PFC Litex написа:В момента в Спортно шоу Гонг, г-н Александров потвърди, че в момента босовете на ЦСКА имат среща.
Еми можем само да се надяваме и дасе молим, каквото и да обсъждат да доведе до нещо добро за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:В момента в Спортно шоу Гонг, г-н Александров потвърди, че в момента босовете на ЦСКА имат среща.
soilwork написа:Среща с кого? С треньора,с футболистите,с бизнес-партньори или среща на маса? Сега само гадаем....PFC Litex написа:В момента в Спортно шоу Гонг, г-н Александров потвърди, че в момента босовете на ЦСКА имат среща.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
jar of flies написа:Това не ти ли звучи многозначително.И дали ако нямаше нищо Стоичков не би отсякъл веднага,че това са глупости.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
[offtopic]Довечера ще ми са любопитни влизанията на Рендето Марков срещу прехвалената черна перла-ако играят и двамата[/offtopic]TPAKTOP написа:soilwork написа:Среща с кого? С треньора,с футболистите,с бизнес-партньори или среща на маса? Сега само гадаем....PFC Litex написа:В момента в Спортно шоу Гонг, г-н Александров потвърди, че в момента босовете на ЦСКА имат среща.
С оня дето е откраднал масата за масажи на левски! Да го питат дали може да открадне и Гарра Дембеле в движение!![]()
soilwork написа:[offtopic]Довечера ще ми са любопитни влизанията на Рендето Марков срещу прехвалената черна перла-ако играят и двамата[/offtopic]
soilwork написа: [offtopic]Довечера ще ми са любопитни влизанията на Рендето Марков срещу прехвалената черна перла-ако играят и двамата[/offtopic]
UltraBlue написа:soilwork написа: [offtopic]Довечера ще ми са любопитни влизанията на Рендето Марков срещу прехвалената черна перла-ако играят и двамата[/offtopic]
[offtopic]Прехвалената черна перла не спира да бележи!!!голове, за разлика от много други прехвалени футболисти, дето стават повече за балет, отколкото за футбо[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Martinez1948, soilwork и 21 госта