Всички фенове на цска псуваха Бербатов,а сега бил най-велики

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Всички фенове на цска псуваха Бербатов,а сега бил най-велики

Мнениеот MoNteSo » 25 яну 2009 12:59

ХхахаХАхаХАХаХАХа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не мога да си спомня точно коя година беше, но имаше "вечно дерби" и чорбарите не бяха доволни от Бербатов и все още си спомням виковете - "Македонска ***во!" от 2,3 хиляди цесекари накуп.
Много, ама много сте ми смешни с изразите - "той стана играч, защото го псувахме"... айде моля ви напсувайте ме и мене така, за да отида в Леверкузен!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 13:02

MoNteSo написа:ХхахаХАхаХАХаХАХа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не мога да си спомня точно коя година, но имаше "вечно дерби" и чорбарите не бяха доволни от Бербатов и все още си спомням - "Македонска Курво!" от 2,3 хиляди цесекари накуп.
Много, ама много сте смешни с изразите - "той стана играч, защото го псувахме"... айде моля ви напсувайте ме и мене така, за да отида в Леверкузен!

Хахахахахахаха!Тук си много прав,уникални изрази използват,смятай ако го бяха набили какъв футболист щеше да е :mrgreen: :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 яну 2009 13:10

acmilan написа:
Не мога да си спомня точно коя година, но имаше "вечно дерби" и чорбарите не бяха доволни от Бербатов и все още си спомням - "Македонска Курво!" от 2,3 хиляди цесекари накуп.
Много, ама много сте смешни с изразите - "той стана играч, защото го псувахме"... айде моля ви напсувайте ме и мене така, за да отида в Леверкузен!

Хахахахахахаха!Тук си много прав,уникални изрази използват,смятай ако го бяха набили какъв футболист щеше да е :mrgreen: :lol:

Пичове,до някъде сте прави,но чели ли сте ''Мамино детенце''!!!Е ако не сте го чели( а и няма нищо срамно в това) се говори за един тъпунгер дето само си прави каквото си иска и не го псуват и не му се карат за нищо!!!Ето аз давам пример за Бербо..........аз не виждам няква разлика с неговият случай и тоя с Гонзо и дузпата която...........нали!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 13:32

delqnski47 написа:
acmilan написа:

Пичове,до някъде сте прави,но чели ли сте ''Мамино детенце''!!!Е ако не сте го чели( а и няма нищо срамно в това) се говори за един тъпунгер дето само си прави каквото си иска и не го псуват и не му се карат за нищо!!!Ето аз давам пример за Бербо..........аз не виждам няква разлика с неговият случай и тоя с Гонзо и дузпата която...........нали!!!

Четох го,когато кандидатсвах в гимназия ;) Просто някои фенове ненавиждаха Бербатов,а после като отиде в Юнайтед вече им е първи любимец,аз познавам такива хора и това е дразнещото в случая!Спомням си как много левскари спореха с цесекари пред мен,че именно Бербатов ще стане много голям футболист,а цесекарите го плюха!Аз също когато гледам мачове понякога се ядосвам и говоря глупости,но това,което направиха с Бербатов срещу Литекс на Армията не беше нормално!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 25 яну 2009 15:34

Чорбарите са известни с това, че мразят собствените си играчи и не понасят успехите им! Жеков го изгониха на 28 години от футбола, защото бил стар!?!? Бербатов го псуваха, Пенев беше "чичовото дърво". Коща, Танев, Туньо, даже и Стоичков станаха предатели. Някой спомня ли си чорбар постигнал някакъв успех да е бил уважаван от собствените си фенове? Един Иван Колев ( лека му пръст), но той обичаше купона прекалено много и търпеше Дудучето за едната почерпка в "Сръбска скара. Всеки, който е различен от масата(навик от миналото като фуражки) моментално е превръщан в грешник, а после се чудят защо никой не им помага в нужда!

hiksigrek

Мнениеот hiksigrek » 25 яну 2009 15:42

ОХ МЪКО ГОВЕЖДА КРАЙ НЯМАШ!!!
НАЛИ НАСКО ВИ ПОКАЗА ГОЛИЯ СИ ЗАДНИК- Е КВА ПО ДОБРА ОЦЕНКА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ГОВЕЖДИЯ ОТБОР. :mrgreen:

МАЛОУМНИТЕ ГОВЕДА ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДАТ МИЗЕРНОТО ОБОРЧЕ,
ПАК СЕ ЗАНИМАВОТ С ЦСКА.
НАЛИ СИ ИМАХТЕ ГОНЗО ДЕТО ГО ИЗГОНИХТЕ В РИЕКА - СЕГА ГЕРОЙ.
НАЛИ СИ ИМАХТЕ МЕЧО ТОПЧО КЛЕЧО ЙОВОВ БАРДОН ДЕТО ГИ НАТИРИХТЕ
В ПАЛЕСТИНА.

АЙДЕ СТИГА МУЧАХТЕ

НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 26 яну 2009 16:59

hiksigrek написа:ОХ МЪКО ГОВЕЖДА КРАЙ НЯМАШ!!!
НАЛИ НАСКО ВИ ПОКАЗА ГОЛИЯ СИ ЗАДНИК- Е КВА ПО ДОБРА ОЦЕНКА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ГОВЕЖДИЯ ОТБОР. :mrgreen:

МАЛОУМНИТЕ ГОВЕДА ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДАТ МИЗЕРНОТО ОБОРЧЕ,
ПАК СЕ ЗАНИМАВОТ С ЦСКА.
НАЛИ СИ ИМАХТЕ ГОНЗО ДЕТО ГО ИЗГОНИХТЕ В РИЕКА - СЕГА ГЕРОЙ.
НАЛИ СИ ИМАХТЕ МЕЧО ТОПЧО КЛЕЧО ЙОВОВ БАРДОН ДЕТО ГИ НАТИРИХТЕ
В ПАЛЕСТИНА.

АЙДЕ СТИГА МУЧАХТЕ

НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА

Само ти си по-голям от ЦСКА....по-голям мизерник
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Върни се в “ЦСКА”