ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: Сега на къде ...

Мнениеот ultra_blue » 22 юли 2010 23:17

chorbalan2 написа:БОЖЕ БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ

Колко па толко да има :lol: Иначе червени фенове няма смисъл да правите изводи само от една проверка !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 22 юли 2010 23:18

Red Hot написа:Нещастни сини курви, ето това са администраторите. Аз получаввм бан, а сините *******и оргазъм. Жалка работа...

Именно за това говорех в предишния си поуст ... Просто няма смисъл нещата да се правят насила ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар

Мнениеот pomiqrat » 22 юли 2010 23:19

danko_sot написа:Не гледах мача, но такова унижение надали ЦСКА е изпитвал в 66-годишната си история. Може би като изключим онова 0:7 с Литекс.

Прочетох до тук и ми стана ясно колко си на ти с футбола
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 22 юли 2010 23:20

Нормално е фенове на Левски и ЦСКА да се дразнят и т.н. , но пък не разбрах това пишлеме "бигчето" к'ва му беше работата да пише :| Ебати комплексарчето малко . Все ми е едно , че ЦСКА-то са паднали в контрола . И на вас трябва да ви е така . Важното е на 1-ви да паднете :) . А комплексираното педалче ( фенчето на латекса ) да не приказва много за бате и жилина и дебрецен , че още сънува кошмари от миналата година дето БАТЕ ги разчекна 4 пъти .... Дойде ред и на Жилина макар , че са слабички вече ( не че като ни биха нас не бяха ) , но като гледах играта на Литекс срещу Рудар - има голяма вероятност Латекса да се издъни . Повярвайте ми Левскар съм но мразя Литекс 10 пъти повече от ЦСКА в момента , щото комплексираните им фенчета се крият като мишки и на 20 години 1 път стават шампиони и тогава излизат от дупките си .... ноо всичко си има край . И пак казвам - Цесекари няма файда да се ядосвате от контроли .... официалните мачове идват и ако там не варвят нещата ... усещам слаба година като миналата на Левски .... :roll: А това означава , че латекса пак ше се проа се намърда в тройката но е малко вероятно това :lol:

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 22 юли 2010 23:20

Моето скромно мнение: мирише ми на бойкот т.е. слаб треньор (дано не съм прав и за двете). Левскар съм, но този филм сме го гледали и в Левски. Пожелавам успех на ЦСКА в Европа и неуспех на в неделя ( :lol: :lol: :lol: е ся нали не учаквате друго). Ако не е, става страшно. ЦСКА не ме интересува особено, но нивото на БГ футбола се определя от няколко клуба. Левски би с 8-0, Литекс с 5-0. Хем в официални мачове. Трите клуба са на еднакво ниво. Ако футболистите на тези отбори това си могат немат място не в ЛЕ (пиша за ЦСКА да не се обидят нашите, както и оранжавите, но "препядствията" които преодоляхме не говорят нищо) камо ли в ШЛ.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 22 юли 2010 23:20

danko_sot написа:
Tommi написа:
danko_sot написа:

Ами такива сте, това го е написало много известно европейско списание. не си го измислям сега да се заяждам с вас. Вие просто сте такива -футболни идиоти. Какво лошо има в това да си идиот. Чел съм книгата на Достоевски "Идиот". Много приятен човек е главния герой Княз Мишкин. Не е лошо да си идиот . Просто такава ви е орисията :) :) :lol: :evil:

Би ли споделил кое е това много известно европейско списание. Дай линк към броя за да видим, че е истина! :lol: :lol: :lol:
Евроидиотизмът си е чисто чорбарска измишльотина, родила се поради неспособността на четирибуквието да достигне евровисоти след падането на комунизма.
Както чета в някои постове по горе, спасението на панчаревци ще се казва ... Калмар. Но отсега ви предупреждавам - хич не се и надявайте.
48-мия от общо 48 тръгнал да ми говори за евроидиотизъм ХАХА :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 23:20

Linkin_Park написа:
naiki написа:абе тука май има повече левскари и анти-цскари(макар при повечето да няма разлика).Айде отивайте си във вашия форум да си се кефите че бихте с 2:0 кръчмарски отбор

Бихме ги и то като гости , а вие насред София падате от по-кръчмарски отбор и то с разлика :lol:
Само малка корекция...не че се оправдавам ама тия имат само 5 кипърци в състава-останалото:5 бразилци,6 португалци,нигериец,камерунец.Няма база за сравнение с дърварите от Дъндолк.Абе другата седмица ще ви видим и вас ;)

chorbalan2
Контакти:

Мнениеот chorbalan2 » 22 юли 2010 23:21

Само да оточниме че мача с Литекс не е 7:0 а 8:0 и щом резутатите 7:1 7:2 5:0 5:2 6:3 4:0 не ги водиш за срамни , приемам че много се гордееш с тях

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 юли 2010 23:21

viroglav написа:Мисля , че в този форум да пише човек си е чиста загуба на време и нерви ... Даже и модератори започнаха да правят провокации в темите за ЦСКА. Днес бяха поустнати една , две теми , в които фен на ПФК Левски обясняваше как "чорбарите" ( точно това беше израза , който стана нещо обичайно , като ненаказано определение ) били се държали провокативно във подфорума на ПФК Левски ... Нека същия дето я беше писал тази глупост сега прочете тази тема ... Ако се спазват правилата , то всичките , които са влезли тук и са се държали недостойно трябва да получат "почивка" по IP. Досега са ме банвали два пъти точно за такива провинения и обръщения и то за по няколко седмици ... Но виждам , че хора , които снощи отправяха подобни квалификации и днес си пишат свободно ... Тия , които го правят днес , съм сигурен , че ще го правят и утре и то безпроблемно , все ми е тая защо е така. Та мисълта ми е , че феновете на ЦСКА явно не са добре дошли във форума на Гонг. А щом е така , то по - добре да не си късат повече нервите тук ... това е моят съвет към червените колеги ...

Има една съществена разлика и тя е, че след такъв резил като вашия днес е нормално да има злорадство от сини фенове, докато темите, които червените фенове осраха последните дни си бяха съвсем обикновени.

viroglav написа:Впредвид последните няколко седмици и днешните гадости не ме впечатлиха ... Даже с приятели онзи ден си говорехме , че точно това ще се случи ... 8-)

И що не сподели какво ще се случи, можеше да изкараме и ние по някой лев от хубавия коеф. за Олимпиакос ;)

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 22 юли 2010 23:25

ако ЦСКА не ви бие на 1ви обещавам ви сини фенчета в Ловеч да ви разбием не като тази пролет с 3-0 а с 9-0 а аз вярвам в успеха на ЦСКА и ше ги подкрепя
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “ЦСКА”