А малко оптимизъм?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: А малко оптимизъм?

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 10:48

kalo написа:
TPAKTOP написа:И аз съм съгласен! Как да се сръботят като накупихме контузени футболисти или такива които са били дълбоки резерви? Те нямат никаква игрова практика! Само не съм съгласен с това че Дочев не ги бил натоварил. Нали след мача с левски всеки журналист търсеше под вола теле и бяха изразили мнение че точно Павката е виновен за многото контузии че ги бил претоварил и сега организма им неиздържал. Аз на Дочев и играчите им вярвам, но не и на Титан и Костадинов.

Да,ама те командват! ;)

Е кво да направя? ЦСКА ги е имало и ще ги има! Титан са просто поредните! Лошия старт гарантира че ще се изтреляме от дъното и просто вече няма на къде повече да потуваме ;) Надявам се на края на първенството да напишем книга за похода от 16 до 1 място някои хора да си умрат от яд! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 09 авг 2010 10:50

Напълно съм съгласен с написаното от автора! И аз съм на мнение, че трябва да оставим Дочев да работи и съм сигурен, че ще направи добър отбор, просто трябва време.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 09 авг 2010 10:50

ще ви споделя малко история- в началото на сезон 1981-82цска започна с 4 ПОРЕДНИ ЗАГУБИ !да не е грешка !и накрая стана шампион !игра с байерн 1/2 финал за кеш ! и .........не можахме да бием левски в нито един мач през този сезон ! разбира се сравненията са неуместни с този отбор сега но все пак вместо скандали и навиване на пружината трябва точно обратното -пълна подкрепа в най-трудния момент за клуба от всички !фенове ,шефове и ако може да се пропускат през едното ухо журналистическите новини от "сигурен източник "!"А" Републиканска футболна група
сезон 1981/82

Крайно класиране

М П Р З ГР Т

1. ЦСКА СЕПТ.ЗНАМЕ (СОФИЯ) 30 22 3 5 73:27 47
2. Левски-Спартак (София) 30 20 6 4 71:32 46
3. Славия (София) 30 15 5 10 35:33 35
4. Черно море (Варна) 30 14 5 11 41:37 33
5. Локомотив (София) 30 13 6 11 41:37 32
6. Черноморец (Бургас) 30 14 4 12 48:44 32
7. Тракия (Пловдив) 30 13 4 13 46:42 30
8. Хасково (Хасково) 30 12 6 12 34:37 30 [+]
9. Спартак (Плевен) 30 13 3 14 40:40 29
10. Етър (Велико Търново) 30 9 10 11 46:48 28 [+]
11. Сливен (Сливен) 30 10 7 13 38:40 27
12. Беласица (Петрич) 30 11 5 14 32:43 27
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13. Марек (Станке Димитров)* 30 9 8 13 23:40 26
14. Ботев (Враца) 30 7 8 15 23:41 22
------------------------------------------------------------
15. Берое (Стара Загора) 30 7 5 18 33:51 19
16. Академик (София) 30 6 5 19 23:55 17

* - град Станке Димитров, днес Дупница.
[+] - отбор, нов член на групата за този сезон.

От "А" РФГ изпадат: Берое (Стара Загора) и Академик (София), както
и Марек (Станке Димитров) след квалификации.
Нови членове на "А" РФГ: ЖСК-Спартак (Варна) и Пирин (Благоевград),
както и Розова долина (Казанлък) след квалификации.

Квалификации за влизане/оставане в "А" РФГ

Марек (Ст.Димитров) - Роз. долина (Казанлък) 0:0 и 1:2
Ботев (Враца) - Шумен (Шумен) 1:0 и 1:2 81/82 Champ. I CSKA Sofia Bul Real Sociedad Esp 1-0 0-0
81/82 Champ. II CSKA Sofia Bul Glentoran FC Nir 2-0 1-2
81/82 Champ. 1/4 Liverpool FC Eng CSKA Sofia Bul 1-0 0-2
81/82 Champ. 1/2 CSKA Sofia Bul FC Bayern München FRG 4-3 0-4
Последна промяна от edkodimitrov на 09 авг 2010 11:06, променено общо 2 пъти.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 09 авг 2010 10:56

chievo написа:Сори за новата тема, но като погледнах заглавията на предишните - "Ще уволнят ли Дочев", "Смешна червена картинка", и ми се прииска да направя тема с по-оптимистично заглавие.

Да започна с черното, за да оставим бялото за накрая.

Вчера, както никога, жена ми гледа мача с мен. И по едно време, при поредното прекъсване поради лежащ футболист на Черноморец, ми каза - "Абе ти що ги гледаш тия клоуни?".

Зададох си и аз този въпрос, и единственият отговор, който ми дойде наум беше - "Ами защото обичам ЦСКА".

Според мен закъснялата и "Килограмна" селекция ни изиграха лоша шега. Костадинов няма да спра да го храня, ако ще и Роналдо да докара в отбора. Този човек не милее за клуба. При закъсняло включване в подготовката Дочев нито може да натовари футболистите както трябва, нито да ги сработи. Резултатът - контузии и различен състав всеки мач. В една друга тема един фен се оплаква, как всеки мач сме с различни футболисти. Ами как да не е така? Контузени, наказани, как Дочев да пусне два поредни мача едни и същи футболисти.

Бойкотът на публиката също е доста неуместен. Едва ли аз съм човекът, който трябва да надига глас в тази посока, ходя на 4-5 мача на сезон. Причините съм ги обяснил в друга тема. Но обидно малкото зрители на големия стадион са доста печална гледка. Дано да влезем в групите на УЕФА, да дойде някой по-голям отбор, та да дойде повечко публика.

Позитивните страни. Аз лично имам добро впечатление от няои ноши играчи, включително и от нови попълнения. Пример - Еспозито. Като изключим гола, който според мен е грешка от липсата на игрова практика, както и сработеност (статични положения), игра много стабилно. Има доста потенциал в него. Същото не мога да кажа за Акуаро, въпреки че и той имаше някои добри изяви.

Дечев - има доста хляб в това момче. Млад, нахъсан, с Трифонов ще направят добър тандем по лявото крило.

Галчев - много ми хареса. Задържа топката, има око върху играта. Според мен двата с Маркиньос могат много добре да си партнират, и да дадат доста голови пасове. На Андре от Черноморец още до 30-тата минута трябваше да му покажат пътя към съблекалнята за нарушения срещу Галчев, направо го развинти.

Делев също доста се раздаде, но според мен има доста какво да учи откъм разпределение на силите по време на мач. Тошко Янчев - единственият ни постоянен футболист. Тошев - удари греда, отправи доста опасни удари. Но отправя и доста балонни удари всеки мач, трябва да поработи над това.

Естествено, има и доста дупки, начело с Митко Илиев, пълен фигурант, Акуаро, повечето време - и Виданов, Караджов - носи вина за втория гол.

Да оставим Дочев да работи. Когато изчисти състава, вдигнем контузените, ще гледаме друга картинка. Поне така мисля. За мен отборът трябва да изглежда по следния начин:

Шеридан / Тибони

Маркиньос

Трифонов - Галчев - Янчев - Тошев

Дечев - Еспозито - Попов - Виданов

Чавдаров

Успех и само ЦСКА

Каквото и да разтягаш проблемите във вашия отбор тръгнаха с уволнението на Пенев.Не ти ли прави впечатление,че всички които бяха продадени или изгонени казаха,че на никой от шефовете не му дреме за отбора и се работи на парче.А и между другото-с футболисти от 4 серия на Италия само се излагаме,но все пак най добрия е от Мантова,а те са от 3-та серия.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 11:02

difeza написа:Каквото и да разтягаш проблемите във вашия отбор тръгнаха с уволнението на Пенев.Не ти ли прави впечатление,че всички които бяха продадени или изгонени казаха,че на никой от шефовете не му дреме за отбора и се работи на парче.А и между другото-с футболисти от 4 серия на Италия само се излагаме,но все пак най добрия е от Мантова,а те са от 3-та серия.

