БГ РОМИТЕ И ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: БГ РОМИТЕ И ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ

Мнениеот Доктор Н » 23 яну 2009 18:05

Гордея се с всички, които сме успели да интегрираме, но за съжаление никога не ми се вярва да настигнем армийците, които класираха Ружи Керимовна почетното 6-то място в анкетата си за" Футболист на ЦСКА за всички времена", проведена по случай 60-тата годишнина. Сърцето ми се разтуптя докато гледах усмихнатата му физиономия до г-н Томов. Според мен Мариян има доста повече качества, но пуста левскарска нетолерантност... Явно всичко опира до манталитет.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 яну 2009 01:53

От всичко прочетено до тук може да се направи заключението: "Хубава работа, ама циганска!" А от толкова ром ми се усмърдя душата и ще ида да я пусна в подходящата стаичка!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 24 яну 2009 14:33

nema 6 5 написа:СЛЕД КАТО ЛОМСКИЯ РОМ М.ОГНЯНОВ ВКАРА ЕДИНСТВЕНИЯ ГОЛ ЗА ЛЕФСКИ В ШЛ,
СЕГА И РОМЪТ ОТ ПАЗАРДЖИК Г.ПЕТКОВ ПОЛУЧИ ЕВРО ПРИЗНАНИЕ ЗА ДОБРАТА СИ ИГРА НА ПОСТА ВРАТАР.ДОРИ СТАНА ВРАТАР НА НАЦ ОТБОР НА БГ.
ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ И ФАКТА ЧЕ ОТ ФК ЛЕФСКИ И ДРУГИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РОМСКИЯ ЕТНОС ПОЛУЧИХА ЕРОПЕЙСКА ЛЕГИТИМАЦИЯ-ЕМИЛ АНТЕЛОВ, Е.ТОПУЗАКОВ И Д.ТЕЛКИИСКИ , Д.БОРИМИРОВ, СТ.АНГЕЛОВ

ЛЕФСКИ НААСТИНА СЕ ОЧЕРТАВА КАТО КЛУБ НА ЕТНИЧЕСКИ ЦИВИЛИЗОВАН ПОДХОД
ВЪВ ФУТБОЛНАТА ИГРА.
ТОВА МОЖЕ САМО ДА НИ РАДВА!!!

Написаното е малоумно, и няма нужда ок коментар
CHELSEA

Върни се в “ЦСКА”