Защо започвам да си мисля,че Дочев е слаб треньор!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Защо започвам да си мисля,че Дочев е слаб треньор!

Мнениеот tprodanov » 23 юли 2010 13:13

iotur написа:Твърде рано започнахме да искаме оставки според мен - и на мен не ми е приятно да гледам ЦСКА да губи от някакви анонимници, но в крайна сметка това е реалността - нека изчакаме и видим следващите три мача, от които до голяма степен зависи и цялостното представяне за следващата година - каква полза от това сега да ги смачкаме психически - нали се сещате че подуенската паплач ще ги довърши и хич няма и да им прости - и кво става от там нататък - старата песен на нов глас - този отбор победи ПАОК и Арминия Б само преди десетина дни, което ме кара да мисля, че вчерашния мач беше просто едно недоразумение - не казвам, че всичко е наред в отбора, но от излишни драми печелят единствено сините боклуци.....ТУК СМЕ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ - ЦСКА Е НАЧИН НА ЖИВОТ !!!!!

Типично изказване на червена отрепка :mrgreen:
Отбора му пада от неизвестен анонимник, на тоя пак сините са му в устата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ае, цЕл живот така!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 23 юли 2010 13:24

ето така се прави: 2-3 неграмотници в синьо или червено започват да се псуват тука и накрая феновете виновни,а никой не вижда кои са БОКЛУЦИТЕ в ЦСКА и Левски и за какво става дума изобщо - ТУКА ИМА ТУКА НЕМА - това е футбола в БГ,а вие се дърлете тука кой бил прасе и кой говедо :!:

iotur

Мнениеот iotur » 23 юли 2010 13:28

tprodanov написа:
iotur написа:Твърде рано започнахме да искаме оставки според мен - и на мен не ми е приятно да гледам ЦСКА да губи от някакви анонимници, но в крайна сметка това е реалността - нека изчакаме и видим следващите три мача, от които до голяма степен зависи и цялостното представяне за следващата година - каква полза от това сега да ги смачкаме психически - нали се сещате че подуенската паплач ще ги довърши и хич няма и да им прости - и кво става от там нататък - старата песен на нов глас - този отбор победи ПАОК и Арминия Б само преди десетина дни, което ме кара да мисля, че вчерашния мач беше просто едно недоразумение - не казвам, че всичко е наред в отбора, но от излишни драми печелят единствено сините боклуци.....ТУК СМЕ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ - ЦСКА Е НАЧИН НА ЖИВОТ !!!!!

Типично изказване на червена отрепка :mrgreen:
Отбора му пада от неизвестен анонимник, на тоя пак сините са му в устата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ае, цЕл живот така!

нещо проблем ли има .....и леко с определенията "преуспяла" синя отрепко....

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 13:35

"Защо започвам да си мисля,че Дочев е слаб треньор!"
Че кой пък е казал,че е добър треньор?От Падерборн и хоп...в ЦСКА.И какво,по-точно,е направил с Падерборн?Ми-и-и-...Ама бил много време в Германия и се научил-на какво?Да яде вурстчета?А не е ли истината,че той,май,беше единствената кандидатура за поста?И за целта трябваше да бъде представен като "точният треньор за ЦСКА".Щял да въведе "германска дисциплина" в отбора.В България играчите "гонят" треньорите,а не обратното.Защото те са тези,от които босовете се надяват да изкарат някой лев.Как си представяте,че "немският възпитаник" ще каже,че Грандин(за когото са изхарчени и се харчат бая пари) е недисциплиниран и не го иска в отбора?Не си го представяте,нали?Щото и аз.Просто дадох пример.Така,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 23 юли 2010 13:54

deepblue1963 написа:"Защо започвам да си мисля,че Дочев е слаб треньор!"
Че кой пък е казал,че е добър треньор?От Падерборн и хоп...в ЦСКА.И какво,по-точно,е направил с Падерборн?Ми-и-и-...Ама бил много време в Германия и се научил-на какво?Да яде вурстчета?А не е ли истината,че той,май,беше единствената кандидатура за поста?И за целта трябваше да бъде представен като "точният треньор за ЦСКА".Щял да въведе "германска дисциплина" в отбора.В България играчите "гонят" треньорите,а не обратното.Защото те са тези,от които босовете се надяват да изкарат някой лев.Как си представяте,че "немският възпитаник" ще каже,че Грандин(за когото са изхарчени и се харчат бая пари) е недисциплиниран и не го иска в отбора?Не си го представяте,нали?Щото и аз.Просто дадох пример.Така,че...

