Дочев не знае за трансфера на Еспозито?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kadwoo
Контакти:

Re: Дочев не знае за трансфера на Еспозито?

Мнениеот kadwoo » 29 юли 2010 09:33

vaskonti написа:
TPAtkov написа:
viroglav написа:То затова длъжностите са две ... На Емо Костадинов длъжноста е мениджър , а на Павел Дочев старши треньор. Емо Костадинов се занимава с привличането на футболисти , а Павел Дочев ги тренира и подготвя за мачовете ... Не виждам нищо сензационно и притеснително в това. По цял свят се работи на този принцип ...

По кой свят?,по цял свят, треньора гледа записи от скаутите, коментира със сп. директор и заявява кой точно от наблюдаваните футболисти му е нужен...

Костадинов ти ли си :?: :o

Ами например в Реал и Барса от кога треньорите имат думата за селекцията, а не Валдано и Бегиристайн?

:lol: :lol: :lol:

Ако кажем, че тренер X иска дефанзивен полузащитник, но мениджър Y му купи Централен нападател, добре ли ще се получи... айде гледайте какво пишете.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Дочев не знае за трансфера на Еспозито?

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2010 12:55

kadwoo написа:Ако кажем, че тренер X иска дефанзивен полузащитник, но мениджър Y му купи Централен нападател, добре ли ще се получи... айде гледайте какво пишете.

Този отговор към мен ли е? Ако да, какво общо има с това, което съм написал? Аз просто казвам, че дори в Реал и Барса селекцията се прави не от треньора. Единствено в Англия е по-различно защото там треньорът е и мениджър и въпреки, че и това е работеща система тя съвсем не е единствената работеща.
А пък ти преди да пишеш нещо помисли дали има нещо общо с това, на което си мислиш, че отговаряш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”