Смешна червена картинка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

santi_santi
Контакти:

Re: Смешна червена картинка

Мнениеот santi_santi » 09 авг 2010 11:20

Снощи след мача имаха чуството,че никой от собствениците до играчите и треньора не го е** за нищо, просто нямате нито свестен изпълнителен директор да не говорим за собственик ...представете си какво щеше да стане и какъв вой щеше да има примерно в Ловеч,на Герена,на Овча купел че дори и на Надежда,при положение ,че завършат с 9 човека в домакинският си мач няма значение дали са заслужени или не.Просто лисва човека с твърда ръка да удари по-масата и да вземе страха на тези лекета!!!

rumbate
Контакти:

Мнениеот rumbate » 09 авг 2010 11:21

Колко бяхте вчера на стадиона, че спекулацийте варират от 300-700-1000?

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 09 авг 2010 12:31

Captain Stottlemeyer написа:
liverpul11 написа:а говедата не трябва ли да си пасат у подуянския форум,кво маика си търсите тука?

Заради такива като теб губя и малкото уважение, което съм изпитвал някога към твоя отбор и неговите привърженици, а аз гледам футбол повече от 40 години. :)
П.П. Пише се: Liverpool :lol:

Леле, ти си се хвърлил и да му обяснаваш как се пише?
Чорбета, сериозно - не се тръшкайте, ще се оправите - миналия сезон Левски загуби от Черноморец и Берое като домакин, а те ни биха без да искат. Ако си бяхме взели тия два мача, не се знаеше дали нямаше да сме преди вас в класирането.
Едно само не разбирам - ей с тоя отбор, дето в момента е последен, все пак ще биете ТНС - то остава и да не ги биете, резилът ще е пълен тогава. Ама за чий вие Лига Европа, там с таз игра пак ще сте последни. Ето това е притеснителното. Тук и 28 мача поред да спечелите, и шампиони да станете, с тази игра се молете да не и набара я Жилина, я Дебрецен, че ето ви го живият пример Литекс - и те много злорадстваха 2 години, ама сега гризат дръвцето.

MVBasten
Контакти:

Мнениеот MVBasten » 09 авг 2010 14:41

Аз все още съм фен на "ЦСКА". И ...ДА като такъв имам претенции. Играта на отбора е безобразна, както и клубната политика. Не мисля, че ситуацията в другите клубове е по-различна. Нивото е абсолютно еднакво. Не виждам никаква полза от победи постигнати със слаб футбол и срещу проблемни отбори. Рано или късно всички "балони" се пукат. Разбирам, че след като клубове като "Милан" (любим, но трагичен) и "Ювентус" демонстрират трагичен футбол, нямам как финансовата криза да не се отрази и върху качеството на играта в България. Това лято бяхме свидетели и на едно от най-слабите световни първенства. Не ме обижда, че отборите ни са бедни (в противоречие на богатите им собственици). Обижда ме, че днешните BG-играчи нямат елементарни футболни навици и никакво чувство за отговорност. Казвам отговорност, защото футбола е обществена дейност, която приоритетно има за цел да привлича вниманието на възможно по-голяма аудитория. Настоящите футболисти, мениджъри и собственици не могат да разберат, че са длъжни да предлагат продукт (футбол) за потребностите на потребителите (феновете). И когато удовлетворят Нашите потребности, тогава ще усетят реални спортни и финансови успехи. Мнозина поколения родени през 80-те години бяха обявени за "безперспективни" за същите технически грешки, които се допускат от съвременните изпълнители и странно защо не се забелязват от "златното" ни поколение от 90-те. И разберете, че нито един фен не е длъжен да търпи недостойното поведение на любимия си клуб. Вземете пример от привържениците на "Манчестър Юнайтед". Интересно защо са толкова неблагодарни ?

Върни се в “ЦСКА”