+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 23 юли 2010 15:50

Престоя в Германия му се е отразил, вижте само колко трудно говори на български ... ммм да! :)

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 23 юли 2010 17:36

Що ми се струва че много мозъчковци тук имат дунапрен в главата . Големи изводи без нито един официален мач , на всеки треньор му трябват 2,3 години за да направи отбор , 1 година за да се видят някакви начални резултати . Сега нито можем да сменяме треньор нито да правим селекция , клуба няма полза от истерии , като минат 3,4 официални мача ще правим някакви изводи . Без друго селекцията ни е евтина не можем да очакваме чудеса.
За вчерашния резил може да има много причини ,може и да е случайно . Ще видим .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 юли 2010 21:53

joro65 написа:Вярно ,че нямаше време да опознае състава,но тези 40 дни би трябвало да разбере,че Виданов не става за централен защитник(на пейката остава Попов ,който в мачовете ,които игра се представи много стабилно)Коце Стоянов не става за ляв бек(това се вижда и от самолет).При дефанзивните халфове нямаме височина(като е така май е в пъти по добре вместо Янчев и Тиеро да пуска Галчев и Манчев,поне ще задържат по добре топката и ще подават по добре)Маркиньос и Мигел дори не искам да ги коментирам(да не кажа ,че направо съм отвратен от тяхното отношение към червената фланелка)Нямаме нападател-добре,като няма избор, има едно момче ,което бележи почти всеки мач,толкова ли е трудно да заложиш на него???Да видим дали ще си вземе някакви поуки от злополучния мач с Олимпиакос,ако ли не,да подава оставка и да бяга в 3-та дивизия на Германия.....няма място тук!

Нали затова ги правят контролите, бе, пич, да види треньора кой за какво става и евентуално да се опита и нещо друго, не да бият и да взимат точки. Според мен Дочев е най-добрият треньор на ЦСКА за последните 30-тина години след Пенев, ама това нищо не значи, като дойдат официалните мачове ще се види какво е направил през подготовката. Аз съм съгласен да станеме шампиони и, примерно, да играеме в ЛЕ през пролетта, дори ако цената е още загуби и в контролите през зимата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 24 юли 2010 08:56

Факт е, че селекцията се прави от Костадинов.Каквото той докара с това е принуден да работи Дочев.На практика нито едно ново попълнение не е провел пълноценна подготовка с отбора.Дочев , дори и да има качествата да води ЦСКА е поставен в доста неудобна позиция от шефа си Костадинов.Този отбор, едва ли ще е титулярния за новият сезон, но пък това ни показва какво е качеството на голяма част от играчите.Трябваше да има приемственост.Дочев да беше казал, кои точно играчи иска, Титан да ги вземат, Зафето и Чичо Митко да ги подготвят, докато Дочев влезе в позицията си на треньор...а бе мисля, че ще имаме големи проблеми тази година.Като гледах Литекс , как играха и после нашите с Олимпиакос, останах с убеждението, че Литекс са с една класа над ЦСКА, меко казано

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 юли 2010 11:15

TPAtkov написа:Факт е, че селекцията се прави от Костадинов.Каквото той докара с това е принуден да работи Дочев.На практика нито едно ново попълнение не е провел пълноценна подготовка с отбора.Дочев , дори и да има качествата да води ЦСКА е поставен в доста неудобна позиция от шефа си Костадинов.Този отбор, едва ли ще е титулярния за новият сезон, но пък това ни показва какво е качеството на голяма част от играчите.Трябваше да има приемственост.Дочев да беше казал, кои точно играчи иска, Титан да ги вземат, Зафето и Чичо Митко да ги подготвят, докато Дочев влезе в позицията си на треньор...а бе мисля, че ще имаме големи проблеми тази година.Като гледах Литекс , как играха и после нашите с Олимпиакос, останах с убеждението, че Литекс са с една класа над ЦСКА, меко казано

Дочев,май,започна да разбира къде се е "набутал".Скоро ще съжелява,че е оставил "топлото местенце" в Падерборн.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “ЦСКА”