* Докладвай
* Отговори с цитат
Re: Първия мач на Мъри като национален треньор-ОСТАВКА!ОСТАВКА!
Мнениеот plamen etov на 29 Яну 2009 13:25
acmilan написа:Уважавам мнението ти,но ти не си ме разбрал за нещо.Аз не омаловажавам Гибона по никакъв начин,той е бил голям талант и е силно обичан от левскарите,а е уважаван и от другите фенове.Знам цялата история на всички български клубове и съответно вашата и съм наясно,че и преди сте имали мачове в Европа,но в последните години успехите са единствено при Мъри.Аз също смятам,че трябва чужденец да поеме националния,но да бъде голямо име,не някой анонимник!От българите съм за Мъри.И няма нужда да ме поучаваш колега,аз просто си изказвам мнението,няма нужда от надменност

ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА: В МЪРШАВО СТАДО И ОХРАНЕНИЯ КУЦ КОН Е ДОБЪР!!!

КАТО НЕ ИСКАТ ДА НАЗНАЧАТ ДОБЪР ТРЕНЬОР ОТ ЧУЖБИНА ТОВА ЩЕ Е ,ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Така е, за съжаление отдавна е ясно кой ще бъде треньор(Мъри) на националния отбор ! Но това не ни пречи да си кажем мнението,нали все пак такава е идеята на този форум !Съмърсет Моъм казва :Странно нещо е животът, ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш !Мъри е в графата друго, така че не става !Жалко е , когато много хора смятат за небивал успех 1/4 срещу "Шалке"- през 80-те години българските отбори играеха редовно четвърт и полуфинали срещу далеч по-класни отбори и това се приемаше за нормално !Но както и да е , ще гледаме как Грузия на Е.Купер и Ейре на Дж.Трапатони играят , а за нас ще остане :"Момчетата се прдставиха добре , ама противника ни изненада " , или нещо от тоя сорт !Или както каза Б.Михайлов "не си струва да назначаваме скъп чужденец, при положение че нямаме шансове за класиране"!? Явно за някои хора не е достатъчно да поиграят на запад, за да променят мисленето си -колкото Испания и Италия промениха Стоичков, толкова Германия,Франция и Англия успяха да сторят същото с Михайлов и Лечков !