Ти пък от къде почна да преценяваш кой е добър и кой е слаб. Дел Пиеро също е тръгнал от трета серия ама след това цял живот е играл в Ювентус. Това къде играеш няма никакво значение!. Иначе съм съгласен че от както Любо беше уволнен от тогава са тези проблеми!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2010 11:09

Ако трябва да се говори за опитимизъм, все пак бих казал, че има някои играчи, които сега не се представят лошо. Галчев през първото полувреме спечели доста топки и пространства - тотално надигра Андре и беше най-фаулираният играч в срещата. Трифонов започна много силно в първите минути и е просто необяснимо как след 15 мин. останалите почти спряха да му подават при нашите атаки. В защита Дечев отново беше на ниво, а за Виданов си личи, че като бек се чувства много по-добре, отколкото в центъра на защитата. Останалите обаче не се справиха добре - Караджов можеше да реагира при втория гол; Акуаро и Еспозито оставяха доста пространства - първият беше изгонен (2-рият му картон беше заслужен, тъй като влизането беше опасно, макар да не е имало докосване), а Еспозито сбърка при изравнителния гол, който обърна хода на мача; Янчев не беше на нивото на Галчев; Тонев, макар да асистира добре за гола, в много други случаи се полакоми да стреля; Делев пак се бори доста, доста топки отигра, но все още старанието му не може да компенсира ниската му ефективност; Илиев на практика не можа да влезе изобщо в мача, а и в няколко случая показаха много слаба комуникация с Делев. За резервите няма да коментирам, защото играха по-малко време. Личи си обаче, че без Гранден и Маркиньос няма кой да връзва играта.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 09 авг 2010 11:16

Пресата ,която наложиха в първите минути на мача тотално обърка Черноморец.Играта и пасовете на Галчев бяха на ниво ,просто не виждах как може да се обърка тоя мач.Допуснатите голове добре случват се и такива моменти ,ЦСКА се вдигнаха да изравняват ,2та червени картони дойдоха в повече.Тонев наистина прави добри пробиви с центрирания по крилото като не се страхува да стреля и от далеч ,но в тоя мач не му достигна точност и сила,ако иска да се развива трябва да прави по 200 удра след тренировката .Тактиката на слабите отбори този път успя едно статично положение +1 контра ,нарушения на ръба на картона ако за Акуаро имаше червен картон то за тоя Андре трябваше да е оранжев смля се да дърпа и рита Галчев.

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 09 авг 2010 11:27

Трябва сработка и това боде очите на всички,които гледат ЦСКА.Костадинов и Живков снощи говореха,че не знаят защо сме играели толкова слабо...Еми като играчите се запознават на терена,не знам за какво говорим,особено за новоизлюпена центр. двойка,където синхрона е от решаващо значение.На мен ми се иска да се дадат повече възможности на Томи Костадинов,защото ако някой си е извоювал мястото от "новите" с игра това е именно той ;)

pachix
Контакти:

Мнениеот pachix » 09 авг 2010 12:01

Ще биеме като отново играем изцяло в червен екип, а не сбели ГАЩИ, къде е СТОЙЧО да ги подпука!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 12:03

Иде ми да напсувам всеки фен, който бръщолеви глупости от сорта, че Дочев не ставал за треньор, че Титан не им пукало за отбора, че играчите бойкотирали... Такива небивалици рядко се четат...
Първо, ОТБОРЪТ НЕ Е СРАБОТЕН заради селекцията - Тук е единствената грешка според мен на ръководството!
Второ, трябва време и като се сработят всички вие ще пеете друга песен! Глупави псевдофенове! С вашия песимизъм доникъде няма да стигнем! Стадионът ще си стои празен, защото фенове като вас само се чудят кого да намерят за виновен от треньор, футболисти и ръководство. Явно е дошъл неприятел период през, през който трябва да минем, за да се върнем на върха, там където ни е мястото! Търпение! Балъков го казаа по телевизията, без търпение нищо не става. Знаем само да искаме, но нищо не даваме! Я вижте стадиона празен... Ама искаме победи, искаме евтини билети, искаме... искаме... Шефовете искат да направят нещо, а ние ги псуваме... Изгонихме Божков, който беше редовен с парите... Добре как мислите да стане като се псуваме едни други вместо да ОБЕДИНИМ УСИЛИЯ!?
Задайте си въпроса няма ли да е по-лесно да напълним стадиона, отколкото да си чешаме езиците и да пишем небивалици?!
И нека дадем време на треньор и отбора..

Върни се в “ЦСКА”