ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-КЛИФТАНВИЛ
Абе кво толкова се радвате , че сме паднали от Никозия ,ето сега Милан падна от новаци в серия Б и никои няма да каже нищо , резултатите в контролите не са важни , важни са в официалните мачове и сега когато победим Клифтънвил и после ако победим вас ше спрете да пишете ама сега сме паднали и вече голямата радост
а нормално ли е да се дискутира победа на ЦСКА над отбор полу-професионален,аз това не го разбирам
LEVSKI_FOREVER
- deepblue1963
gRizzley написа:Абе кво толкова се радвате , че сме паднали от Никозия ,ето сега Милан падна от новаци в серия Б и никои няма да каже нищо , резултатите в контролите не са важни , важни са в официалните мачове и сега когато победим Клифтънвил и после ако победим вас ше спрете да пишете ама сега сме паднали и вече голямата радост
Казват,казват...Ти прочете ли какво са "казали" феновете на Каладзе(тоя,пък,да умре ли го чакат) и Одо?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Re: ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа
С тези не трябва да имате проблеми един гол до 15 минута и може да ги биете след това и със 6-7 гола.Така че спокойно дано запазите и серията без допуснат гол в българската врата тази година в европа.Успех на ЦСКА и нека се подкрепяме всички български отбори поне този месец докато още играем в европа пък можем да видим 3 отбора в групите на лига европа.

-
- Контакти:
1:0.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Ще измъкнете Х, все пак сте домакини 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Аз искам да питам всичките биячи тука от форума,някога изобщо тренирали ли са бойно из-во?
Просто ми е интересно.

Просто ми е интересно.
-
- Контакти:
Клифтънвил каца посред нощ в София
Нов проблем надвисна над скромното отборче от Северен Белфаст Клифтънвил, което ще се изправи утре срещу ЦСКА в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.
Северноирландците ще пристигнат в София късно тази вечер - чак към 23,00 ч. Така те ще са у нас само 20 часа преди първия съдийски сигнал на двубоя с червените. Това означава, че футболистите на Клифтънвил няма да могат да се възползват от възможността да тренират преди срещата. Практиката на двубоите от евротурнирите е да се проведе тренировка на терена в часа на мача. Освен това мениджърът на аматьорите Еди Патерсън няма да даде официален брифинг за българските медии.
Ирландците отворили дума да тренират на "Васил Левски" сутринта преди мача. Регламентът на УЕФА за провеждане на Лига Европа обаче не позволява ползване на игрището в деня на двубоя.
Така задачата на ЦСКА става все по-лесна. Някои от съперниковите футболисти не успяха да вземат отпуск от работните си места. В Клифтънвил има само трима професионални играчи, а отгоре на всичко отборът няма да може и да тренира.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/index.htm
Би трябвало ирландците да си заминат с една кошница голове...
- mistreated
- Контакти:
Tommi написа:Ще измъкнете Х, все пак сте домакини
Да, ние ще измъкнем, ама вие - надали!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Нека сега някой,да започне да ме убеждава,че Клифтънвил не са слаб отбор.Дано да ги биете,нещо,което съм сигурен,че ще стане и не вярвам да имате каквито и да било проблеми.Прогноза 3+:0.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.