ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Сега на къде ...
ние ще ви повдигнеме на 1 август
LUBOLSFC написа:Я обясни защо?!Ти какво разбираш под фен?Примерна ученичка,която пискливо подвиква ЦСКА или Левски,или човек,който,когато нещо не му харесва и е против каузата,против отбора му не си мълчи,а действа и говори.
а защо не говорихте и да се сърдите защо незаконно ви оставиха в А група?[/quote]
Как защо ? ... за да може полуграмотни симпатяги , като теб да се питат , защо !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- krum_futbolista
- Контакти:
Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар
Незнам, но като гледах по ТВ как феновете на Цска скандират: Любо Пенев .. направо настръхнах .... ИСКАМЕ СИ ЛЮБО ОБРАТНО !

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

- track.and.field
- Контакти:
drakata написа:paskaleevich написа:Сега... както се казва гледаме напред . / но невиждаме нищо.... /
на мен ми се струва че от 25 години гледате все назад
Хаха, евала , направо ме разби

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- ultra_blue
- Контакти:
LUBOLSFC написа:Я обясни защо?!Ти какво разбираш под фен?Примерна ученичка,която пискливо подвиква ЦСКА или Левски,или човек,който,когато нещо не му харесва и е против каузата,против отбора му не си мълчи,а действа и говори.
а защо не говорихте и да се сърдите защо незаконно ви оставиха в А група?[/quote]
Пич ей това не го разбирам... Защо се мешаш в чуждите работи ? В момента играеме мач, влезни в форума ни и дай да си коментираме нашите си работи ... Ние също не сме цъфнали или вързали ! Не разбирам смисъла да дразниш чуждите фенове ??? На 1-и ще се разбере кой какво, кой кого ! До тогава секи да си гледа градината !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
-
- Контакти:
щом сте преживели 7:1 и 7:2 ще преживеете и 1 август
- Roger_Federer
- Контакти:
Вярно е,че трябва да вдигнат отбора.Иначе си късметлия,че не си гледал мача...аз бях на стадиона и това трудно се забравя,но е една контрола,ще ни мине!Сега забравят момчетата нещата,че вече не можем да върнем този мач,а той надявам се не е фаталан.И във вторник пак всички на стадиона и само ЦСКА!
Angoff написа:k_oleto написа:абе айде бе = на къде ? Това е контрола. Стига с тъпите теми
Е темата е точно за това ... да не правим трагедии от една контрола , а да се вземем в ръце публика+отбор и да се вдигаме !
Ами вземай го в ръце и го вдигай! Дано успееш до 1-ви август!

realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Ами сега...!!!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
- Roger_Federer
- Контакти:
krum_futbolista написа:Незнам, но като гледах по ТВ как феновете на Цска скандират: Любо Пенев .. направо настръхнах .... ИСКАМЕ СИ ЛЮБО ОБРАТНО !
Скандираха го,но нещо не ми харесва цялата тази история.Пич,не разбираш ли,че след 4 дни играем в евротурнирите.Харесвам старшно много Любо Пенев,но не мога да направя така.Павката Дочев е амбициозно момче и ще постигне успехи с ЦСКА.Стига сме обсъждали този мач.Любо ще се върне,когато трябва.