Мнениеот radosta_na_naroda » 29 яну 2009 11:59
Не знам за какво се карате!? Национален треньор трябва да бъде специалист с успехи на клубно ниво и авторитет отвъд Калотина(чужденец с други думи) . Нищо против Мъри, обаче съм виждал далеч по-добри треньори на Герена, така че да си гледа работата ! Нито има квалификацията, нито успехите(това, че съм левскар не означава че трябва да харесвам тоя комплексар)-освен 1/4 за УЕФА той съсипа целия отбор след това, изгони тези които не са връзкари!Става дума за И.Попов, И.Бандаловски и др. таланти , за сметка на разни протежета-Гибона стана футболист , защото беше талантлив и никой не го спря, а Сираков защото беше връзкар и постоянно го бутаха !Ако искате мутренски истории отново в националния нека да е лекето Мъри, ако ли не чужденец . Мъри не е лош треньор казват някои, да ама на нас ни трябва не просто да не е лош а да е добър ! Лошото е че при тая банда на "четвъртите в света" виреят само връзкари и некадърници като самите тях-класираха се 4-ти и сега трябва цял живот да им търпим безобразията, едва ли не ! Доказано е че малцина от практикуващите футбол са с що годе нормален коефициент на интелигентност-как очаквате тогава разни некадърници и глупаци да имат управленски качесва, или да мислят в перспектива?! Предполагам всички са наясно какъв треньор ще изберат след конгреса,щом Б.Михайлов каза , че нямаме шансове за класиране!?