Най-после една мъжка дума: Зафето призна за конфликта

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Най-после една мъжка дума: Зафето призна за конфликта

Мнениеот TheClub » 11 авг 2010 18:06

vaskonti написа:E какво му е мъжкото? Нали не очакваш, че ще каже "да, аз съм виновен, всявам интриги и се правя на велик и затова ме уволниха"? Естествено, че ще се направи на ощетен и онеправдан. Няма никакъв шанс да си признае и една грешка. Много по-удобно е да каже какъв борец за справедливост е бил, но видиш ли Дочев е един цербер и затова го е изгонил... А супер смешно ми стана Зафето като е казал, че Дочев се боял от него! Няма такава глупост просто!

Не е от най-умните ни треньори Зафето...

delta.e
Контакти:

Мнениеот delta.e » 11 авг 2010 19:13

Да !
И костадинов трябва да е ВЪН !
Вкара един гол /17 ноември 1993 / и голямата работа .
А през останалото ВРЕМЕ ? Ученичка !!!
Коща ли бил ? Жива мокра КОКОШКА !
След като го назначиха за 3-път , мислех да напиша нещо , но се възпрях .
Аз ,който съм фен на ,,ЦСКА ,, от 1974 - тоз се подиграва с мен !
Боклук .

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 авг 2010 20:58

Като страничен наблюдател ми се струва,че Зафето е мъжко момче и го боли за ЦСКА,за разлика от други...И без да го казва е ясно,че има проблеми вътре в клуба!Уволнението му е глупаво-намерихме си виновник-ВЪН!Само да спомена,че фамилия Зафирови колкото е дала на ЦСКА ,малко има такива!Това е тъжно и не говори добре за това,което предстои...По случайност имам известна информация за нещата вътре в ЦСКА и те не са розови!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

plam_art
Контакти:

Мнениеот plam_art » 11 авг 2010 22:57

Емо костадинов мъти водата с менижерски интиреси да се маха

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2010 09:00

Синьо сърце написа:Като страничен наблюдател ми се струва,че Зафето е мъжко момче и го боли за ЦСКА,за разлика от други...И без да го казва е ясно,че има проблеми вътре в клуба!Уволнението му е глупаво-намерихме си виновник-ВЪН!Само да спомена,че фамилия Зафирови колкото е дала на ЦСКА ,малко има такива!Това е тъжно и не говори добре за това,което предстои...По случайност имам известна информация за нещата вътре в ЦСКА и те не са розови!

Да е загрижен за ЦСКА не е достатъчно. Слабо ме интересува кой милее и кой не, а кой как си върши работата. Един истински професионалист нито обича, нито мрази фирмата, в която работи. Той просто си върши работата, за която му се плаща. И ако я върши добре и професионално всичко ще е наред, но ако се подмотва по някакви причини или няма нужните умения за тази позиция просто ще бъде освободен. Независимо колко обича всъщност тази фирма.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”