ВЪН ГОВЕДАТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ!
Що за играчи са Топузаков-Помака, Коловати, Мечо-Клечо, Томашич-Шиптера, Черния Вагинер, Домофона, Гърбавия Йовов, че Мърльо-Тамперето да ги връща в отбора?! Това е срам за българския футбол бе! Какво са постигнали тея във футбола?! Че са резерви в чифутски и кипърски отбори ли? Че почти успяха да стигнат до равен с Тампере Юнайтед ли? Кои са тия? Даже не са българи!
Мърльо, почваме те още от първия мач! Ти много добре знаеш, че няма да се класираме! Сам ще си тръгнеш от отбора! Няма да издържиш психически!!!
П.С. Призовавам Митко Бербатов и Марто да не играят в тоя отбор докато Мърльо-Тамперето и Наско-Сафарито са в него! Само ще им скъсат нервите тея говеда!
Почваме го Мъри още от първия мач! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Почваме го Мъри още от първия мач! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
Много си ограничен бе .... оставка щел да вика.... 20 години ви гледаме чорбарските резили ... Пламенчо марков и ко....
наи големите позори в историята на Бг футбола от Бербатов и ко...
викаи алах наи добре. да слезне и да си пребере версиите...
е за тва сме европеиски кенеф...от турски произход....
за кво въобще требва нормален човек да ходи да вика... това не е България.. това не е нац. отбор.... тва е Комунистическа МАФИЯ!!!
наи големите позори в историята на Бг футбола от Бербатов и ко...
викаи алах наи добре. да слезне и да си пребере версиите...
е за тва сме европеиски кенеф...от турски произход....
за кво въобще требва нормален човек да ходи да вика... това не е България.. това не е нац. отбор.... тва е Комунистическа МАФИЯ!!!
Последна промяна от stenly на 30 яну 2009 21:17, променено общо 1 път.
Причина: НЕ ОБИЖДАЙ ОСТАНАЛИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ВЪВ ФОРУМА!!!!!
Причина: НЕ ОБИЖДАЙ ОСТАНАЛИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ВЪВ ФОРУМА!!!!!
това е изключително тъпанарско изказване .Въпреки че смятам че стоилов не е подходящия избор аз ще подкрепям с цяло гърло нац. отбор...въпреки всички манекенки които носят националната фанелка
Само не знам как ще викате оставка на треньор, кото ще си свърши работата и ще победи
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
naso написа:Само не знам как ще викате оставка на треньор, кото ще си свърши работата и ще победи
И самия ти не си вярваш! Ма дано не съм прав!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
вервам си, като царя си вервам
щото мъри като взе Левски не тръгна добре, обаче издържа, и направи с български отбор това, което никой друг не е правил
след това пое Литекс и ако не беше той едва ли щяха да са равностойни игрово на Вила...
щото мъри като взе Левски не тръгна добре, обаче издържа, и направи с български отбор това, което никой друг не е правил
след това пое Литекс и ако не беше той едва ли щяха да са равностойни игрово на Вила...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
naso написа:Само не знам как ще викате оставка на треньор, кото ще си свърши работата и ще победи
както тампере и беверен ли.
много сте смешни.
поне кажете кой ще победи, после да не мрънкате виновно.
а ако модератора е на линия да те изтърка щото крещиш!!!
ама споко нема да стане щото продкрепяш мърляо!!!
така че крещи си на воля!
аз не крещя, щото не пиша със 17 удивителни на изречение 

ГУНДИ Е ВЕЧЕН
naso написа:аз не крещя, щото не пиша със 17 удивителни на изречение
нали ти казах че нема да те изтъркат
споко
крещи си бе
- Cesc Fabregas
- Контакти:
army_boy написа:ВЪН ГОВЕДАТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ!
Що за играчи са Топузаков-Помака, Коловати, Мечо-Клечо, Томашич-Шиптера, Черния Вагинер, Домофона, Гърбавия Йовов, че Мърльо-Тамперето да ги връща в отбора?! Това е срам за българския футбол бе! Какво са постигнали тея във футбола?! Че са резерви в чифутски и кипърски отбори ли? Че почти успяха да стигнат до равен с Тампере Юнайтед ли? Кои са тия? Даже не са българи!
Мърльо, почваме те още от първия мач! Ти много добре знаеш, че няма да се класираме! Сам ще си тръгнеш от отбора! Няма да издържиш психически!!!
П.С. Призовавам Митко Бербатов и Марто да не играят в тоя отбор докато Мърльо-Тамперето и Наско-Сафарито са в него! Само ще им скъсат нервите тея говеда!
"Какво са постигнали тея във футбола?! "???Ааа,нищо,само стигнаха 1/4 финал в УЕФА и влезнаха в ШЛ!!!Иначе не,нищо не са постигнали...

Ти,идиот такъв,знаеш ли въобще кои са шиптъри???АЛБАНЦИТЕ,А НЕ ХЪРВАТИТЕ!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !