Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Мнениеот mertezaker » 02 авг 2010 12:02

Не знам какво се коментира толкова, той всеки път си показва средни пръсти и не само той, Топузаков и Петков и те са дразнители, така че всичко е въпрос на манталитет и европейско поведение, ако Гонзо е мъжкар както казвате,може да се извини...

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 02 авг 2010 12:04

malchev написа:Боли ли,а ?? Боли ли...?
Я си гледайте жалкото жабаро-свинско отборче и се скрийте в нечий кучи *** !?
Оревахте света..съдята ви виновен, Гонзо среден пръст... забравете ги тези неща. ПАДНАХТЕ, това е. Проумейте го. ОТново ПАДНАХТЕ и пак ще ПАДАТе. това ви е съдбата на вас, вечено да ревете като ощипани моми.
Кви 20 години терор бе, малоумни ли сте??? Ами от 48ма до 89 вашето тогава какво трябва да е?
Боли май а? Нищо..ще мине, ама после пак ще боли :lol:

Боли да ,но болката ме прави по силен и по обичащ клуба си говедце малко.И вас доста ви боляха дупетата миналата година ма бързо забравихте споко са от калмарите ше ви стане и горещо а догодина пак трети нали си знаеш щото с тая игра вчера извадихте късмета,но другия път ще изтеглите късата клечка.Айде смърдлива краво със здраве.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

kirku
Контакти:

Мнениеот kirku » 02 авг 2010 12:07

Ми той Гонзи друго като не може и показва пръсти.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:08

z.a.l.e.z.a написа:
... а догодина пак трети нали си знаеш щото с тая игра вчера извадихте късмета,но другия път ще изтеглите късата клечка.Айде смърдлива краво със здраве.

Ние с тая игра ако сме 3-ти, вие дали ще успеет да се спасите :!: :?: :shock:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 02 авг 2010 12:09

Значи агитката съсвсем културно и възпитано си гледа мача и Гонзо реши да им показва средни пръсти така ли чорабарчета? 100% съм сигурен макар че не бях на мача, че преди това т.нар агитка се е постарала добре да "нахрани" цялата рода на Гонзо.За да искаш европейско отношение , трябва да имаш и европейско държание. 90% от "феновте" в т.нар "агитки" през по голямата част от мача се занимават да ругая по другият отбор, отколкото да подкрепят своя.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 авг 2010 12:10

Doktorut на 02 Авг 2010 12:09
Значи агитката съсвсем културно и възпитано си гледа мача и Гонзо реши да им показва средни пръсти така ли чорабарчета? 100% съм сигурен макар че не бях на мача, че преди това т.нар агитка се е постарала добре да "нахрани" цялата рода на Гонзо.За да искаш европейско отношение , трябва да имаш и европейско държание. 90% от "феновте" в т.нар "агитки" през по голямата част от мача се занимават да ругая по другият отбор, отколкото да подкрепят своя.

:lol: :lol: :lol: като вашата ли европейска :?:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 авг 2010 12:11

kokic1986 на 02 Авг 2010 12:09
Среден пръст за вас - розови ... :lol:

ето го още един на нивото на Гонзъ :lol:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 авг 2010 12:12

Нормално! Син фен.. Син ръководител средни пръсти да размахва! Така се прави, все пак са ОТБОРЪТ НА НАРОДА!!!

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 02 авг 2010 12:12

Европееца Гонзо показа на"европейската"публика,какво ги чака от тук нататък.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 авг 2010 12:12

Xapu1936 написа:Imashe 2 neshta i vie fen4etata na levski trqbva da si preznaete 4ist faul za gola dembele butna za6titnika na cska . 2ro imashe 4ista duspa sreshtu spas delev tova go vidq cqla Bulgaria

Да не забравиш ... слънцето грееше в очите на меката китка, съдията буташе Левски, топката е кръгла... Къде го видя този фаул при гола и тази дузпа? Т'ва розовите сте били страшно нагло племе бе. Като падате - винаги друг ви е виновен, като биете - всичко си е ок.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”