Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 13:32
delqnski47 написа:acmilan написа:Хахахахахахаха!Тук си много прав,уникални изрази използват,смятай ако го бяха набили какъв футболист щеше да е

Пичове,до някъде сте прави,но чели ли сте ''Мамино детенце''!!!Е ако не сте го чели( а и няма нищо срамно в това) се говори за един тъпунгер дето само си прави каквото си иска и не го псуват и не му се карат за нищо!!!Ето аз давам пример за Бербо..........аз не виждам няква разлика с неговият случай и тоя с Гонзо и дузпата която...........нали!!!
Четох го,когато кандидатсвах в гимназия

Просто някои фенове ненавиждаха Бербатов,а после като отиде в Юнайтед вече им е първи любимец,аз познавам такива хора и това е дразнещото в случая!Спомням си как много левскари спореха с цесекари пред мен,че именно Бербатов ще стане много голям футболист,а цесекарите го плюха!Аз също когато гледам мачове понякога се ядосвам и говоря глупости,но това,което направиха с Бербатов срещу Литекс на Армията не беше нормално!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.