ДА КОЩА ПЛЮЕ ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gstyle777
Контакти:

Re: ДА КОЩА ПЛЮЕ ЦСКА

Мнениеот gstyle777 » 28 яну 2009 17:19

Dakoshtaaaaaaaaaaa, predateliuuuuuuuuu- nali znae6, 4e takiva kato teb dale4e ne stigat be :?: :!: :?: kra4ka na pred :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mislish 4e 6te igrae6 v Evropa, a :?: :?: :?: Kakto si tragnal ot PORTUGALIA-prez CSKA :idea: - sledva6tata ti stapka e PODUENE- GAZA :twisted: :twisted: :twisted:
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 28 яну 2009 17:23

tprodanov написа:Трудно ли ти е да пишеш на български?
Крачка напред или назад не знам. Ако в няква смотана фирма не ми дават заплатата, която съм си договорил, ще избягам от там. Някой да има забележки по темата, че цска е просто една смотана фирма?
A PFC PODUENE E EVROGRAND- TOI I DAKOSHTA SI MISLI KATO TEB :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TRUDNO TI E DA 4ETE6 LATINICA :o :o :?:
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 28 яну 2009 17:30

Според мен заглавието на статията е такова за да предизвика интерес но едва ли някой журналист е присъствал на "оплюването"! в това интервю нищо лошо не е казал

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 28 яну 2009 17:31

честно казано прав е

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 яну 2009 17:32

ами в България съм, обичам българското и да, трудно ми е да чета български на латиница. Както ми е трудно да чета английски на кирилица. Тъпо е и в двата случая, и понеже в 21ви век няма техническа причина да се пише на латиница, не го одобрявам. Както не го одобряват и повечето смислени форуми и сайтове.
Пък Да Коща ти не го мисли. Крачка напред е, че ще получава заплата. Накъде ще върви отбора за него не е толкова важно, той не е български юноша да го интересува това.

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 28 яну 2009 17:42

Крачка напред или назад не знам. Ако в няква смотана фирма не ми дават заплатата, която съм си договорил, ще избягам от там. Някой да има забележки по темата, че цска е просто една смотана фирма?

Mалка редакция имам по писаното ти! Значи не се пише "смотана фирма", а смотана фЕрма", защото чорбарите са от свинарника!
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

barsanti
Контакти:

Мнениеот barsanti » 28 яну 2009 17:43

6te sajalqva 4e ne v cska 6te vidite

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 28 яну 2009 17:45

barsanti написа:6te sajalqva 4e ne v cska 6te vidite

Опа някой може ли да ми преведе на български какво написа тоя турчин!? :roll:
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

igrekzet

Мнениеот igrekzet » 28 яну 2009 17:49

Синя окупация написа:

Mалка редакция имам по писаното ти! Значи не се пише "смотана фирма", а смотана фЕрма", защото чорбарите са от свинарника!

става въпрос за КРАВЕ-ФЕРМА

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 28 яну 2009 17:50

Това копеленце,не знае какво говори,но много се радвам,че се отървахме от него.А на говедата само ще кажа припомнете си как Станислав Ангелов-Пелето избяга от нас,че да дойде при вас и какво се случи после.Ние такъв тип футболисти не търпиме,тях ги даваме на такива като вас,защото вие сте пословични с предателствата и предателите.Спомнете си за Наско Педераско.ХАХА

Върни се в “ЦСКА”