Цесекар натиска омъжена да му пусне
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цесекар натиска омъжена да му пусне
Ми нормално, човека е видял че явно е лесна курвентия и що да не се пробва :D
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Zavinagisin
- Контакти:
Нищо ново под слънцето.
Само като видях в кой парцал е статията и ми е ясно за какво става дума. Типично за тия. Даже не ми се иска да им споменавам името. Явно главна задача им е да пускат подобни простотии срещу ЦСКА и играчите в отбора. Балоните нищо не са пред тия.
То статията я има и в още един-два сайта.
АС-23 нищо общо с ЦСКА !!!
- TPAKTOP
- Контакти:
fissas88 написа:То статията я има и в още един-два сайта.
Написана от подобни хора!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
david_villa написа:fissas88 написа:Е на такива неща не може много много да се вярва. То всеки може да каже - еди кой си ми се натиска във Фейсбук. Освен това е пълно в фалшиви профили на БГ футболисти. Например имаше едни на Веско Минев, Йовов и Телкийски, не може Левкси да има тренировка, а тия да са онлайн - като ту единия е онлайн, ту другия.Явно беше, че ги е направил един и същи човек.
Мен в МайСпейс веднъж някакъв Торес ме добави и почна да ме пита как съм по време на мач на "Ливърпул".

TPAKTOP написа:fissas88 написа:То статията я има и в още един-два сайта.
Написана от подобни хора!![]()
А за това което ти е като подпис върви да го докажеш в съда!!!
А според теб може би и Маргините са невинни девици, щото същия тоя съд ги е оставил на свобода