италианци в защита като цяло са стабилни, въпреки някои колeбaния, но все пак съгласете се, че безгрешни няма дори в Манчестър, отделно кой знае нашите български манекенчета как ги хранят италианците за щяло и нещяло, а подобно нещо се отразява неминуемо. Гледайте цялостната игра в един мач, не избирателно дадени моменти. За мен на този етап селекцията е по-скоро успешна до доказване на противното!

Аз мога ;) ;) ;) - нали тук(БГ,ЦСКА) все за нещо трябва да се мрънка, все някой друг трябва да е виновен.Нищо незнаем , но мислим че занем всичко. Това е . Затова човека казва ,че селекцията е правена по ДВД , НО За всички привлечени играчи, нося аз отговорността.
И въпреки това Дочев пак е мек,подлога и т.н и т.н.

Върни се в “ЦСКА”