Руи Мигел vs Димитър Илиев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Руи Мигел vs Димитър Илиев
За мен Руи трябва да бъде публично пребит на Българска Армия, заради нервите които е съдрал на феновете!! Не знам тоя португалец някакви връзки ли има какво прави, че да го пуснат титуляр. Митко Илиев за мен е много приличен играч - силен физически, борбен и горе долу може да вкарва. Адаша Дочев да му мисли и най-накрая да го запалим тоя португалец долен заедно с вуйна му Маркиньос
Re: Руи Мигел vs Димитър Илиев
Не искам нито единия нито другия, но като нямамаме по-добри дано да е Илиев. Младо момче, българин, трябва да се доказва и ще излезе с повече хъс. Не знам обаче дали не е контузен от мача с Ком-Миньор, в който пропусна златни възможности за гол. Мигел не искам да го виждам дори на снимка, той просто е дупка и некадърник, но вероятно ще е титуляр. С такива нападатели нищо добро не ни чака, а и Гранден е контузен.
- samocskasamo
- Контакти:
25години ходя на стадиона,по слаби нападатели ЦСКА не е имал.И какк така купуваме четрима некадьрници а на всичкото отгоре двама са и контузени.А и тоя Шеридан го чакаме все едно е Лео Меси.Добре че по време на мача с говедата сьм на работа че имам чувство че ще се ядосвам,а последните 9 дербита бях на стадиона.Не че и Левски са вьрзали ама при нас все некакви скандали,боикоти.Докога.............
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Дори няма база за сръвнения.... Руи може да е всякакъв друг но не и футболист....

Стенли ти можеш....
Руи няма място в ЦСКА !!! Голямо недоразумение ... според мен го държат защото тича и има хъс,но пък няма нищо друго ,а Митко Илиев още не е получавал шанс за изява.И стига сте плули по Маркиньос ,че ако го няма николай Манчев ли ще ни прави играта ???!! Маркиньос е добър в средата на терена тои е футбоилист лошото при него е,че е непостоянен в изявите си и това дразни всички нас феновете... Руи Мигел ВЪН ОТ ЦСКА !!!
catch me ... if you can !
- Roger_Federer
- Контакти:
Руи Мигел не става за ЦСКА.Трябва ни някой класен нападател,че с тези цървули трудно става.
- USF
- Контакти:

В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
Според мен Димитър Илиев е по-добрият вариант в нападение, трябва да му се даде шанс да се докаже. Тоя Руи Мигел е пълен некадърник, колкото по-скоро се махне от отбора, толкова по-добре!
- sven_goran
- Контакти:
100% Илиев.
Португалеца да си ходи в Мездраф
Португалеца да си ходи в Мездраф

Не знам какъв е смисълът от тази тема, след като дори автора трябва да е наясно с отговорите. Сигурно десетки пъти в други теми въпросът за Руи е повдиган, обсъждан и т.н. и всичко е кристално ясно. Единствено за Маркиньос не си прав, принципно е добър, само непостоянството му е проблема, но то не е причина да се маха. Основен играч е, на практика нямаме адекватен негов заместник. Гранден е по-различен тип.
Илиев заслужава да му се даде по-голям шанс, дано се възползва от него.
Илиев заслужава да му се даде по-голям шанс, дано се възползва от него.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]