Суеверия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Суеверия
Абе замислих се само аз ли имам суеверия преди мачовете...че ако направя еди какво си щe загубим, или пък ако направя еди какво си ще бием 100%....Дойде ми на ум тази тема, защото тази вече ще ходим във вуйчо ми да гледаме мача, а баща ми и вуйчо ми казаха, че когато са гледали мач ЦСКА-Левски никога не сме били и колкото повече наближава толкова повече почвам да се замислям, дали може да има нещо вярно или е чисто и просто съвпадение :D Споделете :D
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Re: Суеверия

Пич, не си само ти така !

Има много суеверни футболни запалянковци, а тези които залагат на Еврофутбол са направо маниаци в това отношение !

Може да не си го признават, ама всеки от тях има някакви предразсъдъци и не прави, или пък прави точно определено нещо преди и по време на мач, за да не предизвика Съдбата.
Забавно е да наблюдаваш подобни чешити. Имам и такива приятели !

А темата ти е много приятна и забавна !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Levskar_90
Levskar_90 написа:Като ям свинско в деня на мача винаги бием. Днес също ядох
Ти ме уби

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Има ли заешко кръче или пилешка кълка в чинията всичко е ок. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Levskar_90 написа:Като ям свинско в деня на мача винаги бием. Днес също ядох
Да продължим кръга на майтапа аз пък ядох говеждо дали си помогне?

runnersa написа:Levskar_90 написа:Като ям свинско в деня на мача винаги бием. Днес също ядох
Да продължим кръга на майтапа аз пък ядох говеждо дали си помогне?
Аз диня...а да видим дали ще помогне

Баща ми е върл Цесекар и последните четири мача които гледахме заедно все Левски грабваше победа.От тогава вече близо четири години когато предстоят двубоите не ги гледаме заедно защото според него аз съм му бил каръка.И това ако не е суеверие...Добре,че продължава да ми дава ракия,пък и аз не смея да му кажа,че може да е и от ракията
Иначе най-интересното започва след края на мача-започват се едни телефони от двете страни и едноседмични обяснения и обещания за следващият мач.Айде колеги със здраве-дано стане здрав мач и Дай Боже да няма издънки по трибуните.

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
последния път няколко часа преди мача ритахме с приятели,при което вкарах гол,повторен по-късно от Иван Стоянов.Дано пак се получи.Чао,отивам да ритам 

Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]