Относно бойкота!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Относно бойкота!
не знам точно хората които правят тоя боикот и да ли е правилното решение или не НО боклукчиите тотално ще сринат цска и трябва да се спрат на време само да не се окаже късно 

Последна промяна от lokos на 26 юли 2010 20:27, променено общо 1 път.
- ruslankonev
- Контакти:
Аз съм на стадиона ,а на тези които ще бойкотират искам да им кажа че така пречат на отбора а не помагат..........
1948
-
- Контакти:
добре де , не ви ли писна всеки ден бойкоти? банда север 15 човека , торсидата 20 , 14-те 25. та тези 60 човека ли са ЦСКА ? който иска да бойкотира ( защо е друг въпрос) , който иска не. аз призовавам всички на стадиона : утре , в неделя и т.н.
- krum_futbolista
- Контакти:
cska_90 написа:krum_futbolista написа:офф писна ми вече от всички тези тъпотии ..бойкоти,цени на билетите ;хх стига с тея тъпотии ..![]()
![]()
[offtopic]Ще се местя вече от Берое[/offtopic]
[offtopic]заминавай![/offtopic]
Пошегувах се бе .. Веднага почвате ;х

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

- Jorkorazporko
Глупаци, какво ми бойкотирате?! Цената на билетите, или 1 загуба в някаква си контрола??? Луди ли сте?! Защо трябва да досъборите поразклатеното спойствие в отбора? Утре преди мача ще мина да ви видя кои сте, и се надявам да ви видя за първи и последен път в борисовата градина, когато има мач на ЦСКА! 

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Относно декларацията не мисля ,че има фен ,който да няма подобни искания към собсвениците на ЦСКА ,но дали е редно да се бойкотира това вече е друг въпрос. Проблема е ,че отбора страда от това едно е да играеш пред 5хил-6хил , друго е пред 15хил атмосферата е различна, желанието за игра също.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
Jorkorazporko написа:Глупаци, какво ми бойкотирате?! Цената на билетите, или 1 загуба в някаква си контрола??? Луди ли сте?! Защо трябва да досъборите поразклатеното спойствие в отбора? Утре преди мача ще мина да ви видя кои сте, и се надявам да ви видя за първи и последен път в борисовата градина, когато има мач на ЦСКА!

ЦСКА90 спри да разлайваш кучетата.Някакви пубертети седнали да ми се правят на велики.Мен живота ми мина с ЦСКА.Треперил съм още от мачовете с Интер през 1967 г.Сега някакви псевдофенчета ми казват какво да правя.
Искам да кажа на всички, като cska 90, които се прехласват по подобни ултимативни декларации :
ЦСКА не се бойкотира, ЦСКА се ОБИЧА!
Тези, които навремето вдигаха плакати срещу Илия Павлов са същия "дол дренки", които после скандираха и срещу Васил Божков ( познавам лично 2-ма човека, които наскоро си признаха, че сега ги е срам, че навремето са вдигали плакати срещу Божков ), а сега решиха, че и Титан-ите също не им харесват, защото 10 лева са "висока" цена за билет на мач на любимия ти отбор ( какво наивно оправдание
)....
Тези деца ( или големи хора, но с детско поведение ) нямат място на стадиона, там е за хора, които знаят какво искат....
За такива, които ОБИЧАТ ЦСКА И в трудните моменти а не такива, които стачкуват защото днес не е пекло слънце....
А относно исканията - ми то в тази държава всеки иска нещо....
Ама за да получиш, първо трябва да дадеш

ЦСКА не се бойкотира, ЦСКА се ОБИЧА!
Тези, които навремето вдигаха плакати срещу Илия Павлов са същия "дол дренки", които после скандираха и срещу Васил Божков ( познавам лично 2-ма човека, които наскоро си признаха, че сега ги е срам, че навремето са вдигали плакати срещу Божков ), а сега решиха, че и Титан-ите също не им харесват, защото 10 лева са "висока" цена за билет на мач на любимия ти отбор ( какво наивно оправдание

Тези деца ( или големи хора, но с детско поведение ) нямат място на стадиона, там е за хора, които знаят какво искат....

А относно исканията - ми то в тази държава всеки иска нещо....
Ама за да получиш, първо трябва да дадеш

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Е нали и с Литекс щяхте да мълчите и да сте малко на стадиона, а какво стана - бихте ги и си осигурхте мястото в Европа. Мъдете мъже, в тежък момент на отбора му е нужна само публика. Знам за проблемите ви с ТИТАТ-ите, но точно на старта на сезона за вас трябва голяма подкрепа. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !