БЕРБОГОЛ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SS Lazio

Re: БЕРБОГОЛ!

Мнениеот SS Lazio » 24 яну 2009 21:59

Blacksea13 написа:Гонзо Велики да не би да е юноша на Левски???

офф. Прочети предишните мнения преди да изказваш своето. Иначе се повтаряме и темата зацикля

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 24 яну 2009 22:00

оффф не го видях,ама и никой не даде ясен отговор

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 24 яну 2009 22:03

Аз съм привърженик на Левски , но съм горд от факта , че българин играе в Ман Ютд , при това с добър успех . Иначе спорът чий юноша е и кой е дал повече за развитиево му , е безсмислен - най-много в израстването му допринесе Байер Леверкузен , защото го купи твърде млад , преди да се развали в жалкото ни първенство .

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 яну 2009 03:21

SS Lazio написа:Отрицанието е първия признак за отчаяние. Репликата е изказана от въпросния индивид в Ел Мундо Депортиво. Предизвика мноо яростна реакция във всички всички български медии. Не ми се вярва да не си разбрал за това, мое пък да си бил по-родните места - некаде из Анадола. Там надали се е чуло

Явно си малък и не си спомняш 94-та, така както ние, както и последвалите години!
Стоичков имаше късмета да излезе от българия и да развие безспорните си футболни качества, което го направи не само известен, но и богат! Точно второто накара много интересчии, манипулатори и откровенни рекетьори да тровят Стоичков! За съжаление повечето от тях заемаха високи държавни постове! Можеш да поровиш малко в архивите на вестниците от 94-та и да прочетеш и видиш кои бяха хората които бързаха да извадят дивиденти от успеха на футболистите ни, без преди това с нищо да са им помогнали, а и след това! Отделно характера на Стоичков влезе в жестока битка с манипулативните бг-журналисти, които още са си такива! Така се родиха такива бисери, каквито и антибългарин не би успял да измисли!

Що се отнася до школите, кой къде бил станал футболист,то двуполюсние модел построен още през комунизма и успешно запазван и сега от БФС-то, недава никакъв шанс на талантливите футболисти освен да минат или през ЦСКА или през Левски, за което родните им клубове получават или кашон маратонки или нищо! А факта е че, който успее от рано да излезе в чужбина, успява да се развие като футболист, защото докато е в БГ той си остава само талант! Примери има много!

и най-накрая и на темата!
Браво на Бербатов! нашето БЪЛГАРСКО момче за пореден път им показа как трябва да се прави!
„Dimi, Dimi, Dimi, Dimi, Dimitar Berbatovvvvvvv he holds the play, gonna score today"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”